Grillezett hal rákhúsos tsatsikivel
Hozzávalók
- 4 db halfilé 4 db halfilé
- pl. süllő vagy pisztráng pl. süllő vagy pisztráng
- 1 evőkanál vaj vagy repceolaj 1 evőkanál vaj vagy repceolaj
- só só
- fehérbors fehérbors
- a tsatsikihez: fél kígyó uborka a tsatsikihez: fél kígyó uborka
- fél teáskanál só fél teáskanál só
- 150g főtt rákhús 150g főtt rákhús
- 2dl joghurt 2dl joghurt
- 1 gerezd fokhagyma 1 gerezd fokhagyma
- fehérbors fehérbors
Elkészítés
Reszeld le az uborkát, sózd meg és tedd félre 15 percre. A főtt rákhúst darabold fel. Keverd össze a kinyomkodott uborkát, a rákhúst, a joghurtot és a zúzott fokhagymát.
Kend be a halat a zsiradékkal, sózd és borsozd. Grillezd mindkét oldalát 3-4 percig, majd szervírozd a tsatsikivel.
Másolás
A link a vágólapra másolva!