Angolna nyárson sütve

Hozzávalók

1 kg angolna, 8 közepes gomba, 12-16 vastag uborkakarika, 4 közepes, kemény paradicsom, 16 dkg szalonna, 2 evőkanál olaj, 1 citrom leve, 1 késhegynyi fokhagymás só, só

Elkészítés

Az angolnát megnyúzzuk, gondosan megmossuk, leszárítjuk, majd 6-7 cm hosszú darabokra vágjuk, megsózzuk. a szalonnából 12 szeletet vágunk. A gombát megtisztítjuk és tönkjével együtt citromos fővő vízbe tesszük kb. 8 percre. Kivesszük, hűlni hagyjuk. Az alapanyagokat felváltva nyársra húzzuk, körben megsózzuk, citromlével elkevert olajjal megkenjük és meghintjük fokhagymás sóval. Parázs felett megsütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fejfeletti dobás Yo-Zuri Crystal Minnow Suspending wobbler céglédi horgász klub adoszáma lezsér Lajta torkola woobler kötése tisza tó fogási tilalmak bokod hõerömü X2 Chaser elektromos csónakmotor T30 horgászvizek tököl Mogyorós halszeletek Fülöpi czibaki pecát Piraiba Catfish nyálkás czompó rekord ponytok horog kotes FISHING BOX Stool ülokés horgászláda legyezõ videók Mitchell Privilege Spin plankton Turbot bot veg kotes