Angolna nyárson sütve

Hozzávalók

1 kg angolna, 8 közepes gomba, 12-16 vastag uborkakarika, 4 közepes, kemény paradicsom, 16 dkg szalonna, 2 evőkanál olaj, 1 citrom leve, 1 késhegynyi fokhagymás só, só

Elkészítés

Az angolnát megnyúzzuk, gondosan megmossuk, leszárítjuk, majd 6-7 cm hosszú darabokra vágjuk, megsózzuk. a szalonnából 12 szeletet vágunk. A gombát megtisztítjuk és tönkjével együtt citromos fővő vízbe tesszük kb. 8 percre. Kivesszük, hűlni hagyjuk. Az alapanyagokat felváltva nyársra húzzuk, körben megsózzuk, citromlével elkevert olajjal megkenjük és meghintjük fokhagymás sóval. Parázs felett megsütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horog kötö csómók pörkölt etetõkaja GYÉKÉNYESI HORGÁSZTÓ engedéj nélkül horgászok búzaszemûkeszeg ellenör vizsga meiacanthus orsó fék eredményes halfogás bük Alsó körös csuka szereles SPRO Strategy The Bird 360 császárszállási kenézlői holt-tisza lápipóctó vizek halak szombathely fisch.hu Ráckevei horgásztanya vas megyei horgászegyesületek kiserdei tározó im-6 kisujszállás