Halfrikadella

Hozzávalók

35-40 dkg főtt halhús, ugyanennyi főtt burgonya, 1 evőkanál vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyem, só, bors, egy felvert tojás, olaj

Elkészítés

A halhúst szétmorzsolom, a krumplit a vajjal átnyomom, majd az egészet elkeverem a tojással és a petrezselyemzölddel. Sózom, borsozom. Deszkán 10-12 felé osztom és fasírtokat formálok belőle. 1 órára hűtőbe teszem. Beolajozom a frikadellákat és olajozott rácson mindkét oldalukon szép pirosra grillezem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ruha pontyos film KATALINHORGÁSZTÓ kápolnás nyéki to dániel imre szálka olcsó szállás maros mix etetőanyag vöröshalom tad polli közvetlen vízparti BIG CARP Vörös magmix horgász napijegy szamos horgaszbot kotes süllõ rekord balatonmáriafürdõhöz közel ugli stik põrgetõ szet tatabányai horgásztó nagymágocs napijegy balaton 24 Ledes kempinglámpa agastyán to nagyatád holdnaptar