Halfrikadella

Hozzávalók

35-40 dkg főtt halhús, ugyanennyi főtt burgonya, 1 evőkanál vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyem, só, bors, egy felvert tojás, olaj

Elkészítés

A halhúst szétmorzsolom, a krumplit a vajjal átnyomom, majd az egészet elkeverem a tojással és a petrezselyemzölddel. Sózom, borsozom. Deszkán 10-12 felé osztom és fasírtokat formálok belőle. 1 órára hűtőbe teszem. Beolajozom a frikadellákat és olajozott rácson mindkét oldalukon szép pirosra grillezem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

nemzetihal SPRO Seria Walter Silver Bream Float 390 nagyküküllö Hal lecsósan timár mix kupa fék balaton parti nyaraló heelys Tabdi pék tó Tarcal poganyszentpeter dios jenõ horgásztó Halászlaki faházak carp botok piranya SHIMANO TC-BX száknyél Atkai tilalom tatabányai horgásztó galériák harcsa maj Pontypaprikás vizparti házak smici ultimate motoros etetocsonak