Halfrikadella

Hozzávalók

35-40 dkg főtt halhús, ugyanennyi főtt burgonya, 1 evőkanál vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyem, só, bors, egy felvert tojás, olaj

Elkészítés

A halhúst szétmorzsolom, a krumplit a vajjal átnyomom, majd az egészet elkeverem a tojással és a petrezselyemzölddel. Sózom, borsozom. Deszkán 10-12 felé osztom és fasírtokat formálok belőle. 1 órára hűtőbe teszem. Beolajozom a frikadellákat és olajozott rácson mindkét oldalukon szép pirosra grillezem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

területi engedély nyékládháza csalizás Rapala Xtreme Action Line menyit kel fizetni SPRO Gorilla Telematch.100 powergumikõtés horgaszvizek pestmegye Halburger nagybirkástó B.-A.-Z.-megyei feltelepítések horgászhelyek öttevény bakony csernyei horgász tavak versenyek energofish orsó horgész napijegy amurg tiszai vízszennyezés vermelő balinok patrik palotási-viztározó süllőfogás OWNER 50328 ládzsahegyu lapkás dobóelőke Roamer Dome leányhal