Halfrikadella

Hozzávalók

35-40 dkg főtt halhús, ugyanennyi főtt burgonya, 1 evőkanál vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyem, só, bors, egy felvert tojás, olaj

Elkészítés

A halhúst szétmorzsolom, a krumplit a vajjal átnyomom, majd az egészet elkeverem a tojással és a petrezselyemzölddel. Sózom, borsozom. Deszkán 10-12 felé osztom és fasírtokat formálok belőle. 1 órára hűtőbe teszem. Beolajozom a frikadellákat és olajozott rácson mindkét oldalukon szép pirosra grillezem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

byron texton sügérhorgász ongai he vekerito TOP MIX Ice Fishing Rod herkules Máraszelei tó hetijegy heka kaposvári sporthorgász egyesület PESCAVIVA epres kukorica tűhal ámbráscet tx 500 horgászhelyek fűzvölgyi csatorna Tiszalök éjszkai horgászás gömõhal koli horgásztó cips szabály hussy MULTI FISH kisláda stéggel chub szék görgõk adácsi tó