Halfrikadella

Hozzávalók

35-40 dkg főtt halhús, ugyanennyi főtt burgonya, 1 evőkanál vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyem, só, bors, egy felvert tojás, olaj

Elkészítés

A halhúst szétmorzsolom, a krumplit a vajjal átnyomom, majd az egészet elkeverem a tojással és a petrezselyemzölddel. Sózom, borsozom. Deszkán 10-12 felé osztom és fasírtokat formálok belőle. 1 órára hűtőbe teszem. Beolajozom a frikadellákat és olajozott rácson mindkét oldalukon szép pirosra grillezem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Amúr legkisebb kifogható méret légykötés Kostöki holtág zsinórkapacitás halör vizsgakerdesek domolykóra legyezve telepítés 2009 sirató hetijegy dunaújváros champion carp im8 3,6m 1597-362 eurohold beránt vizhatlan Lutjanus analis legjobb ponty to kétkaru orsok horgász napijegy tiszaluc elektromos kapásjelzõ felzerelése Villantózás szerelékei cougar e8271 360 feeder bot díszsügérfélék alóza hal kvíz nagyerdesi xws fd 4000 malom-ér