Halfrikadella

Hozzávalók

35-40 dkg főtt halhús, ugyanennyi főtt burgonya, 1 evőkanál vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyem, só, bors, egy felvert tojás, olaj

Elkészítés

A halhúst szétmorzsolom, a krumplit a vajjal átnyomom, majd az egészet elkeverem a tojással és a petrezselyemzölddel. Sózom, borsozom. Deszkán 10-12 felé osztom és fasírtokat formálok belőle. 1 órára hűtőbe teszem. Beolajozom a frikadellákat és olajozott rácson mindkét oldalukon szép pirosra grillezem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Ladaméri tó horgász területi engedély hárságy pisztráng horgászata legyezõhorog expanda solináris tábla nedveslegyezés álmoktó carisma sensopilk gyűrűs teleszkópbot területi engedély tunyogmatolcs Super Fiber rekordhalak SHIMANO Alivio AX Spin 330MH FOX Predator csukázó sárkány pótvitorla botvilla zebco euro team target40-80gr horgászbot szenke műlegyezők szatmar bereg karda Makaira mazara Kocséri tavak munkáséri horgásztó