Halfrikadella

Hozzávalók

35-40 dkg főtt halhús, ugyanennyi főtt burgonya, 1 evőkanál vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyem, só, bors, egy felvert tojás, olaj

Elkészítés

A halhúst szétmorzsolom, a krumplit a vajjal átnyomom, majd az egészet elkeverem a tojással és a petrezselyemzölddel. Sózom, borsozom. Deszkán 10-12 felé osztom és fasírtokat formálok belőle. 1 órára hűtőbe teszem. Beolajozom a frikadellákat és olajozott rácson mindkét oldalukon szép pirosra grillezem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

jász kiskunmajsai pontyfogó razo KAMASAKI Elektromos kapásjelzo szerelések úszóra front szolunáris Ráckevei duna gellér-apartman kemény bot maszes Harcsázás az Ili folyón horgász hetijegy csengöl SPRO Pontyos merítofej Mediterán lazacfilé Vegyes pontyozó D-Max teleszkópos 100-200 SHIMANO Hyperloop Tele Feeder 390 Heavy Debreceni tó kedvenc eledele bodrog vízállás malomcsatorna horgász rutin Shimano Bouken