Halfrikadella

Hozzávalók

35-40 dkg főtt halhús, ugyanennyi főtt burgonya, 1 evőkanál vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyem, só, bors, egy felvert tojás, olaj

Elkészítés

A halhúst szétmorzsolom, a krumplit a vajjal átnyomom, majd az egészet elkeverem a tojással és a petrezselyemzölddel. Sózom, borsozom. Deszkán 10-12 felé osztom és fasírtokat formálok belőle. 1 órára hűtőbe teszem. Beolajozom a frikadellákat és olajozott rácson mindkét oldalukon szép pirosra grillezem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fenekezés kukoricával kukorica csira olaj harcsa rába Rapala Shad Rap SR07FT bojli készítõ gubancgátlós szerelék Északi menyhal újhold napijegy körös holtág igar hórgász tó Görög keszeg Tardonai horgaszto diosjenei horgász eggyesület Fancsika horgásztó agyaggödör konczhal káli medence kialitas erdõsmárok fenékhorgászat noja csonti felhelyezése a horogra afrika harcsa Balzer Cyber Pod Gold