Grillezett lazac

Hozzávalók

1 kg lazacszelet (2,5 - 3 cm vastag), só, bors, citromlé, olaj

Elkészítés

A szeleteket sózom, borsozom, citromlével locsolom, majd olajba forgatom. Lefedve 1 órára hűtőbe teszem. Olajozott rácson oldalanként mintegy 5 percig grillezem.

0 hozzászólás

Hozzászólások

máriai árok belsÅ‘báránd ohati verseny téli pontyozás Rutilus arcasii pecaorsok Rapala Husky Jerk HJ10GCL galambosi Horgászegyesületek Tolna megye nehéz pergetés csanyteleki horgásztó SHIMANO BEAST MASTER AX SPINNING 270 H csuka tenyésztése területi engedély pécsvárad bodva folyó pandallus borealis obirodi dunai menyhalazás Sült angolna kapribogyóval és gyöngyhagymával péres gtyomaendr horgász napijegy bokod Spenót-hal gratin parmezánnal, dióval lipóti-holt-duna