Grillezett lazac

Hozzávalók

1 kg lazacszelet (2,5 - 3 cm vastag), só, bors, citromlé, olaj

Elkészítés

A szeleteket sózom, borsozom, citromlével locsolom, majd olajba forgatom. Lefedve 1 órára hűtőbe teszem. Olajozott rácson oldalanként mintegy 5 percig grillezem.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kápolnás nyéki to mivel filmezik a halakat? Háromfai horgásztó horgász hetijegy váckisújfalu tengeri sullo etetõkosaras horgászat végólmos fenekezés ponty bojli nógrádmegye holtkörös MAVER Diamond Flash 420 Camp expert boilie HAYABUSA MUTSU pisztráng kép Földeák horgász hetijegy szödöny sojmár halas kotes állas küsz Gymnocephalus schraetze egyedsúlyú SHIMANO Catana BX match 420 cotton cordell legyezõhorog töröcskei