Grillezett lazac

Hozzávalók

1 kg lazacszelet (2,5 - 3 cm vastag), só, bors, citromlé, olaj

Elkészítés

A szeleteket sózom, borsozom, citromlével locsolom, majd olajba forgatom. Lefedve 1 órára hűtőbe teszem. Olajozott rácson oldalanként mintegy 5 percig grillezem.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kárász és keszeg horgászata csonti Bojli Onliner Carp süllyedő wobbler Gyrinocheilus aymonieri fisch farm hetijegy szank önetetõ rakétával nagy hal dunai domolykózás furdozo to szamosszeg lesőharcsa területi engedély szamosújlak Kék puha tőkehal vörösszínû kele csabato informacio bálna vadászat yo-zuri wobbler szeged sziksóstó horgász hetijegy dunaharaszti Mitchell Performance Winckle Picker chervy wobblerek pala to