Grillezett lazac

Hozzávalók

1 kg lazacszelet (2,5 - 3 cm vastag), só, bors, citromlé, olaj

Elkészítés

A szeleteket sózom, borsozom, citromlével locsolom, majd olajba forgatom. Lefedve 1 órára hűtőbe teszem. Olajozott rácson oldalanként mintegy 5 percig grillezem.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sûllõtartás úri halastó táplálékát szabadszállás kistokaj sporthorgász nagyhalas tó BANAX Koós Boat 1600 g fladen erõmûito tatabanya tata cseke-tó Mexikói halsaláta HARMAS KOROS nyeletöfékes FOX Horizon Extreme Feeder FX1 Amurpaprikás Bika tó Füstölt hal burgonyával és kelkáposztával metcbot creek chub wobbler répcei fenékjáró Bugaszegi tó tiszakecskei horg. egy felsyerelesek