Grillezett lazac

Hozzávalók

1 kg lazacszelet (2,5 - 3 cm vastag), só, bors, citromlé, olaj

Elkészítés

A szeleteket sózom, borsozom, citromlével locsolom, majd olajba forgatom. Lefedve 1 órára hűtőbe teszem. Olajozott rácson oldalanként mintegy 5 percig grillezem.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Berkley Power Blood Worm tesziveszi keret csepeli tározó Leopárdcsík hal duzaszto SPRO Passion picker 300 belsöbáránd Dynamite Baits Puha horgos pellet szelidi öttevény dörgõcse marasztoki to telepites svéd gomba saláta horgász területi engedély nagykanizsa leány koncér pala legnagyobb kárász 2008 csónakengedély dorog palatinusz tó horgász napijegy várpalota használt műcsali lágymányosi öböl szabolcsveresmarti víztározó silvertó gödöllõ