Pisztráng nyárson sütve II.

Hozzávalók

4 pisztráng (kb. 1 kg), 5 dkg olvasztott vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyemzöld, őrölt bors, só, 2 evőkanál citromlé

Elkészítés

Az összes hozzávalót összekeverem egy kencévé. A halakat kívül-belül bekenem ezzel a citromos vajjal. Rácson, vagy nyárson időnként megforgatva grillezem a halacskákat. A sütési idő vége felé közeledve kívül újra bekenem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dunaalmás felszállunk töreki bugyi dunai-holtág duna-ponty GAMAKATSU Elokötött Pontyozó Kistokaji Horgásztó vizenjárókeszeg Farkasd mikor kap keszeg képes kviz VAN DEN EYNDE Bait-Tech - Mojo Grundbait adószám Grillezett tonhal legyez anti horgász hetijegy rétmajor kapásjelzõ sipitó dam on-liner tele 100 stara zagora etetõ csónak cibakháza holt tisza