Pisztráng nyárson sütve II.

Hozzávalók

4 pisztráng (kb. 1 kg), 5 dkg olvasztott vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyemzöld, őrölt bors, só, 2 evőkanál citromlé

Elkészítés

Az összes hozzávalót összekeverem egy kencévé. A halakat kívül-belül bekenem ezzel a citromos vajjal. Rácson, vagy nyárson időnként megforgatva grillezem a halacskákat. A sütési idő vége felé közeledve kívül újra bekenem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Rinya tó esernyõ váli völgyi tó mocsa horgász tó dévérezõ garnélás spagetti Tisza horgász napijegyek harcsa horog méret Balzer Colonel Big Deep deli tó víz fûzvölgyi öntözõ Rapala Dives-To Fat SureSet DTFATSS03G eladó botok,orsók GAMAKATSU 5314N fehé cápa manyi to harcsapaprikás legy hasznalata gyors bot kőfúró csík napijegy vásárlás patkó-éri tó bürke