Pisztráng nyárson sütve II.

Hozzávalók

4 pisztráng (kb. 1 kg), 5 dkg olvasztott vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyemzöld, őrölt bors, só, 2 evőkanál citromlé

Elkészítés

Az összes hozzávalót összekeverem egy kencévé. A halakat kívül-belül bekenem ezzel a citromos vajjal. Rácson, vagy nyárson időnként megforgatva grillezem a halacskákat. A sütési idő vége felé közeledve kívül újra bekenem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szelidi gyürüzés TATAI VIZTÁRAZÓ termál horgasz tabor csipos halsalata torony-tó vértessomló barlahida Rapala X-Rap XR08S Balzer Titan Fly horgász napijegy káló pergető botos horgászat Pogonyipuszta juharmag Frenetic nyeletõfékes orsó forgókanál horgászbot vásár etetés paducra s SALMO Hornet H6F HP Yo-Zuri Zombi Bug csatorna hátér képek