Pisztráng nyárson sütve II.

Hozzávalók

4 pisztráng (kb. 1 kg), 5 dkg olvasztott vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyemzöld, őrölt bors, só, 2 evőkanál citromlé

Elkészítés

Az összes hozzávalót összekeverem egy kencévé. A halakat kívül-belül bekenem ezzel a citromos vajjal. Rácson, vagy nyárson időnként megforgatva grillezem a halacskákat. A sütési idő vége felé közeledve kívül újra bekenem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Heavy Core bolyín Abu Cardinal FSX édesvízi garnéla védet állatok tatai öreg tó tavi úszók orsókötések kocsorod horgászvizek kettős körös Byron Dynamic csukakapás kétfarkú twister herpenyö horgász területi engedély bokod horg kotes tiszakecskei horg. egy maconca tarpon9000 orso áztató nábránd Patkotó szolunálisnaptár 2009 Csíkos sügér