Pisztráng nyárson sütve II.

Hozzávalók

4 pisztráng (kb. 1 kg), 5 dkg olvasztott vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyemzöld, őrölt bors, só, 2 evőkanál citromlé

Elkészítés

Az összes hozzávalót összekeverem egy kencévé. A halakat kívül-belül bekenem ezzel a citromos vajjal. Rácson, vagy nyárson időnként megforgatva grillezem a halacskákat. A sütési idő vége felé közeledve kívül újra bekenem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Fenwick Saltstik Graphite kisduna dunaföldvár csesztreg menyhalmaj elkeszitese kádári holt duna szücsi tó versenynaptár Kastmaster apartman horgászat Tõserdõi holt Tisza abu black max lisóczki tó bokodi bonum zug ónhal chinggis omega tartalom paduszk alkatreszek 300 xe sügér ívás körmösd baranyai horgászto tisza-