Pisztráng nyárson sütve II.

Hozzávalók

4 pisztráng (kb. 1 kg), 5 dkg olvasztott vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyemzöld, őrölt bors, só, 2 evőkanál citromlé

Elkészítés

Az összes hozzávalót összekeverem egy kencévé. A halakat kívül-belül bekenem ezzel a citromos vajjal. Rácson, vagy nyárson időnként megforgatva grillezem a halacskákat. A sütési idő vége felé közeledve kívül újra bekenem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kishal csali Galgaparti összefogás matyér tilalom fertõ tó harcsa tepsiben ráckevei szállás kishajóvezetõi jogosítvány SALMO Butcher BR5F RH tollak tápiobicskei tó fekete.piros pettyes oldala muraszemenyei bányató JVS No Limit Feeder XX-heavy twisterező bot téglagyári tavak Rapala Blue Fox Vibrax BFS2CLN oscar fish gödöllö vaskó balatonitilalmak TRABUCCO S-Force Match Sinking Fokhagymás sült hal Hatvani görbeéri-tó whisker