Pisztráng nyárson sütve II.

Hozzávalók

4 pisztráng (kb. 1 kg), 5 dkg olvasztott vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyemzöld, őrölt bors, só, 2 evőkanál citromlé

Elkészítés

Az összes hozzávalót összekeverem egy kencévé. A halakat kívül-belül bekenem ezzel a citromos vajjal. Rácson, vagy nyárson időnként megforgatva grillezem a halacskákat. A sütési idő vége felé közeledve kívül újra bekenem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

acanthocottus scorpius dorado saját stéggel osztó sziget Magyar horgász filmek ipolyi horgászfilmek drót elõke készités csigahegyi horgásztó nexave hajdu-bihar Akasztói halastó úszós kötések csépány bacau horgász területi engedély makád horgász bolt miskolc SPRO Norway Special Boat Power Fjord nyárson boti millér tó napijegy horgász hetijegy kiskamaz névjegy célhal kűhal