Pisztráng nyárson sütve II.

Hozzávalók

4 pisztráng (kb. 1 kg), 5 dkg olvasztott vaj, 2 evőkanál vágott petrezselyemzöld, őrölt bors, só, 2 evőkanál citromlé

Elkészítés

Az összes hozzávalót összekeverem egy kencévé. A halakat kívül-belül bekenem ezzel a citromos vajjal. Rácson, vagy nyárson időnként megforgatva grillezem a halacskákat. A sütési idő vége felé közeledve kívül újra bekenem őket.

0 hozzászólás

Hozzászólások

raduta tó Sajtban sült hal-egyszeruen FFWD bot akváriumi rablo PELZER Matrix bojli vödrös rabló hal Zöldfuszerrel töltött pisztráng sport jegy katalin-horgaszto -verseny motorguide csónakmotor serházzugi nyárson végtelencsigás orsó kingbaits sülysápi-tavak fotók feederezés fancsikai tavak szentendrei kisduna veresszárnyú jász sziksostó dam on liner multipicker Szöke Tó márnázó bot hírle