Gombás halászlé

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 50 dkg halbelsőség, 50 dkg vöröshagyma, 4-5 erős paprika, 25 dkg gomba, pirospaprika, őrölt bors, só

Elkészítés

A halat megtisztítom, hat szép szeletet félreteszek belőle, a többit és a belsőséget a négyfelé vágott hagymákkal és az erős paprikákkal 2 liter vízben jó puhára főzöm. Áttöröm és ha a lé sűrű lenne, még öntök hozzá vizet. Pirospaprikával, sóval, borssal fűszerezem, beleteszem a felszeletelt gombát és 5 percig főzöm. Végül belerakom a félretett halszeleteket és még 20 percig forralom a gombás halászlét.

0 hozzászólás

Hozzászólások

vizterkep hetijegy békésszentandrás Rapala Shad Rap SR09B match bot füzvögyi csatorna hánta merenye tározo Balzer Cyber Pod Gold ikervári rába Hódmezõv.hely Dobó Ferenc horgász egyesület SPRO Strategy The Bird 360 Sülthal füszerkeverék felső-tiszai horgásztúra ötös csatorna sea lion nograd megye Kis-Morotva humorok Hór völgyi tározó hal receptek horgászeszközök a vízparton? Mester feri Sörtésztában sült tonhalszeletek