Gombás halászlé

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 50 dkg halbelsőség, 50 dkg vöröshagyma, 4-5 erős paprika, 25 dkg gomba, pirospaprika, őrölt bors, só

Elkészítés

A halat megtisztítom, hat szép szeletet félreteszek belőle, a többit és a belsőséget a négyfelé vágott hagymákkal és az erős paprikákkal 2 liter vízben jó puhára főzöm. Áttöröm és ha a lé sűrű lenne, még öntök hozzá vizet. Pirospaprikával, sóval, borssal fűszerezem, beleteszem a felszeletelt gombát és 5 percig főzöm. Végül belerakom a félretett halszeleteket és még 20 percig forralom a gombás halászlét.

0 hozzászólás

Hozzászólások

mellény napijegy kondor fenéklakók tükörponty táplálkozása Hórvölgye tiltott halak körösparti nyaralók Yo-Zuri Snap Shads wobbler set év halai Engraulis encrasicholus horgászat a murán KORDA IQ fluorocarbon elokezsinór sprodyno feder carbon anyag Bogracsolás feketesügér fárasztás HORVÁTH Twisterdoboz amurg TOP MIX MCS KUKORICA CSöRA PELLET Tehenes szolub frenzy wobblerek rendelés 114kg-os harcsa