Gombás halászlé

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 50 dkg halbelsőség, 50 dkg vöröshagyma, 4-5 erős paprika, 25 dkg gomba, pirospaprika, őrölt bors, só

Elkészítés

A halat megtisztítom, hat szép szeletet félreteszek belőle, a többit és a belsőséget a négyfelé vágott hagymákkal és az erős paprikákkal 2 liter vízben jó puhára főzöm. Áttöröm és ha a lé sűrű lenne, még öntök hozzá vizet. Pirospaprikával, sóval, borssal fűszerezem, beleteszem a felszeletelt gombát és 5 percig főzöm. Végül belerakom a félretett halszeleteket és még 20 percig forralom a gombás halászlét.

0 hozzászólás

Hozzászólások

borostyán tó sanger orsok csörnöc dam bot letoltesek Mátrafüred Iping FOX Arma Point Teflon LSC csukás helyek kádártai tóra tagdíj körösladány horgásztó cápamárna mjaconkai tó mezoheges GAMAKATSU Elokötött pontyozó horog megyesi- tó videók lejátszása OWNER C-8 pogányvölgyi víztározó száka tápioszecsö makrélacsuka úszó rögzitése mi a tökmagponty