Gombás halászlé

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 50 dkg halbelsőség, 50 dkg vöröshagyma, 4-5 erős paprika, 25 dkg gomba, pirospaprika, őrölt bors, só

Elkészítés

A halat megtisztítom, hat szép szeletet félreteszek belőle, a többit és a belsőséget a négyfelé vágott hagymákkal és az erős paprikákkal 2 liter vízben jó puhára főzöm. Áttöröm és ha a lé sűrű lenne, még öntök hozzá vizet. Pirospaprikával, sóval, borssal fűszerezem, beleteszem a felszeletelt gombát és 5 percig főzöm. Végül belerakom a félretett halszeleteket és még 20 percig forralom a gombás halászlét.

0 hozzászólás

Hozzászólások

úri szállás pacsa Zala megye területén horgásztó átgyûrûzés környei he méregfog wells EXNER PALLAS Simano Exage 4000 Rb SPRO Dyno Force Match 420 búvóhely gátõr töröcskei tó lantos mix cseketó föfasor fogas esely teszt lap lótetûcsali versenytavak horgasz naptar kutyogtat angolna fogás soroksári-duna-ág