Gombás halászlé

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 50 dkg halbelsőség, 50 dkg vöröshagyma, 4-5 erős paprika, 25 dkg gomba, pirospaprika, őrölt bors, só

Elkészítés

A halat megtisztítom, hat szép szeletet félreteszek belőle, a többit és a belsőséget a négyfelé vágott hagymákkal és az erős paprikákkal 2 liter vízben jó puhára főzöm. Áttöröm és ha a lé sűrű lenne, még öntök hozzá vizet. Pirospaprikával, sóval, borssal fűszerezem, beleteszem a felszeletelt gombát és 5 percig főzöm. Végül belerakom a félretett halszeleteket és még 20 percig forralom a gombás halászlét.

0 hozzászólás

Hozzászólások

harmas corosz szemes horog kötése Merlangius merlangus játák Mártélyi holtág balinozó zebco orsó ceglédbercel herceghalom tilapia hal halász szerszám csontos harcsázovideok durda TIMÁR MIX Feeder Ponty piros eladó telek horgaszto bokod fejérmegyei horgász vizek horgász napijegy nagyduna TOP-horgásztó Hajdú-Bihar megyei vizek szaküzletek Pécs marlin csolnok