Halikraleves II.

Hozzávalók

1 ponty feje, farka és ikrája, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 evőkanál tejföl, 1 babérlevél, vaj, pirospaprika

Elkészítés

A hal alkotórészeit sós vízben megfőzöm, sárgarépával, a gyökérrel, a babérlevéllel, sóval. A zöldség megpuhulása után vékony vajas, hagymás rántással berántom. Belekeverem a tejfölt. A levesestálba csak a lé és az ikra kerül. Pirított zsemlekockával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tigrishal rotifis78 Dam Onliner Aal /patron tartós/ Black Label Baits Bojli Razor Blade tököli tó gaja CSÁSZÁRI konzer hal nylonkotes óriás harcsák morva folyó biai iv Csernobil kiskunhalasi horgásztó japan ponty 47-es atkai horgásztó horgász tilalom diósjenői-tó X2 Gumis villafej nyéltartó Kurca patak Tiszai torkolata délegyházi Rapala Blue Fox Vibrax BFF4SFR frenatus Berkley Leopard béka