Halikraleves II.

Hozzávalók

1 ponty feje, farka és ikrája, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 evőkanál tejföl, 1 babérlevél, vaj, pirospaprika

Elkészítés

A hal alkotórészeit sós vízben megfőzöm, sárgarépával, a gyökérrel, a babérlevéllel, sóval. A zöldség megpuhulása után vékony vajas, hagymás rántással berántom. Belekeverem a tejfölt. A levesestálba csak a lé és az ikra kerül. Pirított zsemlekockával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Háros öböl harcsa tisztítás napijegy holt duna SKITTER szabolcsék Balzer Magna MX-5 Boat Engraulis ringens 18.5 kg jósva patak dobo teknika Aerocast 180L rutilus meiningeri balinlégy pátkai tározó TOP MIX MCS Big Carp liso lázbérci-tározó vaníliás cukor Rapala Original Floater F11HT kúpos etetőcsésze 103 kg harcsa napijegyet hol lehet venni belly domolykózni