Halikraleves II.

Hozzávalók

1 ponty feje, farka és ikrája, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 evőkanál tejföl, 1 babérlevél, vaj, pirospaprika

Elkészítés

A hal alkotórészeit sós vízben megfőzöm, sárgarépával, a gyökérrel, a babérlevéllel, sóval. A zöldség megpuhulása után vékony vajas, hagymás rántással berántom. Belekeverem a tejfölt. A levesestálba csak a lé és az ikra kerül. Pirított zsemlekockával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Máraszelei tó sörétólmozás Dunakeszi-kavicsbányató területi engedély kovácsi harcsa képe Grillezett halfilé dinnyével hínár takarítása Sült lazac pirított gombás körettel behuzoólom letisztult víz engedély horgászvizek aldebrő kukac 5ös csatorna leccia marczi hal hal telepítés az öbölbe dupla unikötés Katalin horgásztó wlaterland üdülõ szegvári holt tisza hal keresok KORUM Angle Tilt Rod Rest botvilla