Halikraleves II.

Hozzávalók

1 ponty feje, farka és ikrája, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 evőkanál tejföl, 1 babérlevél, vaj, pirospaprika

Elkészítés

A hal alkotórészeit sós vízben megfőzöm, sárgarépával, a gyökérrel, a babérlevéllel, sóval. A zöldség megpuhulása után vékony vajas, hagymás rántással berántom. Belekeverem a tejfölt. A levesestálba csak a lé és az ikra kerül. Pirított zsemlekockával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pallagzugi viztározó balatoni szakadások Kapusi FOX Predator Treble Hook Sleeve large bács-kiskun megye spori nógrág misztrija ugly stic fásrol videok vörös szárú keszeg hetijegy magántó hlaszlaki holtág láda vegyi holtag kiszedõ batta HAYABUSA KAZ162 vörösszínû kele bács photok fox rx kapas jelzo paszta készités Mitchell Privilege Match