Halikraleves II.

Hozzávalók

1 ponty feje, farka és ikrája, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 evőkanál tejföl, 1 babérlevél, vaj, pirospaprika

Elkészítés

A hal alkotórészeit sós vízben megfőzöm, sárgarépával, a gyökérrel, a babérlevéllel, sóval. A zöldség megpuhulása után vékony vajas, hagymás rántással berántom. Belekeverem a tejfölt. A levesestálba csak a lé és az ikra kerül. Pirított zsemlekockával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ligeti tó PELZER Sushi Chunks vödrös peremfutós orsó milo gold valley toledo carp mk II 420 békésszentandrási duzzaszt mach horgászat kárász fogása tesziveszi keret füstölt halgombóc szezonalitás morone zala megye horgászati helyei pestmegye x.ker horgász cerseny thermo ruha túrócz patak spicc botos horgászat napsugár-horgásztó magnum horgászbothoz utmutató szécsényi tehno pufi hetijegy őrtilos