Halikraleves II.

Hozzávalók

1 ponty feje, farka és ikrája, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 evőkanál tejföl, 1 babérlevél, vaj, pirospaprika

Elkészítés

A hal alkotórészeit sós vízben megfőzöm, sárgarépával, a gyökérrel, a babérlevéllel, sóval. A zöldség megpuhulása után vékony vajas, hagymás rántással berántom. Belekeverem a tejfölt. A levesestálba csak a lé és az ikra kerül. Pirított zsemlekockával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

beluga fogás horgász videó kép poncsrol kicsi süllõ Mediterán lazacfilé maczonka kis tavak dunavölgyi adriano96 mach bottal halmérleg gulúz ponty csalizása repterét Cserépedényben sült harcsaszelet, tejfölös halmárt Lauri Rapala Moon Carp Meteor hetijegy árak műlegyező verseny használt etetõhajó Horgász kellékek SPRO Passion Impulse Specialist Spin 45 kékesi tó bezenye