Halikraleves II.

Hozzávalók

1 ponty feje, farka és ikrája, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 evőkanál tejföl, 1 babérlevél, vaj, pirospaprika

Elkészítés

A hal alkotórészeit sós vízben megfőzöm, sárgarépával, a gyökérrel, a babérlevéllel, sóval. A zöldség megpuhulása után vékony vajas, hagymás rántással berántom. Belekeverem a tejfölt. A levesestálba csak a lé és az ikra kerül. Pirított zsemlekockával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rod podok doszi Berkley B Spod / Marker / Stalking algériai csuka Baross Gábor HE Kisszájú macskacápa hetesi halastó rdsz szórói TOP MIX Magic Pellet Méz Horgász engedély igénylése rsd napijegy szöd,vác Mézes Kalács vendégház mentõmelény csúnya tó Pécel cifra Szepetnek Tiszaalpári Holt-Tisza területi engedély őrtilos friss tavak pest megyében csónakmotor korlátozás vég kötés darvas