Halikraleves II.

Hozzávalók

1 ponty feje, farka és ikrája, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 evőkanál tejföl, 1 babérlevél, vaj, pirospaprika

Elkészítés

A hal alkotórészeit sós vízben megfőzöm, sárgarépával, a gyökérrel, a babérlevéllel, sóval. A zöldség megpuhulása után vékony vajas, hagymás rántással berántom. Belekeverem a tejfölt. A levesestálba csak a lé és az ikra kerül. Pirított zsemlekockával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kamasaki PONTYMATRAC hajatlan kövihal keszegek hazai növényevõk vargahosza Dam Quick Stick Spin 40, 80, 160 reremvárosi horgászto tõzeges tó gyömrõ házi haltáp halászlékocka finomszerelekes füzõtt csali polloc etetés folyóvízen ilona kavicsos-holtág törpe harcsa ponty recept gyerekbarat horgaszto Gánt verpelét-horgásztó horgász kések hortobágy folyó dévérező orsó