Halikraleves I.

Hozzávalók

75 dkg-nyi pontyikra, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 pohár tejföl, 3 dl fehérbor, bors, só, babérlevél, ecet

Elkészítés

A sárgarépából, a gyökérből, a hagymából babérlevéllel, törött borssal, sóval zöldséglevest főzök. A zöldség megpuhulása után hozzáadom az ikrát és tovább főzöm. Belekeverem a tejfölt, a bort. Sózom és ecettel ízesítem. Pirítóssal tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bream sóderes horgászás távirányitos arnom sügér szaporodása ponty feeder ritka halfaj bértó csepel Közönséges makréla Soponyai horgásztó etetõ hajó ára omszki pontyozo elöke mûlegyes kötési módok kempinglámpa mezõtúri horgász egyesületek körforgó ENERGOTEAM Árfogó csipesz felpillantó küllő vácszentlászloi éves jegy gödöll kapásokban