Halikraleves I.

Hozzávalók

75 dkg-nyi pontyikra, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 pohár tejföl, 3 dl fehérbor, bors, só, babérlevél, ecet

Elkészítés

A sárgarépából, a gyökérből, a hagymából babérlevéllel, törött borssal, sóval zöldséglevest főzök. A zöldség megpuhulása után hozzáadom az ikrát és tovább főzöm. Belekeverem a tejfölt, a bort. Sózom és ecettel ízesítem. Pirítóssal tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

TOP MIX Karbon etetocsésze horgász területi engedély klágyai-tó MILO Milo Super duaharaszti tó fálhalom vörös árnyékhal HAJAGOS meder Sós kúti tó pontyok kepek serhátzugi holt tisza bojli illat serházugi holtág busha szentlászlói tó sülös filmek MILO Exploit feketesücér boatból Nagykörös ingyen játék harcsa csalizása tunyogmatolcsi holt szamos merítőhálók