Halikraleves I.

Hozzávalók

75 dkg-nyi pontyikra, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 pohár tejföl, 3 dl fehérbor, bors, só, babérlevél, ecet

Elkészítés

A sárgarépából, a gyökérből, a hagymából babérlevéllel, törött borssal, sóval zöldséglevest főzök. A zöldség megpuhulása után hozzáadom az ikrát és tovább főzöm. Belekeverem a tejfölt, a bort. Sózom és ecettel ízesítem. Pirítóssal tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

luppa sziget im-6 feltolós úszó horgászvizek tata úszós kötések tüttösp SPRO Premium Power X Bolognese 700 feeder felszerelés SHIMANO BEAST MASTER AX SPINNING 270 H dip eperes manconka fekete tõkehal FISHING BOX Single Feeder doboz szolunaristablazat alsónánai erőmű-tó éjszakai pergetés horgász napijegy magyarkeszi úszózás feederbottal páternoszter fül Ibrány nagyerdesi horgászto gázlóviszony vének-térkép balatoni vízitérkép