Halikraleves I.

Hozzávalók

75 dkg-nyi pontyikra, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 pohár tejföl, 3 dl fehérbor, bors, só, babérlevél, ecet

Elkészítés

A sárgarépából, a gyökérből, a hagymából babérlevéllel, törött borssal, sóval zöldséglevest főzök. A zöldség megpuhulása után hozzáadom az ikrát és tovább főzöm. Belekeverem a tejfölt, a bort. Sózom és ecettel ízesítem. Pirítóssal tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

császár patak kiado vizparti kadarcsi to kapás képek amúr csalik magyarkeszi horgásztó csertó velebit farkasdi deseda telepités Afrikai harcsa fehérborban bájron szállás lápipos folyóvizek hatvani kavicsbánya ragasztottnád bot piliszszentiváni bányató donaszekcsoi holtag Viking-Horgász Bt. fenõkõ Kocsonyás hal balatonlelle palatinus tó Dunai hallak