Halikraleves I.

Hozzávalók

75 dkg-nyi pontyikra, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 pohár tejföl, 3 dl fehérbor, bors, só, babérlevél, ecet

Elkészítés

A sárgarépából, a gyökérből, a hagymából babérlevéllel, törött borssal, sóval zöldséglevest főzök. A zöldség megpuhulása után hozzáadom az ikrát és tovább főzöm. Belekeverem a tejfölt, a bort. Sózom és ecettel ízesítem. Pirítóssal tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

mülégy készitése búvóhely bársonyos EXNER Champion Carp Vörösúszójú pontylazac nagy debreceni millér horgásztó halászgép ISASZEGI STORM WildEye Jigging Shad horgász területi engedély fűzvölgyi csatorna Seria 203 békés megye holt-szamos PESCAVIVA mézes kukorica SPRO Impulse twister FISHING BOX Cantilever szett lisonszki horgásztó STORM Pro Grub PRGR04PG3 twister 2009 rekord halai Villantózás szerelékei bondár ürböpuszta harmicas