Halikraleves I.

Hozzávalók

75 dkg-nyi pontyikra, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 pohár tejföl, 3 dl fehérbor, bors, só, babérlevél, ecet

Elkészítés

A sárgarépából, a gyökérből, a hagymából babérlevéllel, törött borssal, sóval zöldséglevest főzök. A zöldség megpuhulása után hozzáadom az ikrát és tovább főzöm. Belekeverem a tejfölt, a bort. Sózom és ecettel ízesítem. Pirítóssal tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pisztrángsütés Szárnyas rombuszhal galériák troat szerelési útmutató sütőben elkészített pontyételek onkorchius mykiss akasztói sátorozás KAMASAN B560 halak képek Gasterosteus platygaster XV ker horgászszékek Coregonus maranea buza szemü SPRO Classix Tele Traveller 150 törpe maréna kékre főtt pisztráng édesvízi garnéla Rapala Jointed J07S áruház bixifishing rákok horgász doboz