Halikraleves I.

Hozzávalók

75 dkg-nyi pontyikra, 1 fej hagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szál petrezselyemgyökér, 2 pohár tejföl, 3 dl fehérbor, bors, só, babérlevél, ecet

Elkészítés

A sárgarépából, a gyökérből, a hagymából babérlevéllel, törött borssal, sóval zöldséglevest főzök. A zöldség megpuhulása után hozzáadom az ikrát és tovább főzöm. Belekeverem a tejfölt, a bort. Sózom és ecettel ízesítem. Pirítóssal tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

d-a-m pingvinfarm vajai to nagy penteki hal horgász hetijegy sárazsadány FISHING BOX Tico ládika velencetavi telepités tö ponty palotási víztárazó PELZER Matrix bojli amur horgászata őshonos kárászok STORM Pro Grub PRGR03PG4 twister Göböl-puszta filamentosus baleno horgászruha Kapros lepényhal gold star duna CLC amur filmek kapitális büdös kukorica zsibót daru réti hetijegy szálkai tározó úszózás