Halleves

Hozzávalók

1 kg többféle hal, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 1 vöröshagyma, 1 karalábé, 1 zeller, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, összedaraboljuk, besózzuk. Míg a hal a sóban áll, megfőzzük a zöldséget, amikor megpuhult, kevés zsemleszínű rántást készítünk, a levével feleresztjük. Teszünk bele néhány babérlevelet és ízlés szerint ecetet. Ha forr, beletesszük a halat és lassan főzzük, kavarni nem szabad.

0 hozzászólás

Hozzászólások

a viz algásodása hpgászfilmek verpeléti tó tolna megyei horgász tavak szabad hotgászni tavi úszós horgászat horgászvizek bikazug horgászvizek békésszentandrás mentõruha REESEL GB5000 horgászvizek bodrog Bujtás Ccentroscyllium fabricii szikra holtág horgásztárs hajtókarfoggantyú kocos to kistolmács Armadillo Lures Szikrai holt Tisza csallóköz Nagylapos blue fox villantók rdsz Gói-tói-holt-tis kántás tulok