Halleves

Hozzávalók

1 kg többféle hal, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 1 vöröshagyma, 1 karalábé, 1 zeller, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, összedaraboljuk, besózzuk. Míg a hal a sóban áll, megfőzzük a zöldséget, amikor megpuhult, kevés zsemleszínű rántást készítünk, a levével feleresztjük. Teszünk bele néhány babérlevelet és ízlés szerint ecetet. Ha forr, beletesszük a halat és lassan főzzük, kavarni nem szabad.

0 hozzászólás

Hozzászólások

káli-tavak csepszig úszóval márna feederkupa balzer zsinór kacsóta zárkert-tó Zászlós bölcsõszájú hal horgász napijegy galgahévíz matc horgászat matchbotoshorgászat nagyvátyi tó Gödöllõi horgászvizek Zoarces Guttmann-tó horgászülés termál dunatisza csatorna DOMOLYKÓ ÉS HORGÁSZATA SZERELÉKEK hf tilalmi idõ lisztes csik-felek maconkai viztarolo