Halleves

Hozzávalók

1 kg többféle hal, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 1 vöröshagyma, 1 karalábé, 1 zeller, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, összedaraboljuk, besózzuk. Míg a hal a sóban áll, megfőzzük a zöldséget, amikor megpuhult, kevés zsemleszínű rántást készítünk, a levével feleresztjük. Teszünk bele néhány babérlevelet és ízlés szerint ecetet. Ha forr, beletesszük a halat és lassan főzzük, kavarni nem szabad.

0 hozzászólás

Hozzászólások

jonathermal tó SPRO Henk Simonsz Pike Fighter harcsázóbot fonott és damil kötések ikervári-duzzasztó mátyáshal vitorláshal derecskei tó balatoni halak ara hal ár Hi-Attract bojli Scopex DAM Quick Finessa rd 5 Tengeri pér vizállásjelentés haltelepitések Katalin tó csepel Fadd-Dombori amura horgászás m7 DRENNAN Gumizott topset felfektetős úszó kóspallag deli Angolna modszerek