Halleves

Hozzávalók

1 kg többféle hal, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 1 vöröshagyma, 1 karalábé, 1 zeller, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, összedaraboljuk, besózzuk. Míg a hal a sóban áll, megfőzzük a zöldséget, amikor megpuhult, kevés zsemleszínű rántást készítünk, a levével feleresztjük. Teszünk bele néhány babérlevelet és ízlés szerint ecetet. Ha forr, beletesszük a halat és lassan főzzük, kavarni nem szabad.

0 hozzászólás

Hozzászólások

napijegy gyoma balaton jegyárak alcsisziget bermancsõ horgász napijegy holt tisza Fire fox HB-40 nyéki horgász bólt jig PELZER Sushi lebego bojli menyhalashorgászat Olasz csík gárdakeszeg csónakmotor korlátozás tiszta viziek lovasberényi horgásztó maróci-tó ENERGOTEAM Csalihalfogó háló 55 kilós harcsa PELZER Matrix Chunks MEGA Dynamite Baits Marine Halibut Pellet Groundbait zéli halastó gõnyûi duna Acipenser transmontanus szerelékek készítése