Halleves

Hozzávalók

1 kg többféle hal, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 1 vöröshagyma, 1 karalábé, 1 zeller, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, összedaraboljuk, besózzuk. Míg a hal a sóban áll, megfőzzük a zöldséget, amikor megpuhult, kevés zsemleszínű rántást készítünk, a levével feleresztjük. Teszünk bele néhány babérlevelet és ízlés szerint ecetet. Ha forr, beletesszük a halat és lassan főzzük, kavarni nem szabad.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rántva kocsola Berkley FireLine 20 ongai horgázstó beer kapásjelzö Falcon Geminus fûzött kukorica horgászszerelékek Mepps Aglia Fluo 3 fekete szinû hátonúszó vörösszínû kele hazai rekordok kuttyoktató készitése coleman benzinfõzõ Abu Garcia Diplomat 804 M Spin M-Class 4 seasons SPRO Dyno Force Carp 390 pontyozó bot halhuszár ónod kapelán Match Eurostar Cougar halpörkölt védett