Halleves

Hozzávalók

1 kg többféle hal, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 1 vöröshagyma, 1 karalábé, 1 zeller, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, összedaraboljuk, besózzuk. Míg a hal a sóban áll, megfőzzük a zöldséget, amikor megpuhult, kevés zsemleszínű rántást készítünk, a levével feleresztjük. Teszünk bele néhány babérlevelet és ízlés szerint ecetet. Ha forr, beletesszük a halat és lassan főzzük, kavarni nem szabad.

0 hozzászólás

Hozzászólások

PESCAVIVA fokhagymás kukorica vértesboglár Pterophyllum scalare SPRO Dyno Force Carp 360 főzsinór pulchripinnis 1méteres csalik pontypikkely uszós horgászás harcsázás horgászmódszerei antwerpen DENDROBAENA Giliszta csontoshalak belsõ vázuk szerint cigany topark szent lászlo horgász to sió csatorna Cormoran Match Master Bolo Strong kisszájú kölönte az összes magyar halfaj nevei Füzesi tó tunyogmtolcsi holt szamos Kecskés homokbányató balatonvilágos