Halleves

Hozzávalók

1 kg többféle hal, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 1 vöröshagyma, 1 karalábé, 1 zeller, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, összedaraboljuk, besózzuk. Míg a hal a sóban áll, megfőzzük a zöldséget, amikor megpuhult, kevés zsemleszínű rántást készítünk, a levével feleresztjük. Teszünk bele néhány babérlevelet és ízlés szerint ecetet. Ha forr, beletesszük a halat és lassan főzzük, kavarni nem szabad.

0 hozzászólás

Hozzászólások

MET 4000 feedergumikotés husleves duna-tisza pergetõ videók Sátrak nyeletöfekes orsok balfi boroszlókerti holt-tisza carprus videók horog csomók csobaj holtág zártdobú peremfutóorsó bot gumizás horgász kvíz versenyúszók sátras horgászat horgászvizek tiszakarád guttman-tó paszta készités Soft Hook Pellet hetijegy lázbérc törpék tigris mógyoró