Halászlé (Krúdy Gyula)

Hozzávalók

Vegyes hal, hagyma, zöldpaprika, paradicsom vagy lecsó, só

Elkészítés

Többféle halat tisztítunk meg és vágunk darabokra. Besózzuk. Először a fejet, uszonyokat és gerincet főzzük meg felaprított hagymával két liter vízben. Lassan főzzük 40-50 percig, miközben megszórjuk piros paprikával. Ezután kivesszük az eddig főzötteket és beletesszük a sózott értékes halrészeket és az ikrát. Zöldpaprika, paradicsom, télen 2 kanál lecsó jön még hozzá. Húsz perc múlva tálalhatjuk is.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pölöskeio r 21 põtrétei száláshely horgász napijegy zagyva ESP Raptor D-ring G-4 nemeshal horgászvizek hársasberki tó ÁRÚHÁZ AK Rapala Shallow Shad Rap SSR07CW gipo villantók SHIMANO Hyperloop AX match 390 területi engedély vajdácska sarlospuszta hajdubihar süllõ rekord termékek Horváth Csaba tüttõspuszta senso spin horgász napijegy fehér körös horgász területi engedély rétmajor albright csomó horgász napijegy fekete körös vízszennyezés