Halászlé (Krúdy Gyula)

Hozzávalók

Vegyes hal, hagyma, zöldpaprika, paradicsom vagy lecsó, só

Elkészítés

Többféle halat tisztítunk meg és vágunk darabokra. Besózzuk. Először a fejet, uszonyokat és gerincet főzzük meg felaprított hagymával két liter vízben. Lassan főzzük 40-50 percig, miközben megszórjuk piros paprikával. Ezután kivesszük az eddig főzötteket és beletesszük a sózott értékes halrészeket és az ikrát. Zöldpaprika, paradicsom, télen 2 kanál lecsó jön még hozzá. Húsz perc múlva tálalhatjuk is.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Rapala Jointed J05GFR FOX Predator Bait Poppers dunaparti rapsic a dunán DOMOLYKÓ ÉS HORGÁSZATA vásárhelyi dunavölgyi-átok csatorna vápalota úszókészítés nyálkás csuka horgász hetijegy kajánsziki pinka patak beetetés hogy használom a gyöngyöt? werne csonti használata atkai pontyok Falcon Eclectica mobidyk nyugati övcsatorna spro sevios feeder látóképi tó Párolt ördöghal EXNER Vario Drop stopperólom