Halászlé (Krúdy Gyula)

Hozzávalók

Vegyes hal, hagyma, zöldpaprika, paradicsom vagy lecsó, só

Elkészítés

Többféle halat tisztítunk meg és vágunk darabokra. Besózzuk. Először a fejet, uszonyokat és gerincet főzzük meg felaprított hagymával két liter vízben. Lassan főzzük 40-50 percig, miközben megszórjuk piros paprikával. Ezután kivesszük az eddig főzötteket és beletesszük a sózott értékes halrészeket és az ikrát. Zöldpaprika, paradicsom, télen 2 kanál lecsó jön még hozzá. Húsz perc múlva tálalhatjuk is.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászvizek dráva HAYABUSA KAZ162 Poszter horgászhelyek nyékládháza coregonus Eurostar D-Max picker teleszkópos nasci SPRO Precision Catfish 250 kluttyogtató csúszó úszó túrkeve VAN DEN EYNDE Active Feeder SALMO Minnow M7SDR YD lászló balzer black jack kiszagyva patak Rapala Blue Fox Vibrax BFX2GSDX villogó csatorna carprus videók Templomzugi Környezetvédelmi és Horgászegyesület elado nagyfkoki-holtág Horgászhal szentpéterszegi horgász tó