Halászlé (Krúdy Gyula)

Hozzávalók

Vegyes hal, hagyma, zöldpaprika, paradicsom vagy lecsó, só

Elkészítés

Többféle halat tisztítunk meg és vágunk darabokra. Besózzuk. Először a fejet, uszonyokat és gerincet főzzük meg felaprított hagymával két liter vízben. Lassan főzzük 40-50 percig, miközben megszórjuk piros paprikával. Ezután kivesszük az eddig főzötteket és beletesszük a sózott értékes halrészeket és az ikrát. Zöldpaprika, paradicsom, télen 2 kanál lecsó jön még hozzá. Húsz perc múlva tálalhatjuk is.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dovit etetö anyag víz hőmérséklete VAN DEN EYNDE SuperCarp Strawberry X2 Replay feeder muskellunge horgászhelyek a vágon Gyomaedrödi horgász tó amuretetés horgaszat az Adrian Zala megye területén horgásztó zsenge csukaivadék területi engedély fás tó csepel horgásztó ó bodrog horgász bolt Bogács malomvölgyi kunbábony bojlis kötések Fehérszék csigahegyi horgásztó fatti bojlisok folyóvízi twisterezés lacu rosu polgár horgászbólt