Aldunai halászlé

Hozzávalók

3 kg hal, 1 hagyma, 2 zöldpaprika, 20 dkg leveszöldség, 2 paradicsom, 3 dl tejföl, 3 tojássárgája, paprika, só, bors, babérlevél, csipetke

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a húst lefejtem és félreteszem. A hagymát apróra vágom, majd felteszem főni a csontokkal, fejekkel, farkakkal, sóval 2 liter vízben. Leszűröm, beleteszem a halszeleteket és a paprikát. Mintegy 25 percnyi forrást követően behabarom a tejfölbe kevert tojássárgájával. Ecettel ízesítem és csipetkével tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

növényevõ amur rekord pereszteg sapphire HORVÁTH Kapásjelzo csiptetos tükrös ponty németbuco lencsés to ponty ívás horgászbotok ára 2009 arilis viktoria tavak paloc-to bilbao Seria 403 Müanyag Feederbottartó csengersimai tó bobály angolnarecept SÜLLÕ KÉP solunar naptár ponty rekordok a Tisza-tavon cseketó séd patak