Termék ajánló

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

DRY BOILIES BAG

DRY BOILIES BAG

4.200 Ft helyett 3.150 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

Lancer cx-quick release o

Lancer cx-quick release orsó

37.990 Ft helyett 32.295 Ft

JERKY F

JERKY F

1.870 Ft helyett 1.405 Ft

Aldunai halászlé

Hozzávalók

3 kg hal, 1 hagyma, 2 zöldpaprika, 20 dkg leveszöldség, 2 paradicsom, 3 dl tejföl, 3 tojássárgája, paprika, só, bors, babérlevél, csipetke

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a húst lefejtem és félreteszem. A hagymát apróra vágom, majd felteszem főni a csontokkal, fejekkel, farkakkal, sóval 2 liter vízben. Leszűröm, beleteszem a halszeleteket és a paprikát. Mintegy 25 percnyi forrást követően behabarom a tejfölbe kevert tojássárgájával. Ecettel ízesítem és csipetkével tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

gyermek PERFECT Straight Match Sensitive Mepps Lusox 3 horgászvizek pécsvárad elhagyatott avatag szirb harcsás filmek adonyi horgászegyesület Almavirág horgásztó dabas-sári Bundás apróhal kóspallagi tó spanyol csupasz csiga szerbia tavai tokaji-horgásztó csukázo villantok metro nyitvatartás bányató lõkösháza verpeléti halasto mélytengeri halfehérje Kölönték jegy ár