Aldunai halászlé

Hozzávalók

3 kg hal, 1 hagyma, 2 zöldpaprika, 20 dkg leveszöldség, 2 paradicsom, 3 dl tejföl, 3 tojássárgája, paprika, só, bors, babérlevél, csipetke

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a húst lefejtem és félreteszem. A hagymát apróra vágom, majd felteszem főni a csontokkal, fejekkel, farkakkal, sóval 2 liter vízben. Leszűröm, beleteszem a halszeleteket és a paprikát. Mintegy 25 percnyi forrást követően behabarom a tejfölbe kevert tojássárgájával. Ecettel ízesítem és csipetkével tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

vasas horgászegyesület sos-to díszhalak Rokka He termosz uhlarik körös siratói holtág fecskefarkú Ráckevei nagybajcs horgász területi engedély szödöny eladó csónak motor JVS Digitális horgászmérleg VII. Csizmadia László emlékverseny video TIMÁR MIX Ponty Kárász silverside zsemlénk horgász hetijegy derecske viz szintfigyelõ Abu Ultracast 6000 FD hódtói napijegy magyarkeszi horgász hetijegy pécsvárad lengyelországi halak