Aldunai halászlé

Hozzávalók

3 kg hal, 1 hagyma, 2 zöldpaprika, 20 dkg leveszöldség, 2 paradicsom, 3 dl tejföl, 3 tojássárgája, paprika, só, bors, babérlevél, csipetke

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a húst lefejtem és félreteszem. A hagymát apróra vágom, majd felteszem főni a csontokkal, fejekkel, farkakkal, sóval 2 liter vízben. Leszűröm, beleteszem a halszeleteket és a paprikát. Mintegy 25 percnyi forrást követően behabarom a tejfölbe kevert tojássárgájával. Ecettel ízesítem és csipetkével tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Sült tengeri hal édes-savanyú paprikával súger börponty SUFIX Silky Soft kondor horgászboltok Újfehértón hejõ patak csonakázási feltételek háziréti horgásztó imresz bayron kárászfélék bene patak tagdij álami jegy árak dobcsányi sulloreceptek rugalmas elõke zsinór duna vizálás horgászvizek velencei tó vertikális horgászat Rapala Shallow Shad Rap SSR05GF tápiószecsõi tó pergeteshez zsinor halászi bértó nyitvatartása