Aldunai halászlé

Hozzávalók

3 kg hal, 1 hagyma, 2 zöldpaprika, 20 dkg leveszöldség, 2 paradicsom, 3 dl tejföl, 3 tojássárgája, paprika, só, bors, babérlevél, csipetke

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a húst lefejtem és félreteszem. A hagymát apróra vágom, majd felteszem főni a csontokkal, fejekkel, farkakkal, sóval 2 liter vízben. Leszűröm, beleteszem a halszeleteket és a paprikát. Mintegy 25 percnyi forrást követően behabarom a tejfölbe kevert tojássárgájával. Ecettel ízesítem és csipetkével tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gránátos Albacore balatoni horgászjegy etetö anyagok Kétbodony vizhõmérséklet határréti viztározo 009 léki csukázás sügér receptek haterkepek pettyes pisztráng felszíni wobbler bajuszos hal orsóra a damilt megkötni Szabadkikötõ ámbráscet sufix zsinór öcsödi horgasz vizek Shakespeare Zeta balatoni horgászhelyek TUBERTINI Proxima 04 bolo MULTI FISH Szögeletes ernyotartó Tisza pontyozás