Aldunai halászlé

Hozzávalók

3 kg hal, 1 hagyma, 2 zöldpaprika, 20 dkg leveszöldség, 2 paradicsom, 3 dl tejföl, 3 tojássárgája, paprika, só, bors, babérlevél, csipetke

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a húst lefejtem és félreteszem. A hagymát apróra vágom, majd felteszem főni a csontokkal, fejekkel, farkakkal, sóval 2 liter vízben. Leszűröm, beleteszem a halszeleteket és a paprikát. Mintegy 25 percnyi forrást követően behabarom a tejfölbe kevert tojássárgájával. Ecettel ízesítem és csipetkével tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

vizügyi dolgozók he. komárom megyei horgász egyesület területi engedély ikervár Abu Atom széleskárász menyisegi korlatozas dam on-liner tele 100 óriás pontyok eladó motorcsónak horgászto pisztráng dorozsmás jász-nagykun sügeres filmek Kovácshidai tavak hottedra pácolt hal gábris Kisfejű lepényhal módszerenként lisoczkiapartman bábolna-tó keszeg rekordok Tripla bottok FISHING BOX pergetoláda