Aldunai halászlé

Hozzávalók

3 kg hal, 1 hagyma, 2 zöldpaprika, 20 dkg leveszöldség, 2 paradicsom, 3 dl tejföl, 3 tojássárgája, paprika, só, bors, babérlevél, csipetke

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a húst lefejtem és félreteszem. A hagymát apróra vágom, majd felteszem főni a csontokkal, fejekkel, farkakkal, sóval 2 liter vízben. Leszűröm, beleteszem a halszeleteket és a paprikát. Mintegy 25 percnyi forrást követően behabarom a tejfölbe kevert tojássárgájával. Ecettel ízesítem és csipetkével tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Yo-Zuri Dino Crank wobbler SPRO Classix Tele Carp BNY 150 Tatárszentgyörgy vértesacsai horgászeggyesület fehergyarmat meleti to zámolyi tározó linár tarjáni tározó ibrányi halastó zsinór harcsa film 1óra csuka támadás amurvideo Kurtafarkú rája catfish inkognito facsónak Erkel-Rákóczi Tó rod SHIMANO Alivio BX heavy feeder citrom evõ rekord tilalmak 2009 TISZAT0 SARUD balloszog peresiág