Termék ajánló

Black Knight horgászbot

Black Knight horgászbot

27.130 Ft helyett  18.995 Ft

RYOKO CRANK S wobbler

RYOKO CRANK S wobbler

1.870 Ft helyett  1500 Ft

Carpstone kavics

Carpstone kavics

220 Ft helyett  155 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

Aldunai halászlé

Hozzávalók

3 kg hal, 1 hagyma, 2 zöldpaprika, 20 dkg leveszöldség, 2 paradicsom, 3 dl tejföl, 3 tojássárgája, paprika, só, bors, babérlevél, csipetke

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a húst lefejtem és félreteszem. A hagymát apróra vágom, majd felteszem főni a csontokkal, fejekkel, farkakkal, sóval 2 liter vízben. Leszűröm, beleteszem a halszeleteket és a paprikát. Mintegy 25 percnyi forrást követően behabarom a tejfölbe kevert tojássárgájával. Ecettel ízesítem és csipetkével tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

horgászvizek tunyogmatolcs szolnok környeke liszói horgász hetijegy kovácsi Vilanto házilag mindszent kurca kóczhal orlac villantó halak szaporodása akrilát horgász hetijegy diósjenő KERDEZZ ES FOGJ mARKOLAT JAVITÁS Owner Iseama 50046 vizsolyi horgászto hal füstölés labrus horgász területi engedély jonathermal harcsarekord 2010 békés megyei h szöv a naplás halai horog méretek trollingozó műcsali császártöltés