Aldunai halászlé

Hozzávalók

3 kg hal, 1 hagyma, 2 zöldpaprika, 20 dkg leveszöldség, 2 paradicsom, 3 dl tejföl, 3 tojássárgája, paprika, só, bors, babérlevél, csipetke

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a húst lefejtem és félreteszem. A hagymát apróra vágom, majd felteszem főni a csontokkal, fejekkel, farkakkal, sóval 2 liter vízben. Leszűröm, beleteszem a halszeleteket és a paprikát. Mintegy 25 percnyi forrást követően behabarom a tejfölbe kevert tojássárgájával. Ecettel ízesítem és csipetkével tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hőingadozást posa to Dunai harcsák zylon carbon Balzer Colonel Z Spinner liba tol uszo keszites vizisárkány jeges keszeg horgászboltok kiskunhalas Ambassadeur Classic 5000 tûkötések holdállás dunai halfajok teleszák tele feeder rakacai víztározó demény lesõharcsa ponty felszereles viallas nagyrédei tó fenekez bódva csanádapáca