Balatoni halászlé III.

Hozzávalók

Fél kg apró hal (pl. keszeg), 1,5 kg ponty, 25 dkg hagyma, 6 dkg édes paprika, 1 közepes burgonya, 3 dkg só, 1-2 cseresznyepaprika, fél tubus csípős Piros-Arany

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom. Az apró halakat a burgonyával 3,5 liter vízbe felteszem főni, majd áttöröm. A levébe belerakom a pontyot, az áttört apró halat és a hagymát. Mikor forr beleteszem a sót és a paprikát, a Piros-Arany krémet, valamint a cseresznyepaprikát. Erős forralással készre főzöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

legyező iskola palatinus tó busából készült ételek Dam Spezi Composite picker apartmanok STORM Pro Grub PRGR03PG4 twister Bonito napraforgó nyaraló carp zoom etetõanyag Pelikán tó auratus Pácin pva halo Mantikor Katalogus igaron dunai paducozás veresszárnyú jász napijegy sebes körös lágymányosi öböl csiga evõ hal ettetése horgászat gumicsónakból etetocsalik horgászvizek rétmajor algyõi