Balatoni halászlé III.

Hozzávalók

Fél kg apró hal (pl. keszeg), 1,5 kg ponty, 25 dkg hagyma, 6 dkg édes paprika, 1 közepes burgonya, 3 dkg só, 1-2 cseresznyepaprika, fél tubus csípős Piros-Arany

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom. Az apró halakat a burgonyával 3,5 liter vízbe felteszem főni, majd áttöröm. A levébe belerakom a pontyot, az áttört apró halat és a hagymát. Mikor forr beleteszem a sót és a paprikát, a Piros-Arany krémet, valamint a cseresznyepaprikát. Erős forralással készre főzöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

velencei tó hal telepítés nyeletõ orsó cukk horgászmérleg harangzugi holtág movoki telepites horgászhelyek ikervár hánta cotton cordell Balla paducozó etetőanyag xímánó Cslaci finomszerelékes mesterfogások 2 BCM HOrgásztó Kovácshida twisterezés harcsára termosz petény Black Jack Match Feeder jászkiséri horgásztavak hol fogták a legnagobb halat SHIMANO Catana XT Competition Berkley Digitális mérleg IMB bazsi