Balatoni halászlé III.

Hozzávalók

Fél kg apró hal (pl. keszeg), 1,5 kg ponty, 25 dkg hagyma, 6 dkg édes paprika, 1 közepes burgonya, 3 dkg só, 1-2 cseresznyepaprika, fél tubus csípős Piros-Arany

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom. Az apró halakat a burgonyával 3,5 liter vízbe felteszem főni, majd áttöröm. A levébe belerakom a pontyot, az áttört apró halat és a hagymát. Mikor forr beleteszem a sót és a paprikát, a Piros-Arany krémet, valamint a cseresznyepaprikát. Erős forralással készre főzöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász játékokú peresi holtágtó bot fõl szerelés horgász hetijegy fekete körös horgászvizek szamosújlak napijegy tisza balaton-híradó SEYMO Expanda pumpás botdugó kutasi tó kosz lánykoncér kuvisz Berkley Elektromos horogélezo berkley wobbler horgászmester online szilvaorrú keszeg feeder technikák SPRO Carp Feeder ponty felszereles viz parti nyaralok Harsányi horgász tó to-fish ipolyvece