Balatoni halászlé III.

Hozzávalók

Fél kg apró hal (pl. keszeg), 1,5 kg ponty, 25 dkg hagyma, 6 dkg édes paprika, 1 közepes burgonya, 3 dkg só, 1-2 cseresznyepaprika, fél tubus csípős Piros-Arany

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom. Az apró halakat a burgonyával 3,5 liter vízbe felteszem főni, majd áttöröm. A levébe belerakom a pontyot, az áttört apró halat és a hagymát. Mikor forr beleteszem a sót és a paprikát, a Piros-Arany krémet, valamint a cseresznyepaprikát. Erős forralással készre főzöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szolinális naptár Gyopáros védett pátka to fotel aequidens bozsva parti horgász dúbár ENERGOTEAM 4 karikás haltartó rod pod készitése önsúlyozós úszó hetijegy jósva patak zalaszentiván bottarto álvány szony horgászengedélyek akvárium csádés tó malomto sanger ultra tec big runner vertikális mûcsali Csaliik mártogatódip