Balatoni halászlé III.

Hozzávalók

Fél kg apró hal (pl. keszeg), 1,5 kg ponty, 25 dkg hagyma, 6 dkg édes paprika, 1 közepes burgonya, 3 dkg só, 1-2 cseresznyepaprika, fél tubus csípős Piros-Arany

Elkészítés

A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom. Az apró halakat a burgonyával 3,5 liter vízbe felteszem főni, majd áttöröm. A levébe belerakom a pontyot, az áttört apró halat és a hagymát. Mikor forr beleteszem a sót és a paprikát, a Piros-Arany krémet, valamint a cseresznyepaprikát. Erős forralással készre főzöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

taktabáj kakad MULTI FISH közepes láda nábrádi dán fok badacsonytomaj hardí fonott és damil kötések Zebra fogasponty A harcsa bojleres horgászata balatoniengedely white fish dupla pluto feeder szett vas megyei patak Storm WSBS RT SHIMANO Catana BX Spin 300H leg igényesebbek csukázás EUROHOLD Graphomagic Pole 2010 horgászjegy kobold cápa balatoni engedélyek árai balaton arlista melegvizü