Halpaprikás II.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 5 fej vereshagyma, 5 dkg zsír, 4 késhegynyi édes paprika, 2 késhegynyi só

Elkészítés

A hagymát kevés zsírban szép sárgára pároljuk, behintjük bőven édes paprikával és vízzel feleresztve jó puhára főzzük. Sót is teszünk bele. Ha puha, szitán áttörjük és ebben a lében tesszük fel a halat, melyet feldarabolás után gyengén besózunk. Tovább úgy járunk el, mint az előző halpaprikásnál.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szállás lápipos horgász napijegy klágyai-tó birjáni horgásztó latokepi viztarozo Horgásztó szállással Neogobius melanostomus acsa víztározó multifil etetőanyag amurra horgász hetijegy sárberek szolunaris yablazat horgász engedély 2010 varsány tûkötés PELLERDI TO béda répceparti úszó- pontymatracot horgász területi engedély pogány oldalspicc területi engedély tata kabaréti-tó SALMO Pike PE11DR PE Méret