Halpaprikás II.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 5 fej vereshagyma, 5 dkg zsír, 4 késhegynyi édes paprika, 2 késhegynyi só

Elkészítés

A hagymát kevés zsírban szép sárgára pároljuk, behintjük bőven édes paprikával és vízzel feleresztve jó puhára főzzük. Sót is teszünk bele. Ha puha, szitán áttörjük és ebben a lében tesszük fel a halat, melyet feldarabolás után gyengén besózunk. Tovább úgy járunk el, mint az előző halpaprikásnál.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kiskunhalasi szélmalom makádi ezüst part vekerdito debrecen-tó Kétegyházi tó Bugyi árapasztó csatorna vilanto Abu Reflex kiskörei-vízierőmű õze tanya tilalmak 2009 nyékitó drashkovitch pergetõbotok halgazdálkodás Passion állami horgászengedély BANAX Koós Boat 1600 g etetés a dunán Shimano Biocraft legyezomellény ólomforma pontyos film horgászhajó süllyedő damil