Halpaprikás II.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 5 fej vereshagyma, 5 dkg zsír, 4 késhegynyi édes paprika, 2 késhegynyi só

Elkészítés

A hagymát kevés zsírban szép sárgára pároljuk, behintjük bőven édes paprikával és vízzel feleresztve jó puhára főzzük. Sót is teszünk bele. Ha puha, szitán áttörjük és ebben a lében tesszük fel a halat, melyet feldarabolás után gyengén besózunk. Tovább úgy járunk el, mint az előző halpaprikásnál.

0 hozzászólás

Hozzászólások

abi zasinór árak melegvizû tavak margit sziget horgász területi engedély holt duna barbel Afrikai sokúszós angolna SPRO Passion Impulse Specialist Spin 25 bruckner péter gombás tonhal orosi horgásztó MOSELLA Mantikor harcsázó eloke tetepítés viszszint lemenése baj a csukának aszatalok bottáska ballerus villantó házilag Váchartyán lemezólom horog kötö csómók rekord9-10kg balatonmáriafürdõhöz közel Hornet GT