Halpaprikás II.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 5 fej vereshagyma, 5 dkg zsír, 4 késhegynyi édes paprika, 2 késhegynyi só

Elkészítés

A hagymát kevés zsírban szép sárgára pároljuk, behintjük bőven édes paprikával és vízzel feleresztve jó puhára főzzük. Sót is teszünk bele. Ha puha, szitán áttörjük és ebben a lében tesszük fel a halat, melyet feldarabolás után gyengén besózunk. Tovább úgy járunk el, mint az előző halpaprikásnál.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Bogárzó zug letölthetö horgászfilmek ajoka Hippoglossus zsemlehal köthetõ drótelõke õntõzõ csatorna taplalkozas horgász hetijegy stetteni tó Mátra lábánál Horgasz lada etetöhajo asztal maconkai liszói afrikai harcsa bókai zalaszentgyörgy dorogi tavak multisbot süllőző bot Adventure abu multiorsó alcsi szigeti holt tisza