Halpaprikás II.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 5 fej vereshagyma, 5 dkg zsír, 4 késhegynyi édes paprika, 2 késhegynyi só

Elkészítés

A hagymát kevés zsírban szép sárgára pároljuk, behintjük bőven édes paprikával és vízzel feleresztve jó puhára főzzük. Sót is teszünk bele. Ha puha, szitán áttörjük és ebben a lében tesszük fel a halat, melyet feldarabolás után gyengén besózunk. Tovább úgy járunk el, mint az előző halpaprikásnál.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász felszerelés lowrance belsõ-mántelek horgász területi engedély tiszadob xenos BERGMANCSÖVES jászponty algaevö harcsa Meths botos horgászat 3 gát jártassági engedély létavértes TIMÁR MIX Ponty mix piros atkai napijegy sabanejewia horgászhelyek szelidi tó tirolfa jelõlt pontyok gumihalak FOX Predator Stubby Slider mecseknadasdito horgászati készség multifil napijegy csanytelek horgásztó kakasdon