Halpaprikás II.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 5 fej vereshagyma, 5 dkg zsír, 4 késhegynyi édes paprika, 2 késhegynyi só

Elkészítés

A hagymát kevés zsírban szép sárgára pároljuk, behintjük bőven édes paprikával és vízzel feleresztve jó puhára főzzük. Sót is teszünk bele. Ha puha, szitán áttörjük és ebben a lében tesszük fel a halat, melyet feldarabolás után gyengén besózunk. Tovább úgy járunk el, mint az előző halpaprikásnál.

0 hozzászólás

Hozzászólások

egy kepet a lengosspicrol motortartó hátfal Pettyes kajmánhal békésszentandrási duzzaszt süllõ angolul nagypikkelyû Közönséges nyelvhal szunyog elleni ruházat csónakmotor szervíz tel szám boldogasszonyto rémaito harcsa receptek óriási halak műlégykötés orénó mûcsai Busa kirántva MAGÁNTAVAK SHIMANO Catana rakós merítonyél Mezõfalvi horgásztó korda hetijegy öttevény Erdész-tó ölbõ horgász