Halpaprikás II.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 5 fej vereshagyma, 5 dkg zsír, 4 késhegynyi édes paprika, 2 késhegynyi só

Elkészítés

A hagymát kevés zsírban szép sárgára pároljuk, behintjük bőven édes paprikával és vízzel feleresztve jó puhára főzzük. Sót is teszünk bele. Ha puha, szitán áttörjük és ebben a lében tesszük fel a halat, melyet feldarabolás után gyengén besózunk. Tovább úgy járunk el, mint az előző halpaprikásnál.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Márnahorgászat a Dunán BALATONI HORGASZ JEGYEK hacsás képek yellow tail hucho hucho véreskeszeg Bácskai halászlé fûrészorrú MADOCSA duna mohács tisztaviz cegléd közeli tavak sajtszopó adriai MOSELLA Canal brassen Spezial hold naptár Gymnocephalus schraiser balinhorgász januári tilalmak csatári pinka horgászat tábi Pseudotriakis microdon területi engedély pécs éjjelihorog