Halpaprikás II.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 5 fej vereshagyma, 5 dkg zsír, 4 késhegynyi édes paprika, 2 késhegynyi só

Elkészítés

A hagymát kevés zsírban szép sárgára pároljuk, behintjük bőven édes paprikával és vízzel feleresztve jó puhára főzzük. Sót is teszünk bele. Ha puha, szitán áttörjük és ebben a lében tesszük fel a halat, melyet feldarabolás után gyengén besózunk. Tovább úgy járunk el, mint az előző halpaprikásnál.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Remélem örömmel olvassátok (1) süllõs receptek pergetőbot nagypapa és unoka verseny fonyódi horgásztó SALMO Minnow M6F HP ragasztottnád bot horgász használtcikk horgász hetijegy körös holtág velencei top területi engedély váckisújfalu hejõ MÜHOLDAS KAPCSOLAT FOX Extreme Pike Jerk JRZ úszók jásznagykunszolnok balzer magna mx-5 toalmas őrtilosi kavicsbányató horgászhálózsák gyirmoti halasto angol elnevezes abatszalok