Halpaprikás

Hozzávalók

1-1/2 db ponty, 6 fej vereshagyma, 2 késhegynyi paprika, 1 késhegynyi só

Elkészítés

Vereshagymát megtisztítva, szeletekre vágjuk, ezt feltesszük és bő vízben puhára főzzük sóval. Ha a hagyma puha, áttörjük szitán. Ezzel egyidejűleg a halat megtisztítjuk, megmossuk, a belét vigyázva kivesszük. A halat felbontva mosni nem szabad. Azután kétujjnyi szeletekre vágva, belerakjuk a lábasba, ráöntjük a hagymás levet, úgy, hogy jól ellepje és fedő alatt főzzük, míg fel nem forr. Ha felforrt, ízlés szerint paprikát teszünk bele és lassan tovább főzzük fedő nélkül. Más módon a hagymát nem is kell külön megfőzni, hanem a nyers hal alá rakva ezzel együtt főzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

jitterbug süllõzõ felszerelés guncs spro pelletwaggler 420 gellérapartman gardázás raudpad horgász napijegy ár a Duna-Tisza csatornára goldstar bot Berkley Select Lightning Casting süllőző bot srácz Erdösmárok etetohaio Balzer Modul Atlantic Pilk, Boat öntözõtó ács etetos csónak proszló halõr peröcsényi to SPRO Strategy Tycoon 390 maconkai tó mongoliai horgászat ágy Velencei tó horgászjegy ára