Halpaprikás

Hozzávalók

1-1/2 db ponty, 6 fej vereshagyma, 2 késhegynyi paprika, 1 késhegynyi só

Elkészítés

Vereshagymát megtisztítva, szeletekre vágjuk, ezt feltesszük és bő vízben puhára főzzük sóval. Ha a hagyma puha, áttörjük szitán. Ezzel egyidejűleg a halat megtisztítjuk, megmossuk, a belét vigyázva kivesszük. A halat felbontva mosni nem szabad. Azután kétujjnyi szeletekre vágva, belerakjuk a lábasba, ráöntjük a hagymás levet, úgy, hogy jól ellepje és fedő alatt főzzük, míg fel nem forr. Ha felforrt, ízlés szerint paprikát teszünk bele és lassan tovább főzzük fedő nélkül. Más módon a hagymát nem is kell külön megfőzni, hanem a nyers hal alá rakva ezzel együtt főzzük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

decsi-tó Black Label Baits Pop Up Bojli Neutral TOP MIX Amur special airflo zsinór holdnaptûrak bodeni to gyökérszakállú horgászhal vitorláshajó-vezetői engedély Magnum plus garnela rák akasztói sátorozás horgászvizek pécs ENERGOTEAM Kézi vízpumpa maconka horgásztó fotók puszta zámor video 2004 kisduna dunaföldvár allamihorgaszjegy abai Horgász Lak termelõi hal árak motorcsónak harcsas videoclipek