Fajszi halászlé

Hozzávalók

Fél kg apró hal, fél kg nagyobb hal (ponty, harcsa, kecsege stb.), 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 1 evőkanál paprika, só, halászlétészta

Elkészítés

A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb. 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apró halat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket. A végén belefőzöm a gyufatésztát és úgy bográcsostul tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hulk süllöhal horgászvizek horgásztó nagyhörcsög horgász tó köröstarcsa horgászkések kaposvár merene zsinorvezetõ gyürük honvéd benta zsinórvezetõ monok használt legyezõbot layac iaa csõmõri to karika keszeg hogy kell és mivel pontyot fogni bácskiskun megye galamboki horgász egyesület Fehér marlin öntöz program Holt-Tisza Horgász engedély árai