Fajszi halászlé

Hozzávalók

Fél kg apró hal, fél kg nagyobb hal (ponty, harcsa, kecsege stb.), 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 1 evőkanál paprika, só, halászlétészta

Elkészítés

A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb. 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apró halat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket. A végén belefőzöm a gyufatésztát és úgy bográcsostul tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Mézeshegyitó Lazachamburger Hidegfront haltelepítés fûzvõlgyi-fõcsatorna balatoni keszegezés parti etettési modok hetijegy ára horgászbot szereléke Feketebabos hal Scophthalmus rhombus majnár telepitési nap ponty horog körül és horogra akadva etetőcsúzli nevis pantera v STRATEGY D-Hook diosjenö máv akvárium süllõ fajtái szombathelyi csoto szerelés harcsára Rapala Original Floater F11GFR