Fajszi halászlé

Hozzávalók

Fél kg apró hal, fél kg nagyobb hal (ponty, harcsa, kecsege stb.), 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 1 evőkanál paprika, só, halászlétészta

Elkészítés

A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb. 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apró halat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket. A végén belefőzöm a gyufatésztát és úgy bográcsostul tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kiskunsági-főcsatorna kõtés tiszaroff 2009 vizsga vágóhal Berkley SpiderWire Super Mono biatorbágy pecató MOKUS TO szerbia elektomos motor területi engedély kovácshida kutyogtatni Crazy Carp Horgásztó nagy dunai területi engedély dunai horgászegyesületek holok uborkahal rott pad etetoanyagok-bodorkara horgászhelyek váckisújfalu mártogat mezõtúr triana bot Giant Pangasius