Fajszi halászlé

Hozzávalók

Fél kg apró hal, fél kg nagyobb hal (ponty, harcsa, kecsege stb.), 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 1 evőkanál paprika, só, halászlétészta

Elkészítés

A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb. 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apró halat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket. A végén belefőzöm a gyufatésztát és úgy bográcsostul tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

halakról képek napijegy deseda Kiadó lakás szilverádó horgász-engedély rüdiger gyargya damil orsóra Citromlazac potyka ranch dani duna szöny zsinór kiflito sporthorgászat Miskolc horgász ének Közönséges villásmakréla boT JAVITÁS TOP MIX Folyóvízi alapeteto Gyömrõi tözeges tó pangasizs kötött horog nyálkás compó