Fajszi halászlé

Hozzávalók

Fél kg apró hal, fél kg nagyobb hal (ponty, harcsa, kecsege stb.), 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 1 evőkanál paprika, só, halászlétészta

Elkészítés

A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb. 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apró halat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket. A végén belefőzöm a gyufatésztát és úgy bográcsostul tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Match Dam Onliner dunára horgászengedély boatos belsõbáránd János-tó tiszafüredi holt tisza versenyek horgász napijegy tiszaluc LANTOS Vanília északmagyaroszági perõcsényi tó hajdú-bihar m... daiwa saltiga zylon carbon TOP MIX Folyóvízi alapeteto Csongrád Holt Tisza szarvas Berkley Jigolo mindenem a harcsa climax blenny layac Papzug balaton legnagyobb hala jurácsik károly