Fajszi halászlé

Hozzávalók

Fél kg apró hal, fél kg nagyobb hal (ponty, harcsa, kecsege stb.), 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 1 evőkanál paprika, só, halászlétészta

Elkészítés

A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb. 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apró halat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket. A végén belefőzöm a gyufatésztát és úgy bográcsostul tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

boljlis tippek horgász ernyõ CSUKÁZÓS BOT olasz tenger területi engedély peres zsámbok SHIMANO Force Master Boat 270MH hek meddig horgászható dévérkeszeg VAN DEN EYNDE Etang letöltés ingyen horgász filmek horgász új évi köszöntö fishinfo pötrétei tó házi horgasz video pünköstkeszeg Szent Mihálytelek elite feeder oháti horgászto podvizhal hascsónakos horgászat kuttyogtatás a tiszán rabi és rab Rózsás törpeszájú hal