Fajszi halászlé

Hozzávalók

Fél kg apró hal, fél kg nagyobb hal (ponty, harcsa, kecsege stb.), 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 1 evőkanál paprika, só, halászlétészta

Elkészítés

A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb. 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apró halat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket. A végén belefőzöm a gyufatésztát és úgy bográcsostul tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

márnahorgászata eladás vétel horgászcentrum horgászvizek somoly rarenium Mobydick Zsinórvezetõ gyürük nagysága horgász területi engedély sebes körös Berkley Trilene XL FEEDER BOT SPICC telepített vízterület satrok malomvölgyi tó 1-es fegyvernekiholtág Hal Árusittás hetijegy tass VAN DEN EYNDE Bait-Tech Fish Meal Soft Hookers pe horgasz to nagy pontyok nyomában max szálka olcsó szállás Arctogadus glacialis wobbler és mülégy használata pergetés a balatonon