Fajszi halászlé

Hozzávalók

Fél kg apró hal, fél kg nagyobb hal (ponty, harcsa, kecsege stb.), 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 1 evőkanál paprika, só, halászlétészta

Elkészítés

A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb. 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apró halat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket. A végén belefőzöm a gyufatésztát és úgy bográcsostul tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hoszúviz vízmérés horgásztanyák Pityókás ponty kishal horogra kötése akciók felsõfarkasdi horgásztó mélysége fogasinaptar sajó harcsa fogásairol videok veszprémihonvéd compóhorgászat vizitábortiszalúc nyiradony SPRO Prion száknyél SPRO Pontyos merítofej SEVYLOR Fish Hunter HF250 gumicsónak Lacházi horgászbolt karbon kárb bojlis bot FOX Predator Split Ring Pliers kulcskarikanyitó fo bogracs recept Okuma Travertine Baitfeeder MOSELLA Manic Carp Fishmeal Mix pontypaptetû