Halászlé tésztával

Hozzávalók

1 kg pontyfej és farok, két nagy fej hagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, (télen ezek helyett 2 evőkanál lecsó), 3 evőkanál paprika, cseresznyepaprika, só

Elkészítés

Aki a levet szereti tésztával, vagy kenyérrel, annak ez a receptje. A legtöbb kocsonyásító anyag ezekben a részekben található.
A fejekből kipattintom a keserű fogakat. A fejet, farkat az apróra vágott hagymával együtt 2 liter vízbe felteszem főni. Mikor forr beleteszem a paprika felét, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy huszonöt-harminc percnyi forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Főtt halászlétésztával, puha kenyérrel és a benne főtt cseresznyepaprikával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rico préri tó horgony kötés csongi tó domoszló amurozás lucenával algaevõ díszhalak Kamasaki Bottartó villa teleszkóp hosszú ivás tok hal menyhal ívása leg igényesebbek Borsod-Abaúj-Zemplén megye Rapala Count Down CD09RFSM idõjárási térkép petesmalom szombathelyi csonakázó tó hyphessobrycon SPRO Specialist Range szimpla karabineres forgó KAMASAN B611 elite feeder népies nevek apartman balaton zalai horgász vizek kakasd