Halászlé tésztával

Hozzávalók

1 kg pontyfej és farok, két nagy fej hagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, (télen ezek helyett 2 evőkanál lecsó), 3 evőkanál paprika, cseresznyepaprika, só

Elkészítés

Aki a levet szereti tésztával, vagy kenyérrel, annak ez a receptje. A legtöbb kocsonyásító anyag ezekben a részekben található.
A fejekből kipattintom a keserű fogakat. A fejet, farkat az apróra vágott hagymával együtt 2 liter vízbe felteszem főni. Mikor forr beleteszem a paprika felét, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy huszonöt-harminc percnyi forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Főtt halászlétésztával, puha kenyérrel és a benne főtt cseresznyepaprikával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

prionece glauca ENERGOTEAM HSM270 gumicsónak Tisza-tó-Atka Balzer Metallica 800 WS garnéla idézetek jászkiséri vizek körösök Rapala Original Floater F11GFR SBS EuroStar bojli Soluble M3 faddi boilisok harcs horgászbot besenyszogi miller kéményesi holt-duna heka pásztó pörköltalapot fertőzug horgász- és állatpark körtvélyesi girmot Lota lota goole arl farkincás bagley