Halászlé tésztával

Hozzávalók

1 kg pontyfej és farok, két nagy fej hagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, (télen ezek helyett 2 evőkanál lecsó), 3 evőkanál paprika, cseresznyepaprika, só

Elkészítés

Aki a levet szereti tésztával, vagy kenyérrel, annak ez a receptje. A legtöbb kocsonyásító anyag ezekben a részekben található.
A fejekből kipattintom a keserű fogakat. A fejet, farkat az apróra vágott hagymával együtt 2 liter vízbe felteszem főni. Mikor forr beleteszem a paprika felét, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy huszonöt-harminc percnyi forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Főtt halászlétésztával, puha kenyérrel és a benne főtt cseresznyepaprikával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

feederes ósszeállitások okuma legyezőorsó RIVE Feederkar sebész magyar rekord sprodyno feder balmaz ujváros törökmezõ Nagybikácsi balatonföldvár CRALUSSO SURF Lívia Apartman KRYSTON Quick Silver amazonas csontkukac tenyésztése horgászvizek a budai oldalon macrela kisköre tó rabsicok akolszogi kárász kifogása piliscsaba sloti to 24 órás préri mini bojlis verseny Rapala Original Floater F11S