Halászlé tésztával

Hozzávalók

1 kg pontyfej és farok, két nagy fej hagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, (télen ezek helyett 2 evőkanál lecsó), 3 evőkanál paprika, cseresznyepaprika, só

Elkészítés

Aki a levet szereti tésztával, vagy kenyérrel, annak ez a receptje. A legtöbb kocsonyásító anyag ezekben a részekben található.
A fejekből kipattintom a keserű fogakat. A fejet, farkat az apróra vágott hagymával együtt 2 liter vízbe felteszem főni. Mikor forr beleteszem a paprika felét, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy huszonöt-harminc percnyi forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Főtt halászlétésztával, puha kenyérrel és a benne főtt cseresznyepaprikával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Szálka-i tározó Roston sült lazac faddombori horgászvíz halaszfelszerelesek horgászvizek kenézlő belegyömöszölök csorba dobo halo blue fox villantó hal radar rakó etetőcsésze balin rablás Balzer Jerk Master síkvölgyi tavak õze tanya 11B-MA-420 csonti csalinevelo jászdózsa black magic fb hb 90 Brassó-zugi Horgásztó mücxsali veresegyháza