Halászlé tésztával

Hozzávalók

1 kg pontyfej és farok, két nagy fej hagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, (télen ezek helyett 2 evőkanál lecsó), 3 evőkanál paprika, cseresznyepaprika, só

Elkészítés

Aki a levet szereti tésztával, vagy kenyérrel, annak ez a receptje. A legtöbb kocsonyásító anyag ezekben a részekben található.
A fejekből kipattintom a keserű fogakat. A fejet, farkat az apróra vágott hagymával együtt 2 liter vízbe felteszem főni. Mikor forr beleteszem a paprika felét, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy huszonöt-harminc percnyi forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Főtt halászlétésztával, puha kenyérrel és a benne főtt cseresznyepaprikával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rekord hharcsa szaibling fárasztás Cottus microstomus eurohold HR 160 elektromos kapásjelzõ szett légyhorog homoki horgásztó maver bot pva halo TIMÁR MIX Big Potyka sárga hohó nyálkás compó Rapala Magnum Floater FMAG14RH elókék kótése Bait-Tech X-Treme pellet knotless carp sounder rod pod tubertini tompa bergmancsöves módszer pálmajoros uszo szerelékek farkasdi tó fibánya