Amurpaprikás

Hozzávalók

1,5 kg-nyi amurderék, 5 dkg zsír, egy nagy fej hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, paprika, 4 dkg liszt, só

Elkészítés

A megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd galuskával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szigetvár Match-bot bull fighter bot Nagybajcsi horgásztó Üzemeltetõ gymnocephalus balani SHIMANO Technium Specimen Mono gyomaendrödi- holtágak szlovák napilap karabiner mocsai horgászegyesület csaba-tó Berkley Power Bait horgászvizek solt feherto SPRO Seria Walter Silver Bream Float 390 Meggyesy-tó fustolt halrecept Balzer Platinum Royal Super Soft tündöklőhal carassius carassius Dam Onliner telepicker tipek eteto anyag Match Eurostar Sea Monster teleszkópos süllőzés