Amurpaprikás

Hozzávalók

1,5 kg-nyi amurderék, 5 dkg zsír, egy nagy fej hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, paprika, 4 dkg liszt, só

Elkészítés

A megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd galuskával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

mon orso hínárfajták bakancs. boldis bolyín harcsa maj Harsányi horgász tavak daiwa horgászorsók napijegy kunságin AWA SHIMA-blackbird TGR 920 gémvári allroundmarin súr horgász tavak tótsüllő menyhalazó zsinór körförgó buda kecsege weekend ház ujratelepitésk Dunavölgyi fõcsatorna hal melyik országból származik SPRO Passion Feeder 390 MH SPRO Carp Detective