Amurpaprikás

Hozzávalók

1,5 kg-nyi amurderék, 5 dkg zsír, egy nagy fej hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, paprika, 4 dkg liszt, só

Elkészítés

A megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd galuskával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

mámai-gyovai holtágrendszer mi lesz veled peresi holtág gomba halastó SHIMANO BEAST MASTER AX SPINNING 330 XH water-land pergetõ versenyre szolnoki tisza holtág Horgaszat letoltesek úszós pontyozás Poroderma africanum szaibling kapás astron 7000 szivarványos pisztráng táplálkozása napijegy péres balatoni tilalmak formák ökröstói csatorna amurra szállások kiskunsági tatai víztározó shimano tribal ujperinti tó gumi csonok