Amurpaprikás

Hozzávalók

1,5 kg-nyi amurderék, 5 dkg zsír, egy nagy fej hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, paprika, 4 dkg liszt, só

Elkészítés

A megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd galuskával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dobátmérõ Dam Onliner telepicker czigányhal superbraid elõke Balzer Magna MX Black 400 fogasiesejma fűzvölgyi-csatorna SPRO Vista Carp Feeder 390H botgy serteskorom Vegyes pontyozó Dam Quick Stick tele 160 Diósjenõi tó faház bérlés imperialbaits rabló tanyák Rövidorrú tüskéscápa hazai halak képekkel vácszentlászlóviztározó halkeresö kamikaze halak halászati tilalom halbõség Rapala Shallow Shad Rap SSR07FT SPRO Classix Tele Carp 150