Pontypaprikás

Hozzávalók

1,5 kg-nyi pontyszelet, 8 dkg zsír, egy nagy fej hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, paprika, 1 evőkanál liszt, só

Elkészítés

Az alaposan megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. A hagymát nagyon apróra vágom. A hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd nokedlivel, vagy túrós csuszával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Erzsébet Vendégház rombusz hal horgászparadicsom ócsád horgász eszköz hajszal tolnamegye horgász vizei villanyozás szálka olcsó szállás Kiadó lakás Táborok gyögyöspata pálmonostor SHIMANO BEAST MASTER AX SPINNING 330 MH bojlis elöke dobóelőke Ambassadeur REVO SX-L LH atkai harcsafogó verseny engedejek Ron Thompson Dialex picker horgász napijegy szigliget wf zsinór hévizi patak