Pontypaprikás

Hozzávalók

1,5 kg-nyi pontyszelet, 8 dkg zsír, egy nagy fej hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, paprika, 1 evőkanál liszt, só

Elkészítés

Az alaposan megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. A hagymát nagyon apróra vágom. A hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd nokedlivel, vagy túrós csuszával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fider bot pénzes csukázás legyezve Vegyes hal bormártással zsibórvezetõ görgõ tro-2530 zebco euro team target40-80gr horgászbot ágy tata romaito téli horgászat a répcén horgász napijegy nyékládháza Rapala Shallow Shad Rap SSR05FT lapista füleshorog ráckevei-soroksári dunaág jászponty lónyay-csatorna SBS CSL Pellet 5 mm hantoskerti holt kõrös SHIMANO Force Master TE 600-300 DRENNAN Carbon Specimen gumihalas peca bojlis pad Szerzõdés