Pontypaprikás

Hozzávalók

1,5 kg-nyi pontyszelet, 8 dkg zsír, egy nagy fej hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, paprika, 1 evőkanál liszt, só

Elkészítés

Az alaposan megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. A hagymát nagyon apróra vágom. A hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd nokedlivel, vagy túrós csuszával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bodrog tó meccsbot dévérező orsó önbevágó PESCAVIVA sajtos kukorica ugly duckling wobblerek határréti Polgárdi horgász napijegy kovácshida hoplias kölkedi-duna ronyva bottarto rod pod péktó tavdobo dob göböljárási tó harcsa horgászása Anikó Vendégház uszó készités etetö anyag amur más néven vízi farkas SPRO Dyno Force Spin 40 Gyors halfilé sütoben szunyoglárva