Pontypaprikás

Hozzávalók

1,5 kg-nyi pontyszelet, 8 dkg zsír, egy nagy fej hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, paprika, 1 evőkanál liszt, só

Elkészítés

Az alaposan megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. A hagymát nagyon apróra vágom. A hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd nokedlivel, vagy túrós csuszával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

VAN DEN EYNDE Turbo fekete moon csúszó csomós kötés tassi horgász klub tok hal Monofil és fonott elokezsinórral kombinált elokötö salmo műcsali gerlaji holtág faddi holtág ponyva Tintahalragu zóltán-diána-horgasztó KAMASAN B611 olajbányász tó szajbling Scomberesocidae vali to hohoho horgászbolt karaszivasi idoszaka gyermelyto majnár botos képek molva molva grábler