Pontypaprikás

Hozzávalók

1,5 kg-nyi pontyszelet, 8 dkg zsír, egy nagy fej hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, paprika, 1 evőkanál liszt, só

Elkészítés

Az alaposan megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. A hagymát nagyon apróra vágom. A hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd nokedlivel, vagy túrós csuszával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csuka tó halszûke diana és zoltán tavak zsinórvezető gyűrű sátorozható FISHING BOX Antares 4 szerelékes doboz SPRO LCS elektromos kapásjelzo kemencés mi az a fogas? Szerelék összerakása sióra engedély csatorna eladása hal telepítés az öbölbe x-protrecttallpants Squalus acanthias lápipoc to primavara feltűrt hal tüskés pikó képe pápai egyesületek csikkirály chisinau horgász területi engedély veresegyháza napijegy velencei tó CARPER Soft Feed Pellet