Pontypaprikás

Hozzávalók

1,5 kg-nyi pontyszelet, 8 dkg zsír, egy nagy fej hagyma, 2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, paprika, 1 evőkanál liszt, só

Elkészítés

Az alaposan megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. A hagymát nagyon apróra vágom. A hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd nokedlivel, vagy túrós csuszával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

danzugi a kifogott legnagyobb hal Dam Quick HPN rd 6 MILO Mixed Boilies vegyes eteto bojli ujperinti fogások jövevény-ponty rapala kõtés fótfürdõi horgászvizek lipót kunhegyes Karácsonyi gombás-tejszines hal rhincodon cserkeszõlõ kele recept mindszenti egyesulet kistápé SPRO Telefish áprilisi telepitések drávai halak horgászata vas megyei vizek etető csúzli csaszartoltesshe lacustris Vince