Bácskai halászlé

Hozzávalók

2-2 szelet harcsa, ponty, kecsege, csuka, 30-40 dkg apró hal, 3 fej vöröshagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 dl bor, paprika, só, 1 cseresznyepaprika

Elkészítés

A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

põilismaroti öböl dötki pergetés csukára Oxynotus centrina kopola tó horgász versenyek angol botok bajorponty május 30 siratói holtági fogások beetetõ receptek Pisztráng nyárson sütve ökle hal képe Naijegy árak rétszilasi horgáztó menyhal fogás a dunán folyami lesõ harcsa duna-szakasz boldis horgász hetijegy szamos EUROHOLD Grass Carp 390 tisza- domolykózni magán horgásztavak