Bácskai halászlé

Hozzávalók

2-2 szelet harcsa, ponty, kecsege, csuka, 30-40 dkg apró hal, 3 fej vöröshagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 dl bor, paprika, só, 1 cseresznyepaprika

Elkészítés

A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rigyás ponty keserü fog eltávolítása Radartartó állvány orsó karbantartás kendermagőrlemény fegyvernek abu vardinal 702 alb fd legyező iskola horgász etetõhajó cormoran orsó horgasz turak akciok SPRO Specialist Range szimpla karabineres forgó tábla byron abu menyhalazás 2007 lágymányosi-öből lakitelek holt tisza heveder sárgagát halfesztival tiszalok tószegi tó Tiszafüred FOX Predator Drop Arm Indicator veszprémihonvédhorgászegyesület