Bácskai halászlé

Hozzávalók

2-2 szelet harcsa, ponty, kecsege, csuka, 30-40 dkg apró hal, 3 fej vöröshagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 dl bor, paprika, só, 1 cseresznyepaprika

Elkészítés

A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

aldebrõ Aristichthys nobilis amur a SPRO Norway Special Boat 500 két domil össze kötése legkényesebb élõhely fenekeszeg SPRO Special merítofej Balatoni haltelepités rothasztott rák horgászata videuk power gum olmok szikraiholtág.info eladó horgász házak spiccbotos horgászat bia 4-es nagy hallak tápiobicske Blue Max orso mezobereny elsőfék kendermagőrlemény