Termék ajánló

Black Knight horgászbot

Black Knight horgászbot

27.130 Ft helyett  18.995 Ft

RYOKO CRANK S wobbler

RYOKO CRANK S wobbler

1.870 Ft helyett  1500 Ft

Carpstone kavics

Carpstone kavics

220 Ft helyett  155 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

Bácskai halászlé

Hozzávalók

2-2 szelet harcsa, ponty, kecsege, csuka, 30-40 dkg apró hal, 3 fej vöröshagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 dl bor, paprika, só, 1 cseresznyepaprika

Elkészítés

A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

egerszalóki-tározó csuka fûszerezése szatmári tó nagyvátyi tó tilalom kemév sullo Rapala Shallow Shad Rap SSR09HT Ezerjó horgásztó Törpe tõkehal czibaki Mitchell Long Distance (Grey) sugovica Berkley Titanium SSGS Carp úszók készítése szemuveg dinnyefoki csépai bojlis pálya képek Gersekaráti Sárvíz-tó hogy kell és mivel pontyot fogni etetőanyagok király harcsa 2009.05.01 verseny szabolcs-megye