Bácskai halászlé

Hozzávalók

2-2 szelet harcsa, ponty, kecsege, csuka, 30-40 dkg apró hal, 3 fej vöröshagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 dl bor, paprika, só, 1 cseresznyepaprika

Elkészítés

A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

allroundmarin felfújható csónak Oláh-réti víztározó matchúszók csuka videók nap PONTY BOJLIRA HOUSE OF CARP Anti tangle tört SPRO Passion Impulse Specialist Spin 25 területi engedély pogány kerékszeg gmelin Tiszajenõ pilismaróti kék-öböl Pisztrángosvizek bojli horog kötés szélhajtó küsz MULTI FISH Kerek rakósbot tartó hagymás hal meliskanyar abu black max zebra Dam Super Natural picker többrészes horgászbot genetic match 2000