Bácskai halászlé

Hozzávalók

2-2 szelet harcsa, ponty, kecsege, csuka, 30-40 dkg apró hal, 3 fej vöröshagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 dl bor, paprika, só, 1 cseresznyepaprika

Elkészítés

A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

egérfogó csukás tavak csépei tó csongrádi tavak területi engedély kis-duna korum Márnát akarok fogni a a Dráván öreg to alsónémedi Duna-völgyi fõcsatorna tigris cápa Rutilus alburnoides Szegedi háromsoros ponyty bojlirecept sopron bodai tó horgász napijegy hárságy csonti keszito lada 47-es út-i horgásztó sütőben elkészített pontyételek az emberevõ harcsaképe széki tó Gombás-tejszínes tészta rákkal shimano szervíz elado halak