Bácskai halászlé

Hozzávalók

2-2 szelet harcsa, ponty, kecsege, csuka, 30-40 dkg apró hal, 3 fej vöröshagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 dl bor, paprika, só, 1 cseresznyepaprika

Elkészítés

A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

X2 Flash-8 ledes fejlámpa pó folyói pezsgés Gyermeji tó Császárszállási Oláhréti I. tározó havadsi rét olasz tengre halkatrasz Vadása tó hascsónakos Yo-Zuri SS Minnow wobbler h biharmegye Balzer Spezi Rollen határréti viztározo kisdunai harcsázás polip TOP MIX Carp Mix Tiramisu algaevõhal horgász napijegy magyarkeszi FOX Teleszkópos hosszú láb rod podhoz horgászat harcsára kis sutyer piroslókeszeg dobo elöke