Bácskai halászlé

Hozzávalók

2-2 szelet harcsa, ponty, kecsege, csuka, 30-40 dkg apró hal, 3 fej vöröshagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 dl bor, paprika, só, 1 cseresznyepaprika

Elkészítés

A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

mobilház ívás tiroli fa FLIT96 öze tanya szilas patak napijegy holt duna BIG CARP Megamag keverék cumingi nagyfogások etetõkanál Lisóczki horgász kft Halásztavak végólom paptetû selidi Duel Meridian hajózás a dráván halbelezés slágercsali veszprém peca kunyhó shakespeare legyezőorsó javítás afrikai harcsa horgászata