Halászlé halászosan

Hozzávalók

1 kg hal, 2 fej hagyma, paprika, só, cseresznyepaprika

Elkészítés

A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat. A tetejére jön a halszelet. Sózom, paprikázom és felöntöm vízzel. 35-40 percnyi erős forralás után tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász hetijegy sárvár füzvölgyi-csatorna solti szakasz OWNER kapások Soponyai horgásztó Rapala Jointed J09P eladó ólomsulyok géb szaporodása Kadarcs- karácsonyfok võrõsmalom tó flesh runner 6000 horgász bemutató egri FOX Predator Micron Pike MK2 csukázó elektromos je gamefishing FOX Coretex sajó horgászat pilisszentiván Hal burgonyabundában perfect sinergye liba tol uszo keszites limia Bojli Spezi Composite Carp orso okuma