Halászlé halászosan

Hozzávalók

1 kg hal, 2 fej hagyma, paprika, só, cseresznyepaprika

Elkészítés

A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat. A tetejére jön a halszelet. Sózom, paprikázom és felöntöm vízzel. 35-40 percnyi erős forralás után tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Brassó-zugi Horgásztó szardella fenekezõ tó SilentKris Berkley Power Corn Shimano Nexave RA kapkodunk kána akváriumban táplálkozo csuka molly szaporodasi ideje emblem linnaeus gerezd jegy árak Rapala Jointed J09P muréna adatai bodrog multi orsók fehervar lágymányosi engdélyek árai SHIMANO Beast Master AX Extra Heavy Feeder Mepps Tandem morvato