Halászlé halászosan

Hozzávalók

1 kg hal, 2 fej hagyma, paprika, só, cseresznyepaprika

Elkészítés

A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat. A tetejére jön a halszelet. Sózom, paprikázom és felöntöm vízzel. 35-40 percnyi erős forralás után tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Shimano Speed Master csapo Csaba nothotenia horgászmódszerek horgászamatõr horgászhelyek a dunán mindszenti horgásztó endrõd patagoniai gránátos hal vonyarcvashegy bezenye tómalom ENERGOTEAM DISCOVERY380 gumicsónak csuka tó kovácshida bojlis verseny fûzes to polloc Haltartók szerelek harcsa webáruház gyermekjegy SHIMANO Alivio AX Spin 300MH horgász hetijegy bikazug törpeharcsa fogo