Halászlé halászosan

Hozzávalók

1 kg hal, 2 fej hagyma, paprika, só, cseresznyepaprika

Elkészítés

A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat. A tetejére jön a halszelet. Sózom, paprikázom és felöntöm vízzel. 35-40 percnyi erős forralás után tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Cápaharcsa életkora angolna-recept nagy tehenes harkány birho yo zuri zombi villánykövesd berettyó folyó terelőlemez LINEAEFFE Alpha bolognai 300 etetőhajó alsóbereckei holtág cortland orsó fürdõhelyek Pestmegyében dunai ingolna Fenwick HMX IronHawk Casting - 2006-tól angolnafélék barany végállomás horgászbolt vérteshalak alosztálya BIG CARP Csicseriborsó Horgász tilalom pontyra pizs Storm WSBS FT