Halászlé halászosan

Hozzávalók

1 kg hal, 2 fej hagyma, paprika, só, cseresznyepaprika

Elkészítés

A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat. A tetejére jön a halszelet. Sózom, paprikázom és felöntöm vízzel. 35-40 percnyi erős forralás után tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

meps 3 maver club nembo Gadus morhua Balzer Hero 800 hohoho horgászbolt Ambassadeur Pro Max Low profile Left Hand Mitchell Basic Feeder Quiver Cepola rubescens TOP-horgásztó Acipenser sturio Kisbalaton bandár áradó víz bodrog folyó oiker horgászhelyek kettős körös új fajlagos tilalmak horgászvizek malomvölgy pötréte önsúlyózó tiszacsege holtág fûzvölgyicsatorna magyar horgász császár tó