Halászlé halászosan

Hozzávalók

1 kg hal, 2 fej hagyma, paprika, só, cseresznyepaprika

Elkészítés

A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat. A tetejére jön a halszelet. Sózom, paprikázom és felöntöm vízzel. 35-40 percnyi erős forralás után tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

STORM Pro Grub PRGR05PG3 twister hírle baitrunner orsó csalizaspiocaval horgász nyaraló Merci Horgásztó akváriumban táplálkozo uhlarik tavi úszók orsó feltekerése somlyo túrócz patak bédai bojtos úszolyu hal NAGYHÖRCSÖKPUSZTA Ambassadeur Black Max Low Profile Left Hand pisztráng szedés jásznagykun szolnok megyei horgásztavak benta horgász to amurg shot szegedi horgászboltok terminálba simano alivioxta 10000