Halászlé halászosan

Hozzávalók

1 kg hal, 2 fej hagyma, paprika, só, cseresznyepaprika

Elkészítés

A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat. A tetejére jön a halszelet. Sózom, paprikázom és felöntöm vízzel. 35-40 percnyi erős forralás után tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kelet fõcsatorna Csuka támadás emberre horgaszengedely raba SUFIX Ultra Knot Fluo colonel Energofish BOT ET BREAM PICKER 3,00m peontyozó szerelés Böngézde paticz viva allure behordó hajó Kamasaki Botcsalizó bottartó napijegy klágyai-tó FOX Arma Point Teflon LSC halak leírása Dubics horgász egyesulet horgászboltok Újfehértón október fehérvárcsúrgó jaxon Rapala Jointed Shad Rap JSR07CB horgász napijegy zemplén Minnow D jövevény-ponty