Halászlé halászosan

Hozzávalók

1 kg hal, 2 fej hagyma, paprika, só, cseresznyepaprika

Elkészítés

A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat. A tetejére jön a halszelet. Sózom, paprikázom és felöntöm vízzel. 35-40 percnyi erős forralás után tálalható.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szegvári horgásztó pocsmegyer Baguette szerelékles doboz bakancsok byron abu fekete nyársorrú somogyfajsz nagy duna Dunaferr HE Cibaki holt Tisza ág budafok háros horgászmódszerek Anyácsa viva atrack spin hetes olajhal polyodon sajószentpéteri üveggyári tó Jász nagykun szolnok megye törpeharcsa recept elsõfékes busakolbász gilisztafarm hámori