Dunakömlődi halászlé II.

Hozzávalók

1 kg ponty, 20 dkg vöröshagyma, pirospaprika, só, egy doboz Pritamin paprikapüré, cseresznyepaprika, metélt tészta

Elkészítés

A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fogát, kiveszem a kopoltyút, majd besózom és a sóban egy órán át állni hagyom. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe felteszem főni a hallal együtt. Mikor forr beleteszem a paprika felét, a Pritamint, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy húsz-huszonöt percnyi forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

david legnagyobb fekete erdei holtág botteszt halakrol filmek Gyöngyszem pecázás CSUKA KEPEK gumihallal finomhorgászat skinner kapitális ponty fárasztása videó compóról tudnivalók szolináris tábla hatvani videók Mitchell Universe II. Match Szigetszentmiklósi horgászat napijegy sárberek TOP MIX Sweet Corn SHIMANO Beast Master AX Medium Feeder műlégy feketesügérre Dunakiliti feketesügér szezon Hippoglossoides platessoides