Dunakömlődi halászlé II.

Hozzávalók

1 kg ponty, 20 dkg vöröshagyma, pirospaprika, só, egy doboz Pritamin paprikapüré, cseresznyepaprika, metélt tészta

Elkészítés

A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fogát, kiveszem a kopoltyút, majd besózom és a sóban egy órán át állni hagyom. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe felteszem főni a hallal együtt. Mikor forr beleteszem a paprika felét, a Pritamint, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy húsz-huszonöt percnyi forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

messzelátói tó algaevö harcsa remcsik halászat neszmély halőr lerbe sult hal recept végszerelékel tigris mógyoró szûrkeharcsa pisztráng horgászás gumistó oroszló isaszeg maya 202 horgász területi engedély velencei tó blek seabass szolnok szandaszölös szajol közötti terület mühold bojli készitése otthon Koi tó káli horgásztavak etetõ bojli C.I.P.S. hal õr garam berekfürdõ belsõ tó