Dunakömlődi halászlé II.

Hozzávalók

1 kg ponty, 20 dkg vöröshagyma, pirospaprika, só, egy doboz Pritamin paprikapüré, cseresznyepaprika, metélt tészta

Elkészítés

A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fogát, kiveszem a kopoltyút, majd besózom és a sóban egy órán át állni hagyom. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe felteszem főni a hallal együtt. Mikor forr beleteszem a paprika felét, a Pritamint, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy húsz-huszonöt percnyi forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ifjúsági horgász szivárványos pisztráng ívása Óriás harcs komádi JVS No Limit Feeder XX heavy Filmek harcsafogásról Rainbow Trout feeder kosár Helyipari debrecen laposhal EXNER Vilnius jani fonot damil tubertini orsó ohati víztáározó tatabánya erőmű-tó peremvárosi horg.egyesülete coompo bt háromfa erdõs tó horgászhelyek káló fehé cápa bojlis bot ingyen letölthetö horgászfilmek ötös