Dunakömlődi halászlé II.

Hozzávalók

1 kg ponty, 20 dkg vöröshagyma, pirospaprika, só, egy doboz Pritamin paprikapüré, cseresznyepaprika, metélt tészta

Elkészítés

A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fogát, kiveszem a kopoltyút, majd besózom és a sóban egy órán át állni hagyom. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe felteszem főni a hallal együtt. Mikor forr beleteszem a paprika felét, a Pritamint, valamint a cseresznyepaprikát. Mintegy húsz-huszonöt percnyi forrást követően beleteszem a paprika másik felét és még öt percig forralom. Kifőtt metélt tésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

villantós horgászatok spicc vég gyûrü jégfúró NAGYDAJUSZÚ HARCSA angolnázás exxon Berkley Series One Casting nadrab rebel Mandulás pisztráng buzásvölgyi víztározó solvadkert Brokkolis halfilé füzvölgy Kapros hal kisváci horgásztó bujtosi tó Balzer Magna MX-9 Spin dég parki tó web áruház Silstar Yokozuna Carp teleszkópos abu cardinal 33 Tüttös-puszta sponty