Dunai halászlé vegyes halból II.

Hozzávalók

0,5 kg ponty, 0,5 kg harcsa, 50 dkg süllő, 30 dkg kecsege, 25 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)

Elkészítés

A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi forralás után kész.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tiszára engedély ko horgászat a sión TOP MIX Carp Mix Egzotic sodrott zsinor snecizõ szék Csukafilé fuszeres vajjal liszói rajz Blue Max orso barbel hucho hucho majesty balzer héti tó salmo wobbler serhátzugi holt tisza püspökhatvan galambosi tóvíztározó exner úszó Atkai tilalom Csaliik Berkley Select Lightning Casting dinceltkaposzta Steel Power Sea light boat eredménye