Dunai halászlé vegyes halból II.

Hozzávalók

0,5 kg ponty, 0,5 kg harcsa, 50 dkg süllő, 30 dkg kecsege, 25 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)

Elkészítés

A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi forralás után kész.

0 hozzászólás

Hozzászólások

lápisz bojliagy bolognai horgászat VAN DEN EYNDE Super Match új technlkák fojovizi tilalmak balingolyó Raja undulate horgász területi engedély jásztelek orient PLANO Flipsider Hybrid Base Station rakós Abu Cardinal 701 ALB FD hatvani videók egriponty ponty küllem riasztó szigetszentmiklós fekete erdei holtág babati kárász-félék köszöntõ varboi to horgászorsó felújítás