Dunai halászlé vegyes halból II.

Hozzávalók

0,5 kg ponty, 0,5 kg harcsa, 50 dkg süllő, 30 dkg kecsege, 25 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)

Elkészítés

A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi forralás után kész.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szikipontyok akaszton film területi engedély kacsóta paga Császári nagy pecás szerencsi horgászeggyesület Galgaparti MGTSZ nyári horgászat Fonyod Viz csepp muhalazas beettetés SENSAS Attractive Carpes felszerelés ponty hogászatra kisujszállás manconka fegyvernek süllsüllõõ halászgép javítás horgász webáruház 2010 naptar Crazy Carp Horgásztó Kiskunfélegyháza HTSZ x.kerületi horgászvizek gázduda