Dunai halászlé vegyes halból II.

Hozzávalók

0,5 kg ponty, 0,5 kg harcsa, 50 dkg süllő, 30 dkg kecsege, 25 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)

Elkészítés

A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi forralás után kész.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bobály elsõ villa vízállás, Duna szoros patak elektro motor scott legyezőbot pergetos botok horgász rekordok Ambassadeur Classic 5601 C JB pontyok fárasztása Abu Stealth 6000FD dunakeszeg Hydrolagus melanophasma csonti czi tavak halai palotavárosi tavak az összes horgásztó piliscsaba sloti to DAM Quick Power Champion LDL Multi szépia Halpaprikás bográcsban rrakos botok 2010 fogasok