Dunai halászlé vegyes halból II.

Hozzávalók

0,5 kg ponty, 0,5 kg harcsa, 50 dkg süllő, 30 dkg kecsege, 25 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)

Elkészítés

A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi forralás után kész.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szerelék amurra Mézeshegy ozora molnártó Buzaszemû keszeg egyéb halak balin étel Awa-shima cZXvkuJzfkkB májusra elöre jelzés CRALUSSO Golf Kéthatár tó szounálitábla nö horgász sic gyűrű Müller horgásztó bia horgász területi engedély jásztelek GOLDSTAR Duble bell dupla csörgos kapásjelzo hetijegyek amurozó szett VAN DEN EYNDE Bait-Tech Fish Meal Soft Hookers pe Pisztrángcucc jonathermal tó balonos filmek