Dunai halászlé vegyes halból II.

Hozzávalók

0,5 kg ponty, 0,5 kg harcsa, 50 dkg süllő, 30 dkg kecsege, 25 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)

Elkészítés

A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi forralás után kész.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kesztõlci hórgásztó hütö tavak kuzh VALAI aranyponty-horgászcentrum benzama brutál feeder 2010 03 17 viz álása pergetö botos horgászat harcsa szoktato pontyhorgászat fény és hangjelzős kapásjelző millér horgász tó nagykanizsai csónakázó-tó lipót Móri 1000jó TTX lapos horog fekete marlin naptár a fogásokrol mellcsizma Erzsébet tó blue eye Máramarosi töltött csuka