Dunai halászlé vegyes halból II.

Hozzávalók

0,5 kg ponty, 0,5 kg harcsa, 50 dkg süllő, 30 dkg kecsege, 25 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 10 dkg zöldpaprika, (télen lecsó)

Elkészítés

A megtisztított halat 6-8 dkg-os darabokra vágom és besózom. A hagymát apróra vágom, a halfejekkel, gerincekkel, farokkal és uszonyokkal, paprikával háromnegyed óráig főzöm. A levet leszűröm, ráöntöm a besózott halakra. Hozzáteszem az esetleges ikrát, tejet, paprikát és paradicsomot, majd 25 percnyi forralás után kész.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tatai szelidi tó Fogasszeletek keszthelyi módra engedély szelidi tó tavi harcsázás serhát körös keszeg SHIMANO Catana BX Spin 270MH campona szerecseny heves megyei horgászvizek Összefogás HE horgász induló pollack rokasi to ék o tõzeges-tó lõrintei tó elérhetõsége technopufi bánki tói szállás napijegy kiseger fogas hal kínai razbóra tajment milvard horog