Dunai halászlé vegyes halból I.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 15 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 5 dkg zöldpaprika, (esetleg ennek megfelelő mennyiségű lecsó), 5 dkg burgonya, 4 adag kockatészta, 2-3 cseresznyepaprika.

Elkészítés

A megtisztított halat darabokra vágom és egy lábasba teszem. A hagymát apróra vágom, a sóval, a paprikával, a paradicsommal, a paprikával, a kockára vágott burgonyával együtt a halra dobom. 3 liter vízzel felöntöm, beleteszem a cseresznyepaprikát. Erős tűzön 40 percig forralom. A halat kiszedem, a levét leszűröm és kockatésztát főzök ki benne. Erre tálalom a levet és a főtt halat.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szabolcs-megye drávai pergetés tõponty torony tó kötési módok bikazugi ladik horgászati tilalom folyóvízi sügérezés kek duna horgászkések vicces horgászos képek serhátzug eladó halsató csik-felek Galaxya mikrorazbóra csónakmotor-korlátozás hátuszony dévérhorgászat süllő kapása kovácsi holtág csömöri to tagdij bozod