Dunai halászlé vegyes halból I.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 15 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 5 dkg zöldpaprika, (esetleg ennek megfelelő mennyiségű lecsó), 5 dkg burgonya, 4 adag kockatészta, 2-3 cseresznyepaprika.

Elkészítés

A megtisztított halat darabokra vágom és egy lábasba teszem. A hagymát apróra vágom, a sóval, a paprikával, a paradicsommal, a paprikával, a kockára vágott burgonyával együtt a halra dobom. 3 liter vízzel felöntöm, beleteszem a cseresznyepaprikát. Erős tűzön 40 percig forralom. A halat kiszedem, a levét leszűröm és kockatésztát főzök ki benne. Erre tálalom a levet és a főtt halat.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pácolt hal TIMÁR MIX Ponty mix fekete jaxon odeon etkezesi ponty elektromos kapásjelzõ felzerelése makréla örspuszta horgásztó Balzer Colonel Z Diabolo vizálásjelentés barracuda horgászbolt horgász napijegy jósva patak Mitchell Performance Fluo balinozás MOSELLA Mantikor harcsázó eloke felszerelés összeállítása linkekk tiszaecsege robinson twin drag horgász hetijegy rétmajor dunai horgászengedély Bicsérd Patagóniai foghal kajánszki tó trevally