Dunai halászlé vegyes halból I.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 15 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 5 dkg zöldpaprika, (esetleg ennek megfelelő mennyiségű lecsó), 5 dkg burgonya, 4 adag kockatészta, 2-3 cseresznyepaprika.

Elkészítés

A megtisztított halat darabokra vágom és egy lábasba teszem. A hagymát apróra vágom, a sóval, a paprikával, a paradicsommal, a paprikával, a kockára vágott burgonyával együtt a halra dobom. 3 liter vízzel felöntöm, beleteszem a cseresznyepaprikát. Erős tűzön 40 percig forralom. A halat kiszedem, a levét leszűröm és kockatésztát főzök ki benne. Erre tálalom a levet és a főtt halat.

0 hozzászólás

Hozzászólások

deseda jegy Halas rizottó Fuszeres hal haleledelek pordiphasznalata bolyli házivideo FOX Predator csukázó sárkány pótvitorla nagybivoli kardakeszeg hosszúfoki õszögpusztai horgász verseny 2009 05 16 Mézeshegyi tó kötések Yo-Zuri Arms Shad SP Micro wobbler horgász területi engedély stetteni tó szervezet védekezõképessége télen is horgászható fonott elõkék Sárviz most műanyag wobbler Gold Star LONG CARP MMV draskovics RÉTKÖZI TÁROZÓ oJrBTIwpqJjIspABJd