Dunai halászlé vegyes halból I.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 15 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 5 dkg zöldpaprika, (esetleg ennek megfelelő mennyiségű lecsó), 5 dkg burgonya, 4 adag kockatészta, 2-3 cseresznyepaprika.

Elkészítés

A megtisztított halat darabokra vágom és egy lábasba teszem. A hagymát apróra vágom, a sóval, a paprikával, a paradicsommal, a paprikával, a kockára vágott burgonyával együtt a halra dobom. 3 liter vízzel felöntöm, beleteszem a cseresznyepaprikát. Erős tűzön 40 percig forralom. A halat kiszedem, a levét leszűröm és kockatésztát főzök ki benne. Erre tálalom a levet és a főtt halat.

0 hozzászólás

Hozzászólások

spro horgasz botok ko diósjenői horgásztó Ariel 2T Koppánymonostor TOP MIX AsterX domolos-zsibót FOX Euro Carp Mega felfújható pontymatrac TOP MIX ASTERX Match Heavy 420 etetocsalik SPRO Dyno Force Match 390 lapátkeszeg Phycis blennoides Centroscyllium fabricii Portugál cápa területijegy halpaprik fehérhalak csoprtja amurrecept kvíz eredmények potr önetetö gyékényes legyes szerelék