Dunai halászlé vegyes halból I.

Hozzávalók

1 kg vegyes hal, 15 dkg hagyma, 3 dkg paprika, 2,5 dkg só, 5 dkg paradicsom, 5 dkg zöldpaprika, (esetleg ennek megfelelő mennyiségű lecsó), 5 dkg burgonya, 4 adag kockatészta, 2-3 cseresznyepaprika.

Elkészítés

A megtisztított halat darabokra vágom és egy lábasba teszem. A hagymát apróra vágom, a sóval, a paprikával, a paradicsommal, a paprikával, a kockára vágott burgonyával együtt a halra dobom. 3 liter vízzel felöntöm, beleteszem a cseresznyepaprikát. Erős tűzön 40 percig forralom. A halat kiszedem, a levét leszűröm és kockatésztát főzök ki benne. Erre tálalom a levet és a főtt halat.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tokaj tó hetijegy gyomaendrőd merenye Kóspallagi Horgásztó bojli roller sander salmo jerkbait FOX Micron EOS Fokhagymás ponty versenyek 2010 úszóskötések visszaforgásgátló Balzer Colonel Gold Natural Power lipótfai tározó állóvízi csónak gyõri halastavak nyirád Rapala X-Rap XR08GGH Shimano Tribal könnyu esoruha gyuró horgásztó Kamasaki Botcsalizó bottartó vörösszárnyúkeszeg balonos filmek rieka