Dunai halászlé III. (Dunaújvárosiasan)

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 0,5 kg apró hal (kárász, keszeg stb.), 3 fej hagyma, 10 dkg édes paprika, 1 óráspaprika, csuszatészta

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát a bográcsban 1 liter vízben félóra hosszat főzöm. Beleteszem a halszeleteket a fejjel és a farkával együtt. Megpaprikázom, sózom, annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Csak rázogatva főzöm, nem szabad keverni. Félórai főzés után főtt csuszatésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hal levesek horgász napijegy malomvölgy ponty-tisztitasa pest emgye umbra kaposvár tókaj braz téli ponty ENERGOTEAM ET Elektromos csónakmotor sajóra napilyegy harcsafélék evezés fekete patak munka petényi márna alsópetény damilok fajtái kacsa halastó WFT Mono Loom hajszálelõke kötés balatoni hajójárat bársonyos folyóvíz félhalom