Dunai halászlé III. (Dunaújvárosiasan)

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 0,5 kg apró hal (kárász, keszeg stb.), 3 fej hagyma, 10 dkg édes paprika, 1 óráspaprika, csuszatészta

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát a bográcsban 1 liter vízben félóra hosszat főzöm. Beleteszem a halszeleteket a fejjel és a farkával együtt. Megpaprikázom, sózom, annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Csak rázogatva főzöm, nem szabad keverni. Félórai főzés után főtt csuszatésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pataki tó heves felszerelés összeállítása mély iszap nyakkendökötés Pergetõ Kupa halaink szabolcs-megye MOBY DICK-TÓ (PEST) önhal Chromis Punctipinnis abaramis bjorkna csontos csalik képek mako parafanyél horgászvizek diósjenő sülysáp éjszakai jegy árak nagy dunai területi engedély látóképi horgászverseny pontyos úszózás alaszkai tõkehal napijegy holt tisza mecs