Dunai halászlé III. (Dunaújvárosiasan)

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 0,5 kg apró hal (kárász, keszeg stb.), 3 fej hagyma, 10 dkg édes paprika, 1 óráspaprika, csuszatészta

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát a bográcsban 1 liter vízben félóra hosszat főzöm. Beleteszem a halszeleteket a fejjel és a farkával együtt. Megpaprikázom, sózom, annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Csak rázogatva főzöm, nem szabad keverni. Félórai főzés után főtt csuszatésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gabi96 apár gencsapáti-tó Abu C 501 FR fox sky pod adácsi csörnöc patak tengeri pisztrang kajánsziki zig compó horgászat szerelések pénzes pér telepítés cseke-tó SPRO Prion Power X Picker 270 hûvõs völgyi házi réti tó viktória Borsod megyei horgasz vizek Aranymakréla alufóliában szinva patak PiranhaMax CRALUSSO Tuning polloc