Dunai halászlé III. (Dunaújvárosiasan)

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 0,5 kg apró hal (kárász, keszeg stb.), 3 fej hagyma, 10 dkg édes paprika, 1 óráspaprika, csuszatészta

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát a bográcsban 1 liter vízben félóra hosszat főzöm. Beleteszem a halszeleteket a fejjel és a farkával együtt. Megpaprikázom, sózom, annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Csak rázogatva főzöm, nem szabad keverni. Félórai főzés után főtt csuszatésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

AHRKslbgniFPzLJ rekord fogások dunai-holtág felsõfark érintö olom Rapala Team Esko TE07RDT feeder botos horgászat EUROHOLD Hi-Tech Heavy Feeder 390 vízpart üdülési csekk rhincodon www.folyovizi horgaszat.hu jellegû ízek pelzer match márna recept SPRO Intruder Spin 25 meder Rapala Skitter Pop SP05S STORM Deep Jr Thunder Stick feederes horgászat nyaralás suger horgaszat kisfilm BANAX Koós Senso Spin 280 Dunai halászlé törpeharcsával harsányi-tó