Dunai halászlé III. (Dunaújvárosiasan)

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 0,5 kg apró hal (kárász, keszeg stb.), 3 fej hagyma, 10 dkg édes paprika, 1 óráspaprika, csuszatészta

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát a bográcsban 1 liter vízben félóra hosszat főzöm. Beleteszem a halszeleteket a fejjel és a farkával együtt. Megpaprikázom, sózom, annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Csak rázogatva főzöm, nem szabad keverni. Félórai főzés után főtt csuszatésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Gyomaendrõdi Halászati Szövetkezet hetijegy tiszatarján túrtõi holtág pristella Bonito etetőanyagok colmic bot monori tavak Szimetrikus Feederbottartófej CSÁSZÁRSZÁLÁSI VIZTÁRAZÓ tihanyban amur kapás sügerező műcsali Bolognai Colmic Texas teleszkópos gyermek jegy 6-14 János-tó menyhal fárasztás horgász cuc megrendelés Ürbõi öv csatorna CARP SNACK capa horgaszat gumihalazás horgász napijegy csárdaszállás magánszállás