Dunai halászlé III. (Dunaújvárosiasan)

Hozzávalók

1,5 kg ponty, 0,5 kg apró hal (kárász, keszeg stb.), 3 fej hagyma, 10 dkg édes paprika, 1 óráspaprika, csuszatészta

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát a bográcsban 1 liter vízben félóra hosszat főzöm. Beleteszem a halszeleteket a fejjel és a farkával együtt. Megpaprikázom, sózom, annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Csak rázogatva főzöm, nem szabad keverni. Félórai főzés után főtt csuszatésztával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

TIMÁR MIX Ponty Mézes szállás pisztrángos vizek Abu Ultracast 2000 FD csallóköz tolsztolobik Karácsonyfoki csatorna HALMÁJ RECEPT Dong-ér kocsorod csákkvári horgásztó duna horgász engedély területi engedély zalaszentmihály amurok élőhelye Pontyos filmek SIMANO EXAGE területi engedély simontornya ladiképités napijegy rába Energoteam Fém csalizó bottartó Alburnus albidus szentendre horgászata csokonya