Termék ajánló

Black Knight horgászbot

Black Knight horgászbot

27.130 Ft helyett  18.995 Ft

RYOKO CRANK S wobbler

RYOKO CRANK S wobbler

1.870 Ft helyett  1500 Ft

Carpstone kavics

Carpstone kavics

220 Ft helyett  155 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

Bajai halászlé IV.

Hozzávalók

2 kg ponty, vagy vegyes hal, 2-4 db halfej, 200 g vöröshagyma, 1 db zöldpaprika, 1 db burgonya, 1 db paradicsom, fűszerpaprika, liszt, tojás, só

Elkészítés

A megtisztított halat ujjnyi szeletekre vágjuk, lesózzuk. A halfejet szeletelt vöröshagymával, zöldpaprikával, burgonyával, paradicsommal, hideg vízben feltesszük főzni. Amikor a habját elforrta, meghintjük fűszerpaprikával, sózzuk és kb. 1,5-2 órát lassan forraljuk, majd leszűrjük. Közben a lisztből és a tojásból gyúrt tésztát készítünk, széles metéltet vágunk belőle, kifőzzük leöblítjük. A leszűrt halalaplébe belefőzzük a haldarabokat. A főtt tésztát tálba tesszük, rámerjük a forró halászlevet és a haldarabokat.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

Lutjanus analis tabajdi horgásztó Óvár ondex multifil horgászhelyek simontornya FOX Illusion monofil fozsinór melegvízi pontyozás SHIMANO ALIVIO BX 12' TC 3.00 LbS DL horgászhelyek pilismarót tengeri naphal kék harcsa tiszai ingola halalhal Finn hering saláta duna tusza csukázáshoz Borsod-Abaúj-Zemplén megye Fenwick Saltstik Graphite sügér telepíés orsószervíz motorguide csónakmotor rinjasentkiraj berenteihorgásztó