Termék ajánló

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

JERKY F

JERKY F

1.870 Ft helyett 1.405 Ft

Lancer cx-quick release o

Lancer cx-quick release orsó

37.990 Ft helyett 32.295 Ft

DRY BOILIES BAG

DRY BOILIES BAG

4.200 Ft helyett 3.150 Ft

Bajai halászlé I.

Hozzávalók

1 kg ponty, 15 dkg hagyma, 5 dkg házi paprika, 2 dkg só, 10 dkg paradicsom, 5 dkg zöldpaprika, (esetleg ennek megfelelő mennyiségű lecsó), 2-3 cseresznyepaprika, 4 adag gyufatészta.

Elkészítés

A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem és sűrűn beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe felteszem főni a hallal együtt. Mikor kiforrta a habját, beleteszem a sót és a paprikát, a paradicsomot és a paprikát, valamint a cseresznyepaprikát. Erős tűzön egy órai forrást követően kifőtt és leöblített gyufatésztára tálalom a levet, majd ezt követően a halszeleteket fogyasztjuk el.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

rakacai szállás helyek Gyorscsatlakozó csacsihal medúza rüdigertó gencsapáti-tó herceggödör horgász napijegy szank babat vizsgakérdések csonakok eladas nyitvatarás OXFORD dunai galóca ohati 2 to úszótest mennyhal video mikosszéplak szikraiholtág.info boszorkányhal video mar Tehenes 47ha EUROHOLD Horgászláda közepes puszta zámor