Dunai halászlé II. (rétegesen)

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csíp?s házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tardonai tó tisztítás keketi fõcsatorna SALMO Slider SD7S PA piroskató fenekezös videok põtrétei tõzegtavak elveszett horgászengedély elite feeder 363 halradarok meretek leány hal Somogyhatvani horgásztó folyóvízi halör allas doborgazsziget diósjenei horgásztó kisállat szecsõi horgásztó munka Bugyi árapasztó csatorna kutyatáppal gipo berkley bot területi engedély kondor