Dunai halászlé II. (rétegesen)

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csíp?s házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

péteri major SHIMANO Force Master Spin 270H lánc suto greys botteszt horgász cerseny berettyó csatorna deseda jegy alsóbereckei szolunaristablazat szettek kenyér gyári feeder nagyhalakra domoszlai keserücsont magyar horgászfilmek grönlandi süllőrablás gávavencellõ tápió patak dunai rabcis telepités úri horgásztó Turbot Mûlegyezõ horgáaszta sajátosságai