Dunai halászlé II. (rétegesen)

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csíp?s házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

képek a vállajo horgásztórol etetetthely a felúsztatott fenekezõ szerelék Púpos tőkehal Bõcs halalhal visiviztarazo receptek kárászból mádi tó Roston sült lazac MILO Mincio tathal kúszómajom x.kerület rántott harcsa alsóbereckei holtág hetijegy kettős körös Brassó-zugi tó uszósszerelékekelkészitése önsújos úszó morvato Anyaangolna tuti csali csabato engedelyarak