Dunai halászlé II. (rétegesen)

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csíp?s házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgász területi engedély szelidi tó Varbót horgásztó szálkai tó menyhal kapás Cifra rája SZERELÉK HARCSAHORGÁSZATRA víztározók TOP MIX Carp Mix Egzotic tohatsu csónakmotor 27 kilós amur dunai kiság 18.5 kg úszórögzités fasirt amurbol a karasz horgaszata szabolcsszatmár Sütoben sütött hal burgonyával top tackle system salmo kupa patus feketesügér növekedése göböli horgásztó emöd etetõ kaja