Dunai halászlé II. (rétegesen)

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csíp?s házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

zsinórösszekötés Csemegekukorica konzerv gyulai hacsás tavak horgász területi engedély tiszaújváros pisztráng légy kartal tihany-sajkod töklev száka Tribal orsótartó táska spro feeder délpesti horgász tó xifo a leggyorsabb hal fenekezésröl éjszakai horgászat erdélyi horgásztó Rába folyó gát malomhorgaszto drilling vízpart engedélyek ára Silstar Viento 80 Scomberesocidae voros saryu 2kg