Dunai halászlé II. (rétegesen)

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csíp?s házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

FOX Runt bercel FOX F Box Deluxe Set Large Single kolj ponty víz alatt háros kacsa tó ferenc csatorna rókacápa angola cigany nagykunsági -öblítõ -fõcsatorna szolnoki tisza holtág heterorhabdus szomor bolygók Fire fox HB-40 nyüvek erdei tisza trolling tiszabábolna bukó szalunáris áprilisi versenyek