Dunai halászlé II. (rétegesen)

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csíp?s házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rakamazi morotva etetõkanál Abu Cardinal 500 bölcsõszájú mende mámai-gyovai holtágrendszer Vörösúszójú pontylazac black oreo mesterfogasok gumizasi technika ütközõ kötés Surf Onliner teleszkópos orosházi tavak bojlisfelszerelés solti kis duna pangasius sült pellet csalizás 1999.évi törvény 31.§ balatoni süllõs módszerek pontykapások sütõ nõtincsi-tó SPRO Precision Match 360 szarka