Dunai halászlé II. (rétegesen)

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csíp?s házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kövesgyür horgász területi engedély őrtilos atlanti ocean túl az álomhatáron süllõs filmek feeder kapásjelzõ fish farm Vizsgahelyek harsányi tó fenekezésröl kassák klub harcsásbotok harcsaúszók triana horgászbot VAN DEN EYNDE Soft Hook Pellet csuszokötés horgászcikk gyermekjegy kéthatár-tó belaváritavak Lévai etető lakitelek haltörzs CARP ACADEMY