Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

letölthetõ filmek komárom orsófarkú hal sportex bot üdülõházak katus etetőanyag balaton, horgaszjegy süllõhorgászat horgász területi engedély tiszakarád Rapala Jointed J11HT FOX Series 2 Reflex 4 elokötött bojlis eloke Pápa És Vidéke shot tiszaalpár horgászbolt haraszti Fegyverneki Holtág KORDA Choddy 4 haltelepítés idõpontja Tavaszi eteto anyag baranymegye arany durbincs göröndi Homoki garnéla Berkley Lightning Rod LRS-90M