Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Sokkoló Gyula-tanya Rapala Dives-To DT06SD Mutáns Abu Cardinal 504 ALB FD területi engedély magyarkeszi SPRO Zocker Pilker 12 tataideritoto kiado faházak carisma sensopilk területi engedély kákafok Öregsori-víztározó kétbodonyi tó spenót Berkley Titanium SSGS majláthpusztai-tó zotyka Sóskúti horgásztó kesztölci tó horgasz bolt debrecen horgász területi engedély kovácshida nágocs állóvízi halfaj Magna MX Black 400 GOLDSTAR Perfect Gulp 430