Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

beledi horgasztavak csadó-mocsár Diós halfilé tejszines krumplival shimano szervíz ipoly holtágai jászkiser kombo harcsa film 1óra amurgéb horgászsapka szalas es horgaszat horgász hetijegy malomvölgy ponty tipp coompo bt háromfa fésüshal horgászati feltételek sós tó IN2 Beach alcsiholtág kagylók október tömörkény bojli sátor Alattka