Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

halárak hátsófék sápi tó hinár legnagyobb kárász 2008 monok horgász napijegy solt Sancho Kóspalag spro carp maxx zsinorork TECHNO Horgászbúza Oncorchynchus mykiss PELZER Sushi lebego bojli bokor károly HUMMINBIRD PiranhaMAX 220 halradar SALMO Minnow M7SDR GT nyilatkozat pergetõ versenyre Zala tó almásfüzitö búzásvõlgyi to kunsági főcsatorna fogási napló ponty rekordok