Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Lívia Apartman faddi boilisok napijegy duna szénaréti horgásztó harcsázás finomszerelékkel herkules dugok csub diósjenei horgásztó fadd dobori csongrádi tavak merítés Déli-sarki garnéla FOX Silure X SALMO Executor IEX7SR RTR kompjárat téli horgász áruház rántott csuka abu hi-lo wobbler Kiadó lakás szikszo Silver spin Ezerjó horgásztó