Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szilvaorrú Dunai napijegy Rapala Shallow Shad Rap SSR07BG ingolna Oroszlányi Hõerõmû hûtõtava MAVER Diamond Fine Match 390 bicigli rrakos botok SPRO Iron X Carp 3 részes 390 pisztrángos horgászós game rejtély a dunán szajki-tavak mután emberevõ harcák brass GÖDÖLLÕI SILVER CLUB Eudontomyzon danfordi Regan polip csalihalfogó háló Rapala Shallow Shad Rap SSR09HT halvásárlás E-S-P Carp Controller tanyák horgász hetijegy tisza tó