Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Szolnoki alcsiszigetiholtág szourális tábla serhátzugi nyaralo elado füzes-tó hal recept zöldponty kisgyalán TRABUCCO S-Force Taper Line TOPextra tó katonai tó federezõ szerelék mindszent kurca vasad hardy botteszt Borsod megyei horgasz vizek balatoni vízitérkép Balzer Colonel Gold Chromo Zalamegye-Veszprém megye göböljárási tó csoti csuka perlet készités borza völgye-tó Töltött csuka