Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szabolcska elsőfékes kiskore naphal receptek keleti-főcsatorna napijegyes horgászat Zöldséges pontyleves stonfo molnár sándor komarok-esztergom horgasz-to Siófok környéki tavak használtcikk pergetés a balatonon NITRO Carp Bait Soft Pellet 5 ös csatorna lesõharcsa Hal fõzés miller csatorna besenyszog keszegezőmódszerek szilikon harcsa az óriás ebihal draskovits módszer bolognai horgászbot fenekező szerelék