Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gátszakadás vasutas club tiszaalpár eurohold orsó clb6500 fehergyarmat meleti to horgásztbot horgok felerositese élõ halas horgászat jászfényszaru Erdész-tó Csaliik horgász hetijegy őrtilos rád horgásztó ohcsb silstar50 shmano heka kavicsbánya siocsatorna horgaszjegyarak háttérlépek adacs harcsa MILO Exploit csörög ordasto balaton vízhõmérséklet fuzvolgyi