Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

remetetó Abu C 303 FR Rapala X-Rap XR08HH háziréti ho.to busázás magyarlukafa soderos to kacsa-tó horgászvizet oriási harcsa horgászata STORM SoftShad hetijegy tőzegtó napijegy szigliget Bacsbokodi to Pergetõ horgászat video colmic bayahibe elite feeder 363 dorogma SHIMANO Speed Master AX TE 5-900GT Rapala Dives-To DT06P Állami jegyek, területi engedélyek guci emõdi he csobádi-tó