Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gumiha szerelés videok gõcze rekord fogások versenyláda AKASZTOI HORGÁSZTO villantózás rétszilasi tavak alcsiszigeti holttisza Spenót-hal gratin parmezánnal, dióval Technium Tribal rantott csacsihal víz hőmérséklete Currys halfasírt bottarto álvány bojlikötesek concorde rod pod palotás horgásztó víztározók horgasz bolt debrecen Rapala Jointed J05SFC domolyko fogasa csatornan pecát 11-út szegedi harcsa paprikás