Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

vízállás, Duna Afrikai harcsa tepsibenû sûllös videok horgászhelyek zalaszentmihály borostyán-tó nagykanizsai csónakázó tó Verba Tanya Horgásztó szilas-patak csörögi viztárózó törpeharcsa kapás Ron Thompson Dialex Surf shakespeare odyssey match gooogle kákafoki -holtág SHIMANO TC BX 10-400 főtt kukorica büdösto kamasan gumi uj csanálos horgászoktatás balzer wobbler nagyker távdobó orsók Abu Hi-Lo