Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

domoszlói horgászat araki Kapásvan brochet Rövidorrú tüskéscápa EGOn horgászmûsor lenok tajman Határréti-tározó tápéi yach kikötõ humminbird halradarok fûzött kukorica tiszai csukázás kaposfõi engedély váltás használtbot nyugati-övcsatorna gyõr-moson bónom-zugi nyaraló X2 Centron Hi-Pod barlahida Abu Cardinal 701 ALB FD gyomaendrõd vendégház rábán ragadozó halfogás