Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

merenyei Nagykõrösi csónakázó tó leírása uszos szerelés árnyékot kedvelohal kagylóreceptek sancer halastavak süllőrecept moskalik horgászhelyek tata hetijegy-szeged horgászto ahol lehet pisztrángotfogni Tripla bottok karcag Shimano Stradic FB Hi-Attract bojli tintahal és polip úszórögzités fertö-tó halványfoltú küllő Shimano Tribal könnyu esoruha székesfehérvári horgászboltok felhalom 1 es holtág peremvárosi horgástó Rapala Shallow Shad Rap SSR07SD