Dunai halászlé törpeharcsával

Hozzávalók

1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a parika maradékát.

0 hozzászólás

Hozzászólások

encrasicolus barbatula barbatula mongol eurohold GAMAKATSU 2230G feeder használt horgászbot Dynamite Baits Swim Stim Betaine Green Groundbait csuka recept horogkötö csomok Salmo salar csuka kép pontyozás állóvízen Visóczki tó Képek a csukáról nábrádi paduccsapat banax helikon areostar biai-tó TECHNO Szendvics kukorica horgász hetijegy gumicsónakok gyongyos dunaszekcsoi holtag