Sárban sült kárász

Hozzávalók

Keszeg vagy kárász, só és paprika

Elkészítés

A kifogott keszeget, kárászt kibelezem de nem pikkelyezem le. A halakat kívül-belül besózom, paprikázom, majd betekerem sárral kevert fűszálakkal. Beledobom a parázsba, majd egyszer-egyszer megforgatom. Mikor kérgesre sült, akkor kipiszkálom és egy nagyobb kővel csapást mérek rá. A kemény kéreg kettétörik és kibukkant belőle az illatozó halhús. A pikkelyek az agyagkéreghez tapadtanak.

(Sárközi romák halsütési módja)

0 hozzászólás

Hozzászólások

VAN DEN EYNDE Bait-Tech - Big Carp Fishmeal Method halcatraz napijegy péres ENERGOTEAM Carp Expert elektromos kapásjelzo homoki horgásztó szeged keramit gyûrûzött taknyos lezsér dobó tecnika csomók,kötések Kettõs-körös Töltött csuka bubudanko eurostar GXC Byron Neptulus fertõdi kúria PREDATEK Boomerang Medium jászpaducz Horgászhal herceggödör MOCSAI BELÉPÕ ÁRAK KORDA Choddy 6 erõmûtó szárföldi horgásztó