Sárban sült kárász

Hozzávalók

Keszeg vagy kárász, só és paprika

Elkészítés

A kifogott keszeget, kárászt kibelezem de nem pikkelyezem le. A halakat kívül-belül besózom, paprikázom, majd betekerem sárral kevert fűszálakkal. Beledobom a parázsba, majd egyszer-egyszer megforgatom. Mikor kérgesre sült, akkor kipiszkálom és egy nagyobb kővel csapást mérek rá. A kemény kéreg kettétörik és kibukkant belőle az illatozó halhús. A pikkelyek az agyagkéreghez tapadtanak.

(Sárközi romák halsütési módja)

0 hozzászólás

Hozzászólások

fenekezés pontyra bernáthegy ut 66 erõgumikõtése kötések fenekezéshez donegal varsányi fűzvölgyi csatorna fonyod horgászjlyek Bázis-tó belépodíj derítoto magántó zala benta horgászpark legyezés a Pinkán acsuka horgászata horgászos videók Rapala Count Down CD09B dubrincs bojlis szék BELTERJES VIZ keszeg tilalmi idõ óriási ebihal cafranghal PESCAVIVA mandulás kukorica töröcskei tó