Keszeg avas szalonnával

Hozzávalók

1-1,5 kg keszeg, 1-1 gerezd fokhagyma, 10 dkg avas szalonna, 4-5 dl napraforgódolaj, só.

Elkészítés

A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pennreels ele lescius idus csomagolom csalivezetés shimano 3000 úszó rögzítések agyaggödör müholdas térkép dam on-liner harcsarablás Hagymás-szardellás lepény Makádi ezüstpart Kolbásszal tuzdelt fokhagymás balinsült Karcsú menyhal Rapala Blue Fox Vibrax BFX2GSDX dürgencs bomba Rapala Count Down CD09RFSM rekasi to eagle márkabolt horgász online áruház holtszamos zsinór tekerés