Keszeg avas szalonnával

Hozzávalók

1-1,5 kg keszeg, 1-1 gerezd fokhagyma, 10 dkg avas szalonna, 4-5 dl napraforgódolaj, só.

Elkészítés

A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

merevaljú gumicsónak bodrog keleti holtág harcafogás relytelmei legyezőhorgász retkozi-to merluccius pilismarót horgászvíz solunalis Csalihuto táska Berkley STRAWBERRY HIT mederesés területi engedély klágyai-tó pogonya oroszlányi hütőtó fenekezős feketeviz robert tó SHIMANO Nexave AX TE 5-800GT területi engedély rétmajor Lándor pirosszárnyú keszeg abdai to Fokhagymás süllo tiltott horgászati eszközök