Keszeg avas szalonnával

Hozzávalók

1-1,5 kg keszeg, 1-1 gerezd fokhagyma, 10 dkg avas szalonna, 4-5 dl napraforgódolaj, só.

Elkészítés

A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kaposvár tókaj az ohati tó a hortóbágynál üvegbot ipoly szob Göböl-puszta Mayer tőkehalfélék klasszikus pontyozás sufix zsinórok multiorsó fehér-körös Gubján ebben az évben fogott legnagyobb pontyok rosmejer szák he 2009 szilasi állami jegy ADVENTURE Rugós horgászmérleg lónyai fõcsatorna TOP MIX Magic Pellet Eper temetõí tavak Soroksári dunaág gumi csonok szajki tavak