Keszeg avas szalonnával

Hozzávalók

1-1,5 kg keszeg, 1-1 gerezd fokhagyma, 10 dkg avas szalonna, 4-5 dl napraforgódolaj, só.

Elkészítés

A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bérelhetõ faházak FISHING BOX Kicsi szerelékes láda átlátszó tetovel Tatai Deritö - to területi engedély tarpa Sárban sült kárász viva atractt fd SPRO Pellet Waggler 420 használt vízijármű Berkley Series One OREOCHROMIS SP a legnagyobb hazai hal tiszafüredi holt tisza versenyek gödöllõi tó SHIMANO Hyperloop AX feeder heavy 396 halászbolt komarom csuka szálkátlanítása Rapala Original Floater F11GFR amur horgaszata film ea bass tarnamenti he halkatr EXNER TITÁN mutáns harcsa videó duna szabályozás