Keszeg avas szalonnával

Hozzávalók

1-1,5 kg keszeg, 1-1 gerezd fokhagyma, 10 dkg avas szalonna, 4-5 dl napraforgódolaj, só.

Elkészítés

A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sonár salgóbánya harcsa filmek buzi horgász kislóki horgásztó horgász napijegy tápiószecső a póruljárt harcsa nádi horgász filmek Dam Super Natural picker SPRO Gumizott Telefish Balzer Magna MX-5 Special rabsic dubrincsok szilvásvárad perestó uranoscopus lóusztató Házi réti Etyeki verseny eredmények csengöldi víztározó zsenye tökmagponty sunset zsinór ingyenes video letöltések