Keszeg avas szalonnával

Hozzávalók

1-1,5 kg keszeg, 1-1 gerezd fokhagyma, 10 dkg avas szalonna, 4-5 dl napraforgódolaj, só.

Elkészítés

A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sió szálás olajbányász tó göcze etetőcsúzli Lépakuti alsopahok gömbólom Black Label Baits Pop Up Bojli Fresh Stawberry sárhal SALMO Executor IEX5SR RPH pisztráng szedés sajon lehet horgászni trükkök nyitva tartás kós tök Kistáskák Füstölt hal burgonyával és kelkáposztával Tõkehal rekord GAMAKATSU G-carp specimen területi engedély háromfa nagyvisnyói rablóhalazás szalonnás amur Jambalaya