Keszeg avas szalonnával

Hozzávalók

1-1,5 kg keszeg, 1-1 gerezd fokhagyma, 10 dkg avas szalonna, 4-5 dl napraforgódolaj, só.

Elkészítés

A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

örbottyánibarátság robinson titanium horgaszbot szórói holtkoros legnagyobb kárász 2008 tata napijegy gyõrujbaráti tó frankó oiker pergetõ verseny video mobidik-tó rothasztott Remélem örömmel olvassátok (1) van den eyde nyirádi horgásztó adatok balatonfenyves SPRO The Carp elektromos kapásjelzo horgok számozása ezüst tó film vasonca jászsági fõcsatorna FOX Sky Pod 4 Rod négy botos horgászhelyek liget tó metcbot