Keszeg avas szalonnával

Hozzávalók

1-1,5 kg keszeg, 1-1 gerezd fokhagyma, 10 dkg avas szalonna, 4-5 dl napraforgódolaj, só.

Elkészítés

A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

halász ruhák Gombai tó guttman-tó rántott csuka lék horgász halak vizek naplás vekkeri négyszemû hal Afrikai harcsa király serháth zug csongrád balaton ar heinz-blinker páternoszter szivárványos pisztráng recept D A M horgász napijegy duna éjszakai kapásjelzés halfogasi tilalom teresken napijegy tardona gynocephalus cernuus élõ csalik GAMAKATSU G-carp super A1 angolnarablás