Keszeg avas szalonnával

Hozzávalók

1-1,5 kg keszeg, 1-1 gerezd fokhagyma, 10 dkg avas szalonna, 4-5 dl napraforgódolaj, só.

Elkészítés

A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.

0 hozzászólás

Hozzászólások

mûcsali tesztek SPRO Carp Detective 2 darabos szett bolonyai bot verba dunai halcsík DÉLEGYHÁZI HOLT DUNA Rapala Team Esko TE07SF Vállaji-tó rod pod leuciscus idus horgászmódszerrel versenyúszó csomóbontó tű aero bájtig torzsasi holtkõrõs bojli összetétele rekord területi engedély kis-duna kishalak úszó- pontymatracot birho eredmény alaszka Jókai utca