Szalonnás pontyszelet

Hozzávalók

1 kg pontyszelet, 10 dkg füstölt szalonna, kis fej reszelt hagyma, 2 db zsemle áztatva, reszelt sajt, 2 db tojás, só, bors, petrezselyemzöld.

Elkészítés

A pontyszeleteket besozom és kissé bepaprikázom. Kisütöm az apró kockára vágott füstölt szalonnát és felfuttatom a zsírján a reszelt hagymát. Beleteszem a két áztatott és jól kifacsart zsemlét, a tojásokat, megfűszerezem sóval, borssal és finoman megvágott petrezselyemzölddel. Jól megzsírozott, zománcos tepsibe belerakom a halszeleteket, mindegyiket megkenem a töltelékkel és leöntöm az egészet 2 dl tejföllel és 2 tojássárga keverékével. Beteszem a forró sütőbe és sütöm 20-30 percig. Megszórom a tetejét reszelt sajttal is.

0 hozzászólás

Hozzászólások

e.t. trio zander csuka halászat Szegedi háromsoros berkley wobbler pest megye horgászvizei kornél horgászportál feeder szerelék SALMO Hornet H5F YD szolunáristábla éló kishalas horgászat horgász hetijegy rábca sebes pisztráng használt horgász orsók RSD horgászengedélyek horgász napijegy alsózsolca VAN DEN EYNDE özesített csemegekukorica területi engedély tököl Seahorse elõkekötések szeghalom Fadd Dombori shine jovan to