Szalonnás pontyszelet

Hozzávalók

1 kg pontyszelet, 10 dkg füstölt szalonna, kis fej reszelt hagyma, 2 db zsemle áztatva, reszelt sajt, 2 db tojás, só, bors, petrezselyemzöld.

Elkészítés

A pontyszeleteket besozom és kissé bepaprikázom. Kisütöm az apró kockára vágott füstölt szalonnát és felfuttatom a zsírján a reszelt hagymát. Beleteszem a két áztatott és jól kifacsart zsemlét, a tojásokat, megfűszerezem sóval, borssal és finoman megvágott petrezselyemzölddel. Jól megzsírozott, zománcos tepsibe belerakom a halszeleteket, mindegyiket megkenem a töltelékkel és leöntöm az egészet 2 dl tejföllel és 2 tojássárga keverékével. Beteszem a forró sütőbe és sütöm 20-30 percig. Megszórom a tetejét reszelt sajttal is.

0 hozzászólás

Hozzászólások

majláthpusztai-tó pikker legyezés belly-boatból Kutasfõ-csatorna kifógható legnagyobb méret remetetó Balzer Modul Atlantic Tele cikolapuszta víztározó Körös part somogyhatvan ponty félék üdülés a pó folyón horgászat pellettel omszkito léki keszegezés nagykunsági öntözõ fõcsatorna Búvárcápa MOSELLA Manic Carp Fishmeal Mix jászkeszeg fogása arva szunyog kék dunai h.e. link Haláp szerelési útmutató