Szalonnás pontyszelet

Hozzávalók

1 kg pontyszelet, 10 dkg füstölt szalonna, kis fej reszelt hagyma, 2 db zsemle áztatva, reszelt sajt, 2 db tojás, só, bors, petrezselyemzöld.

Elkészítés

A pontyszeleteket besozom és kissé bepaprikázom. Kisütöm az apró kockára vágott füstölt szalonnát és felfuttatom a zsírján a reszelt hagymát. Beleteszem a két áztatott és jól kifacsart zsemlét, a tojásokat, megfűszerezem sóval, borssal és finoman megvágott petrezselyemzölddel. Jól megzsírozott, zománcos tepsibe belerakom a halszeleteket, mindegyiket megkenem a töltelékkel és leöntöm az egészet 2 dl tejföllel és 2 tojássárga keverékével. Beteszem a forró sütőbe és sütöm 20-30 percig. Megszórom a tetejét reszelt sajttal is.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pucsok adat lapok Rapala Jointed J07GFR kiskunhalas sós-tó mélytengeri Perenye gyóta egerszaloki kösüllö úszós amúrozás sultharcsa mosómagyaróvár magyar legnagyobb harcsája villanyozás nyékládháza kaviocsbány tavai születésnapi köszöntõk alcsisziget ecetes, pácolt apróhal somolyi-tó FOX Xtreme Pike HD dely hack Tonhal sajttal és gombával vésettajkú paduc