Roston sült süllő

Hozzávalók

4 db süllő, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A lepikkelyezett és kibelezett süllőt szárazra törlöm. Oldalait 1 centiméterenként nem túl mélyen bevagdalom. A halakat kívül-belül besózom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. Vajas petrezselymes burgonyával, citromkarikákkal és tartármártással tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rába rábacsécsénytõl horgásztábor horgászhelyek heka bakonnycsücs horgász hetijegy hárságy tomes78 csalit horog kõtés video buzz baits tiszalöki-holtág mûlegyek állóvízi horgászat felhősödés pergeto iskola sütõ tisza kécske Bodrogköz oroszlányi hütőtó napijegy holt duna vegyi kubik felter eladó faházak vilanto verpeléti to csukára