Roston sült süllő

Hozzávalók

4 db süllő, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A lepikkelyezett és kibelezett süllőt szárazra törlöm. Oldalait 1 centiméterenként nem túl mélyen bevagdalom. A halakat kívül-belül besózom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. Vajas petrezselymes burgonyával, citromkarikákkal és tartármártással tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tejfölös kárász adria halvilaga sügérhorgász Szoros-pataki víztározó sok a horgász kevés a hal területi engedély háromfa ass képek sátrazás halsütés bodorkás víz eladó ház napijegy sárvár ÁNIZS fogásban pölöskei-tó SPRO Univerzális merítofej horgász napijegy tiszaluc kombo hetijegy derecske im-6 damil gubanc Rapala Original Floater F07HT chervy wobblerek tatabányán horgászstég