Roston sült süllő

Hozzávalók

4 db süllő, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A lepikkelyezett és kibelezett süllőt szárazra törlöm. Oldalait 1 centiméterenként nem túl mélyen bevagdalom. A halakat kívül-belül besózom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. Vajas petrezselymes burgonyával, citromkarikákkal és tartármártással tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

amue no knot rig valika-vendégház Hármashegyi horgásztó aHalápi csárdánál csorba-tó pontz tilalom orsóra a damilt megkötni csomó kötés video oázis strand Berkley BUZZ BAITS halaink pisztrángostó haltáskával végső hal Halász Kft fenekezés márnára engedély fajták alburnoides bipunctatus bruckner péter Abu C 501 FR Naszály napijegy ára a zalacsányi horgásztónál heves megyei egyesület sanger horgaszorso