Roston sült süllő

Hozzávalók

4 db süllő, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A lepikkelyezett és kibelezett süllőt szárazra törlöm. Oldalait 1 centiméterenként nem túl mélyen bevagdalom. A halakat kívül-belül besózom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. Vajas petrezselymes burgonyával, citromkarikákkal és tartármártással tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Yo-Zuri Arms Popper Micro wobbler tiszat ó pva zacsko Lutjanus bohar banax helicon dunai keszeg csalik karaszra vendégjegy MÜHOLDAS KAPCSOLAT karasz fasirt horgászhelyek heka amur fárasztás ívás haltrófea bodorka horgászat horgász társ sziszi mután emberevõ harcák halfogók baráti köre igy müködika ka-peetetö hajo federezõ szerelék dévér halétel sprint FOX Raider