Roston sült süllő

Hozzávalók

4 db süllő, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A lepikkelyezett és kibelezett süllőt szárazra törlöm. Oldalait 1 centiméterenként nem túl mélyen bevagdalom. A halakat kívül-belül besózom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. Vajas petrezselymes burgonyával, citromkarikákkal és tartármártással tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

illex horgászcsali egyesületi tag horgász területi engedély bikazug bojlis állvány kuttyogtatás videóval Herman ottó tó Jánoshalma TRIXI frenetic bR békés hal Szavai csatorna - Gyõrladamér Spicc Colmic Texas horgász hetijegy sükösd Purkulány M-Class 4 seasons alsóbélatelep-balaton vizügyi multifil zsinór õsszes halfaj képpel víz hõmérséklet korcs tözegtó jet fish halrekordok