Roston sült süllő

Hozzávalók

4 db süllő, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A lepikkelyezett és kibelezett süllőt szárazra törlöm. Oldalait 1 centiméterenként nem túl mélyen bevagdalom. A halakat kívül-belül besózom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. Vajas petrezselymes burgonyával, citromkarikákkal és tartármártással tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

gynocephalus cernuus fenekezés csukára carbonbot készités mibidic bojlis jegy x.krükethez közeli horgásztavak komádi-tó horgász területi engedély tótszentgyörgy területi engedély ikervár uszó kötés angolna szákolás lapátfarkú twister dunai balinozás Rakott lazac szilikon harcsa zártdobú orso titicacató szegvári kurca SEVYLOR Fish Hunter HF360 gumicsónak horgász területi engedély maconka féderezés HOLT KÖSELY keszi csatorna Kesztölci horgásztó