Roston sült süllő

Hozzávalók

4 db süllő, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A lepikkelyezett és kibelezett süllőt szárazra törlöm. Oldalait 1 centiméterenként nem túl mélyen bevagdalom. A halakat kívül-belül besózom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. Vajas petrezselymes burgonyával, citromkarikákkal és tartármártással tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csapo zsinor berentei horgásztó adriai horgászat tündöklőhal telefonszám háttérkép tiger catfish BIG CARP Tigrismogyoró Extra Byron Roessler 90 bojlis szerelés csatornai calamari igarpuszta törökbálinti tó horgász to eladas rábaihalak ondex komárom esztergom tatabánya horgászat a dunában kis váci horgászto ácsi tó kétbodonyi tó pilisszentiváni tó lantos mix etetőanyag