Roston sült süllő

Hozzávalók

4 db süllő, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A lepikkelyezett és kibelezett süllőt szárazra törlöm. Oldalait 1 centiméterenként nem túl mélyen bevagdalom. A halakat kívül-belül besózom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. Vajas petrezselymes burgonyával, citromkarikákkal és tartármártással tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

busa hús TOP MIX MCS 3X MAG MIX menyhal rekordfogás halszűke szerelék amurra felhősödés menyhal Dongér csatorna SPRO Carp Detective 2 darabos szett pusztakovácsi heelys juharmag Öregsori-víztározó SALMO Executor IEX5SDR RTR kacsóta fogási tilalom 2010 aszatalok kiskunhals rabola horgászvizek szank fine catcher Horgászturák dvd anver to bakonszegi tó