Kolbásszal tűzdelt fokhagymás balinsült

Hozzávalók

Legalább egy 1,5 kg-os balin, füstölt szalonna, paprikás kolbász, só.

Elkészítés

Megtisztítjuk, kibelezzük a legalább másfél kilós balint. Az irdalást gondosan végezzük el, 3 mm körüli sűrűségben. Kívül-belül sóval bedörzsöljük, majd apróra vágott, vagy őrölt fokhagymát dörzsölünk bele az irdalásba. Füstölt szalonnát és paprikás (csabai) kolbászt vékony szeletekre, csíkokra vágunk és végig a hal testén sűrűn megtűzdeljük az irdalást ezzel a vagdalékkal. Forró sütőben sütjük, megforgatva, a kisűlt zsírral beecsetelve, ropogósra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tisztítás szilikon harcsa Hippoglossus gerje perje műlegyező horgászat DÉLEGYHÁZI HOLT DUNA SHIMANO Alivio BX Match 420 bojlis kötések kárókatona VAN DEN EYNDE Slix Marine pellet telény területi engedély nyékládháza tatai szelidi tó beuga nagybirkástó zengõ II etetökosár felkötése belsõbáránd babadi dunai süllőzés kaposvár tókaj balatoni napijegy árak pátkai tó Székesfehérvár Bandi Horgászbolt nyitvatartás