Kolbásszal tűzdelt fokhagymás balinsült

Hozzávalók

Legalább egy 1,5 kg-os balin, füstölt szalonna, paprikás kolbász, só.

Elkészítés

Megtisztítjuk, kibelezzük a legalább másfél kilós balint. Az irdalást gondosan végezzük el, 3 mm körüli sűrűségben. Kívül-belül sóval bedörzsöljük, majd apróra vágott, vagy őrölt fokhagymát dörzsölünk bele az irdalásba. Füstölt szalonnát és paprikás (csabai) kolbászt vékony szeletekre, csíkokra vágunk és végig a hal testén sűrűn megtűzdeljük az irdalást ezzel a vagdalékkal. Forró sütőben sütjük, megforgatva, a kisűlt zsírral beecsetelve, ropogósra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fenekezõszerelés Katalin tó Mitchell 300X Spin nagybaracska heves megyei Fokhagymás csuka roston Gyõrújbarát horgásztó elõkefonás budapest XI timarmix mofém horgászegyesület fogható halak méretei fürdözös tó harcsa DVD rapala jointed shad rap csere engdélyek árai kőharapó gyõrtelek szamos napijegy háromfa õszögpusztai horgász verseny 2009 05 16 ENERGOTEAM Gyermek meríto matchezés vas megyei horgászegyesületek