Kolbásszal tűzdelt fokhagymás balinsült

Hozzávalók

Legalább egy 1,5 kg-os balin, füstölt szalonna, paprikás kolbász, só.

Elkészítés

Megtisztítjuk, kibelezzük a legalább másfél kilós balint. Az irdalást gondosan végezzük el, 3 mm körüli sűrűségben. Kívül-belül sóval bedörzsöljük, majd apróra vágott, vagy őrölt fokhagymát dörzsölünk bele az irdalásba. Füstölt szalonnát és paprikás (csabai) kolbászt vékony szeletekre, csíkokra vágunk és végig a hal testén sűrűn megtűzdeljük az irdalást ezzel a vagdalékkal. Forró sütőben sütjük, megforgatva, a kisűlt zsírral beecsetelve, ropogósra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sebes pisztráng papagályhal sióra engedély SPRO Univerzális merítofej fenekezõszerelés lónyai Diana Zoltán tó Berkley Whiplash Crystal Áder János Yo-Zuri Slavko Bug wobbler örbottyan hetijegy fűzvölgyi csatorna beled bérlhetõ horgásztó halak merülése eladó faházak bikató zodiac gumicsónak humminbird pap tetû horgász filmek ingyen hosszúfoki jános tó TOP MIX Magic Pellet Kagyló