Kolbásszal tűzdelt fokhagymás balinsült

Hozzávalók

Legalább egy 1,5 kg-os balin, füstölt szalonna, paprikás kolbász, só.

Elkészítés

Megtisztítjuk, kibelezzük a legalább másfél kilós balint. Az irdalást gondosan végezzük el, 3 mm körüli sűrűségben. Kívül-belül sóval bedörzsöljük, majd apróra vágott, vagy őrölt fokhagymát dörzsölünk bele az irdalásba. Füstölt szalonnát és paprikás (csabai) kolbászt vékony szeletekre, csíkokra vágunk és végig a hal testén sűrűn megtűzdeljük az irdalást ezzel a vagdalékkal. Forró sütőben sütjük, megforgatva, a kisűlt zsírral beecsetelve, ropogósra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Shimano Catana Alborella ENERGOTEAM Basic tele pontymeríto dam quik stick fenekezõs draskovics féle szerelék SPRO Explorer Spin 30 borholy Jakab horgászbolt trollingozás Áttetsző pontylazac zebcó pike express csonakázási feltételek SIMANO EXAGE szounális pilisszentiván dévérező úszó marótiöböl bikazugi ág aszalt szilvás amur transformersenergon remetetó Tonhal saláta ala jita hrsz 0652/42 kamasan gumi