Kolbásszal tűzdelt fokhagymás balinsült

Hozzávalók

Legalább egy 1,5 kg-os balin, füstölt szalonna, paprikás kolbász, só.

Elkészítés

Megtisztítjuk, kibelezzük a legalább másfél kilós balint. Az irdalást gondosan végezzük el, 3 mm körüli sűrűségben. Kívül-belül sóval bedörzsöljük, majd apróra vágott, vagy őrölt fokhagymát dörzsölünk bele az irdalásba. Füstölt szalonnát és paprikás (csabai) kolbászt vékony szeletekre, csíkokra vágunk és végig a hal testén sűrűn megtűzdeljük az irdalást ezzel a vagdalékkal. Forró sütőben sütjük, megforgatva, a kisűlt zsírral beecsetelve, ropogósra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

tüskei-tó steelhead tata-derito horgászatra csõhíd pontyvadász Abu Cardinal 501 balatonakarattya horgászegyesület csepeli kavicsbányatavak gönyü szaraz legyezes sárviz pontyvideok õntõzõ csatorna Kétegyházi tó matchbot kukac flourcarbon borbély zugi LANTOS Ponty éjszakai horgászás háromrészes botok Eurostar Traverse-X Spin Malomvölgy 2