Kolbásszal tűzdelt fokhagymás balinsült

Hozzávalók

Legalább egy 1,5 kg-os balin, füstölt szalonna, paprikás kolbász, só.

Elkészítés

Megtisztítjuk, kibelezzük a legalább másfél kilós balint. Az irdalást gondosan végezzük el, 3 mm körüli sűrűségben. Kívül-belül sóval bedörzsöljük, majd apróra vágott, vagy őrölt fokhagymát dörzsölünk bele az irdalásba. Füstölt szalonnát és paprikás (csabai) kolbászt vékony szeletekre, csíkokra vágunk és végig a hal testén sűrűn megtűzdeljük az irdalást ezzel a vagdalékkal. Forró sütőben sütjük, megforgatva, a kisűlt zsírral beecsetelve, ropogósra.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Quick Fly Tech ST legyezo orsó ár hetijegy zala magyarország legnagyobb hala Kiállítások balinhorgász Rabi-tó mindenevõ halak Csúszó hajszálelokés elokötött horogeloke könyv bergman gyáli patak Álmacskacápa Lactoria Comuta SHIMANO Nexave BX Spin 300H Bánhidai-tó macskacápa verpelét horgászrend Yo-Zuri Pins Minnow Laser wobbler holtzagyva pisztrángos bot magyar ponty - pozsár fekewsvarcurgo Haldorádó horgászbolt