Fokhagymás ponty

Hozzávalók

2 db 30-40 dkg-os ponty, 5 gerezd fokhagyma, 10 dkg vaj, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A vajat felhevítem és megmelegítem benne a zúzott fokhagymát. A megmosott, kibelezett pontyot besózom és a gerinc mentén jó sűrűn beirdalom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. A kisült halakat meglocsolom a fokhagymás vajjal. Hasábburgonyával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

állami engedély ára alvo sator Bundás apróhal töltött pisztráng heddon wobbler SALMO Executor IEX5SR RPH tengeri macska lipóti sporthorgász egyesület dip készités hetijegy békésszentandrás tengeri ladik nyúzó összekötése a damillal antares bx te 2 calm horgászmodszerek-uszozás területi engedély nagykanizsa sea bass behúzás Dr Boros koli tó bottom line halradar törpe maréna zsínor tekercselése