Fokhagymás ponty

Hozzávalók

2 db 30-40 dkg-os ponty, 5 gerezd fokhagyma, 10 dkg vaj, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A vajat felhevítem és megmelegítem benne a zúzott fokhagymát. A megmosott, kibelezett pontyot besózom és a gerinc mentén jó sűrűn beirdalom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. A kisült halakat meglocsolom a fokhagymás vajjal. Hasábburgonyával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

rtm direkt bot SPRO Classix Tele Allround 60 finom szerelék elkészítése Szárnyas rombuszhal hekk sörtésztában lukácsi multiplikátoros Tassi V blue fox villantó gumi csizma FOX Gremlin horgász napijegy sió afrikai harcsa jön KAJDACS horgász területi engedély kajánsziki dunai nagy hering szabolcsi tavak vámos pergetõ videók horgászhelyek tiszaalpár ívóhely sproféder tofish to