Fokhagymás ponty

Hozzávalók

2 db 30-40 dkg-os ponty, 5 gerezd fokhagyma, 10 dkg vaj, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A vajat felhevítem és megmelegítem benne a zúzott fokhagymát. A megmosott, kibelezett pontyot besózom és a gerinc mentén jó sűrűn beirdalom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. A kisült halakat meglocsolom a fokhagymás vajjal. Hasábburgonyával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

apagy halak méretei 4m spiccbot Germon hazilag keszitet harcsa csalik süllõs filmek pergetõ horgászverseny horgászat magyarországon balaton csuka zalabaksa mrenyei gyors bot fürd fenekezõ kötések carp zoom etetõanyag horgászvizek tiszaújváros erõgumizás algériai csuka csukája TIMÁR MIX Ponty Extra sárga afrikai sügér vekerdito byron rx 50 Különleges halragú