Fokhagymás ponty

Hozzávalók

2 db 30-40 dkg-os ponty, 5 gerezd fokhagyma, 10 dkg vaj, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A vajat felhevítem és megmelegítem benne a zúzott fokhagymát. A megmosott, kibelezett pontyot besózom és a gerinc mentén jó sűrűn beirdalom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. A kisült halakat meglocsolom a fokhagymás vajjal. Hasábburgonyával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

SALMO Popper P6 GMS korház szífaorrú keszeg gyermelyi to igali tó horgász csónak hetijegy velencei tó ladany Busa pácolása sügér horgászata 2 pontos uszok rapala sebes körös Sátrak hgorgász kötözése versenyhorgász házi receptek bot fõl szerelés napijegy tiszakarád Baja horgász egyesület hogászfij Shimano Technium FB horgászíró amuros hátérkép