Fokhagymás ponty

Hozzávalók

2 db 30-40 dkg-os ponty, 5 gerezd fokhagyma, 10 dkg vaj, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A vajat felhevítem és megmelegítem benne a zúzott fokhagymát. A megmosott, kibelezett pontyot besózom és a gerinc mentén jó sűrűn beirdalom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. A kisült halakat meglocsolom a fokhagymás vajjal. Hasábburgonyával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

villantózás sügérre csalizás bojlival Potyka büfé harcsarekord 2010 horgásztábor túlszaporodott kefires kukorica egzotikus halak császár tó kardos chinggis horgász 2010 naptár lisincki tó úri pest fenekezõ tó horgász hetijegy várpalota bagókeszeg tubics jozsef horgász egyesület bárdkeszeg dévér energo team webáruház horgászkemping zárkert tó eldorádó