Fokhagymás ponty

Hozzávalók

2 db 30-40 dkg-os ponty, 5 gerezd fokhagyma, 10 dkg vaj, zsemlemorzsa, olaj, só.

Elkészítés

A vajat felhevítem és megmelegítem benne a zúzott fokhagymát. A megmosott, kibelezett pontyot besózom és a gerinc mentén jó sűrűn beirdalom, majd zsemlemorzsába hempergetem. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, majd abban mindkét oldalon megsütöm a halakat. A kisült halakat meglocsolom a fokhagymás vajjal. Hasábburgonyával tálalom.

0 hozzászólás

Hozzászólások

PESCAVIVA karamellás kukorica piros szarnyu keszeg Bojli MAD D-Fender Dam Super Natural Spin 60, 80 pisztrángozobot hlaszlaki holtág Cibakháza engedély j't;k horgász napijegy kapos észak FISHING BOX Magnum Plus doboz fényeslitke szápári tó felkantározás amur önsúlyos úszó ezüstõs harcsa csalizása ingyen letölthetö horgászfilmek rod-pod halászok istene GAMAKATSU 2270N területi engedély bikazug Excalibur Royal Shad moricz zsigmond horgászegyesület