Hideg rántott hal pácolása

Hozzávalók

Babérlevél, vereshagyma, két evőkanál olaj, egy kanál borecet.

Elkészítés

Ha délről marad hideg, rántott hal, igen ízletes előételt készíthetünk belőle a következő módon: a rántott halszeleteket tálba rakjuk, egész borsot, babérlevelet és vereshagyma karikákat szórunk rá, két evőkanálnyi olajat és egy kanálnyi gyenge borecetet öntünk rá. Pár óráig hagyjuk állni a pácban és azzal együtt tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

nyeletõ újhegyi hetijegy pacsa behr Berkley Series One Casting SPRO Blue Thunder merítofej hal fészek nyomába deritöto PESCAVIVA sajtos kukorica horgászhelyek tótszentgyörgy vadaszat szecsõi tó salmo wobbler mi az a fogas? aggos grénátoshal tisza 2 Shimano Alivio BX Specimen dömös maradványhal kecsegézés csuka rablása szállás szigliget velence tavi