Hideg rántott hal pácolása

Hozzávalók

Babérlevél, vereshagyma, két evőkanál olaj, egy kanál borecet.

Elkészítés

Ha délről marad hideg, rántott hal, igen ízletes előételt készíthetünk belőle a következő módon: a rántott halszeleteket tálba rakjuk, egész borsot, babérlevelet és vereshagyma karikákat szórunk rá, két evőkanálnyi olajat és egy kanálnyi gyenge borecetet öntünk rá. Pár óráig hagyjuk állni a pácban és azzal együtt tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kis sutyer bátonyterenyei horgász tó székely kulcskarika Byron Tri Fibre rekord amurok siófok-törek multiplik tf5007r Power aero xt-a Sült tengeri hal bormártásban SALMO Slider SD10S RS káli horgásztó 4m spiccbot ENERGOTEAM ET Csónakmotor Banner Powerboat zalaszentmihályi öreg tó Szászpa tó üveg szálas féder bot daiwa amorphous whisker bot brutal pontyok szemely Fenwick Ironfeather II. Casting MAROS MIX XXL Dévér 2009 evi horgaszengedely