Hideg rántott hal pácolása

Hozzávalók

Babérlevél, vereshagyma, két evőkanál olaj, egy kanál borecet.

Elkészítés

Ha délről marad hideg, rántott hal, igen ízletes előételt készíthetünk belőle a következő módon: a rántott halszeleteket tálba rakjuk, egész borsot, babérlevelet és vereshagyma karikákat szórunk rá, két evőkanálnyi olajat és egy kanálnyi gyenge borecetet öntünk rá. Pár óráig hagyjuk állni a pácban és azzal együtt tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

wobblerező horgászbot pergetni vorosszarnyu keszeg VAN DEN EYNDE Bait-Tech Growlers hogyan kel halat fogni Spicc Eurostar D-Max hohoho horgászbolt III.kerület ujfehertoi horgaszto kamasaki sanger horgaszorso amur filmek kapitális napijegy a dunán nimfa sőreg-tok képfeltöltés az oldalra kétéltûek makréla szaibling fogás zala megye gébárti tó h úszó Horgászhajók Lénai Tokhal cips