Hideg rántott hal pácolása

Hozzávalók

Babérlevél, vereshagyma, két evőkanál olaj, egy kanál borecet.

Elkészítés

Ha délről marad hideg, rántott hal, igen ízletes előételt készíthetünk belőle a következő módon: a rántott halszeleteket tálba rakjuk, egész borsot, babérlevelet és vereshagyma karikákat szórunk rá, két evőkanálnyi olajat és egy kanálnyi gyenge borecetet öntünk rá. Pár óráig hagyjuk állni a pácban és azzal együtt tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Gratinírozott kínai kel lazaccal csomótûrés Rapala Mini Fat Rap MFR03FCW ívás a dunán Kis Sutyer emlékverseny legnagyobb sügérfélék aldebrő sóderbánya-tó horgaszegyesuletvarpalotan elektromos halászat területi engedély ára nemzetek vb spanyolország ciudad real damil felszerelése pontyó etetö anyag hetijegy kajánsziki horgászos videok uzsozásal CUKK BOMB mézes etetoanyag rúd horgász területi engedély tardona szálláshely füzesito saját stéggel rakosbotos film angolna táplálkozása Horgász encuklopédia