Hideg rántott hal pácolása

Hozzávalók

Babérlevél, vereshagyma, két evőkanál olaj, egy kanál borecet.

Elkészítés

Ha délről marad hideg, rántott hal, igen ízletes előételt készíthetünk belőle a következő módon: a rántott halszeleteket tálba rakjuk, egész borsot, babérlevelet és vereshagyma karikákat szórunk rá, két evőkanálnyi olajat és egy kanálnyi gyenge borecetet öntünk rá. Pár óráig hagyjuk állni a pácban és azzal együtt tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

SHIMANO Nexave BX Spin 300MH tó üzemeltetõi belly napijegyes tavak Dánszentmiklós poroszló horgászbérlet hajógyári öböl magyar horgász rekordok Cibakháza engedély horkos Afrikai harcsa tepsibenû Dynamite Baits Fresh Prawn Spicy Shellfish bojli hetijegy kis duna kárászfélék észak tököli tó Abu C 505 FR izsép harcsafogá algyõi tata to lõrinci erõmü horgász területi engedély fehér körös 4s tó