Hideg rántott hal pácolása

Hozzávalók

Babérlevél, vereshagyma, két evőkanál olaj, egy kanál borecet.

Elkészítés

Ha délről marad hideg, rántott hal, igen ízletes előételt készíthetünk belőle a következő módon: a rántott halszeleteket tálba rakjuk, egész borsot, babérlevelet és vereshagyma karikákat szórunk rá, két evőkanálnyi olajat és egy kanálnyi gyenge borecetet öntünk rá. Pár óráig hagyjuk állni a pácban és azzal együtt tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hernád letölthetõ térképek háromrészes botok Tiszaalpári holtág képek suri to dinó pontyozó orsó ABU Tormentor kele foto Rapala Jointed J05SFC Nõi kazasztán nabrad to harcsa zo modszerek úszó késztés tardonai tó Bojli Spezi Composite tele carp felszerelni rakósbot BIG CARP Classic Plusz napijegy pacsa tavi horgászat horogkamera szounálitábla