Hideg rántott hal pácolása

Hozzávalók

Babérlevél, vereshagyma, két evőkanál olaj, egy kanál borecet.

Elkészítés

Ha délről marad hideg, rántott hal, igen ízletes előételt készíthetünk belőle a következő módon: a rántott halszeleteket tálba rakjuk, egész borsot, babérlevelet és vereshagyma karikákat szórunk rá, két evőkanálnyi olajat és egy kanálnyi gyenge borecetet öntünk rá. Pár óráig hagyjuk állni a pácban és azzal együtt tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Horgász Egyesületek BAZ Megyei Szövetsége paducozó úszó tisza horgászjegy SALMO Thrill TH7 OB löncshús csánigi tó halai vágó durbincs amur video hangonyi to Marlin team Rapala Blue Fox Vibrax BFX3GSDX aranykavics sebes pisztráng gilisztafarm gálos horgásztó ordas tavak ólomtartó FOX Predator Pike swinger hármas meritõ hálo tisza vízálás szolnok Anyácsatavi solunalis búzásvölgyi