Hideg rántott hal pácolása

Hozzávalók

Babérlevél, vereshagyma, két evőkanál olaj, egy kanál borecet.

Elkészítés

Ha délről marad hideg, rántott hal, igen ízletes előételt készíthetünk belőle a következő módon: a rántott halszeleteket tálba rakjuk, egész borsot, babérlevelet és vereshagyma karikákat szórunk rá, két evőkanálnyi olajat és egy kanálnyi gyenge borecetet öntünk rá. Pár óráig hagyjuk állni a pácban és azzal együtt tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

harcsa ettetese Sander canadensis kóchal abu cardinal hansági helikopteres Nyurgaponty gencsapáti-tó compóû SPRO Action Lure wobbler készlet Acipenser sturio birján siklos menyhalazó zsinór Erzsébet tó horgász területi engedély solt füzítõ szájköltõhal táti úti sódergödör hörcsökpuszta 3-as horog Hosszúorrú tüskéscápa nagyfai holtág Sötétoldalsávos paduc