Fogas molnárné módra

Hozzávalók

1 szép fogas, 10 dkg vaj, olaj, 1 kg burgonya, só, fokhagymasó, petrezselyemzöld

Elkészítés

A fogast lebőrözöm, filézem és felszeletelem. A halszeleteket sózom, megszórom fokhagymasóval, lisztbe forgatom. Bő olajban mindkét oldalon szép aranysárgára sütöm. Egy nagyobb tálra teszem a szeleteket, mellé a petrezselymes burgonyát, majd az egészet leöntöm erősen felhevített vajjal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sullore valo vobblerek nyájak h bihar kecsegetok thermo ruha újfehértó naphalazás SHIMANO Force Master TE 600-360 stetteni tó kákafoki-holtág SZERELÉKEK TOP MIX Big Carp tőzegtó erõmû-tó light feeder bojlis szettek arany teknõs zsínor szlovákia köshey putnok horgász hetijegy mura minden féle bojlik törpézö dobóelõke