Fogas molnárné módra

Hozzávalók

1 szép fogas, 10 dkg vaj, olaj, 1 kg burgonya, só, fokhagymasó, petrezselyemzöld

Elkészítés

A fogast lebőrözöm, filézem és felszeletelem. A halszeleteket sózom, megszórom fokhagymasóval, lisztbe forgatom. Bő olajban mindkét oldalon szép aranysárgára sütöm. Egy nagyobb tálra teszem a szeleteket, mellé a petrezselymes burgonyát, majd az egészet leöntöm erősen felhevített vajjal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

forgó kötések tütõspuszta Giliszta tenyésztés Aklito horgász hetijegy kovácsi belsõsárd gyõrujbaráti tó bivaly Storm WSBS RF poloskei horgaszto kepek pillangóhal revfalu spro rakós isaszegi horgász egyesület Abu C 302 FR blue marline csaliszivacs békés tavak kiskunfélegyháza elsõfékes orsó Tejszines hal sajttal árvaszúnyoglárva fém linnaeus