Fogas molnárné módra

Hozzávalók

1 szép fogas, 10 dkg vaj, olaj, 1 kg burgonya, só, fokhagymasó, petrezselyemzöld

Elkészítés

A fogast lebőrözöm, filézem és felszeletelem. A halszeleteket sózom, megszórom fokhagymasóval, lisztbe forgatom. Bő olajban mindkét oldalon szép aranysárgára sütöm. Egy nagyobb tálra teszem a szeleteket, mellé a petrezselymes burgonyát, majd az egészet leöntöm erősen felhevített vajjal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

műlegyező ruházat petõfi tó könnyű úszó Kocsonyás hal terûleti jegy árak süllõ végszerelék makád quicksilver gumicsónak horgász hetijegy tardona harminceggyes-csatorna Bükkös-patak szováti GAMAKATSU Elokötött Pontyozó bodracs FOX Predator csukázó sárkány pótvitorla valkói-tárolo TIMÁR MIX Pellets Ponty piros afrikai sügér pellet csalizás áram pontyok a horgon szarkas horgaszbot arak ütközö kötés