Fogas molnárné módra

Hozzávalók

1 szép fogas, 10 dkg vaj, olaj, 1 kg burgonya, só, fokhagymasó, petrezselyemzöld

Elkészítés

A fogast lebőrözöm, filézem és felszeletelem. A halszeleteket sózom, megszórom fokhagymasóval, lisztbe forgatom. Bő olajban mindkét oldalon szép aranysárgára sütöm. Egy nagyobb tálra teszem a szeleteket, mellé a petrezselymes burgonyát, majd az egészet leöntöm erősen felhevített vajjal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Berkley Series One Skeletor 100ML délpesti horgásztó Brosme brosme Abu Garcia Diamond Crest 562 UL kép szerb halak horgászhelyek rétmajor horgász napijegy sebes körös adács video szabolcsveresmarti víztározó félhalom 2009-es telepitése nilusisuger fenekező szerelék Maty-ér nunu horgaszboltja végállomás kanada angolna szákolás ohat-to debrecen KAMASAKI Gumis villafej felsyerelesek pápa EUROHOLD Sector Carp 360 solunaris naptar