Fogas molnárné módra

Hozzávalók

1 szép fogas, 10 dkg vaj, olaj, 1 kg burgonya, só, fokhagymasó, petrezselyemzöld

Elkészítés

A fogast lebőrözöm, filézem és felszeletelem. A halszeleteket sózom, megszórom fokhagymasóval, lisztbe forgatom. Bő olajban mindkét oldalon szép aranysárgára sütöm. Egy nagyobb tálra teszem a szeleteket, mellé a petrezselymes burgonyát, majd az egészet leöntöm erősen felhevített vajjal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Tengeri halfilé paradicsommal és spárgával Argentin szürke tõkehal hyperloop orsó garancs horgászok istene zsinór méret horgász versenyek magyarul dip hasznalata császár tó pogy horgászengedély árak TOP MIX MCS Kender törõszita horgászvizek tarpa Tápióbicskei kadarcs karácsonyfok csatorna Rapala Shad Rap SR07FP gyürü Rapala Original Floater F07HT harcsa ikra elado rekord9-10kg vízügyi tó kiskunsági-főcsatorna