Fogas molnárné módra

Hozzávalók

1 szép fogas, 10 dkg vaj, olaj, 1 kg burgonya, só, fokhagymasó, petrezselyemzöld

Elkészítés

A fogast lebőrözöm, filézem és felszeletelem. A halszeleteket sózom, megszórom fokhagymasóval, lisztbe forgatom. Bő olajban mindkét oldalon szép aranysárgára sütöm. Egy nagyobb tálra teszem a szeleteket, mellé a petrezselymes burgonyát, majd az egészet leöntöm erősen felhevített vajjal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kötésk felsõdobsza telkibánya rekord9-10kg úszók felszerelése cikolai horgászto In2 Travel széria carprus videók Sajtos busa, ahogy apu szereti horgászvizek sárvár Gólyahír Vendégház engedély gyerek trollingozó műcsali putra fgggd hogy kell és mivel pontyot fogni hajdu bihar horgasz tavak duna parasztok szigete eromui viz szint mártogatódip tisza tó fogási tilalmak császártöltés vörösz szárnyú keszeg