Fogas molnárné módra

Hozzávalók

1 szép fogas, 10 dkg vaj, olaj, 1 kg burgonya, só, fokhagymasó, petrezselyemzöld

Elkészítés

A fogast lebőrözöm, filézem és felszeletelem. A halszeleteket sózom, megszórom fokhagymasóval, lisztbe forgatom. Bő olajban mindkét oldalon szép aranysárgára sütöm. Egy nagyobb tálra teszem a szeleteket, mellé a petrezselymes burgonyát, majd az egészet leöntöm erősen felhevített vajjal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászportál Sült lazac trópusi salsa szósszal dunaújvárosi soderbánya Erdösmárok Blue Max orso Abu Garcia Conolon Classic 7ft 15/40 halőrzés könyvek a halászatról Rattlin Chug Bug Storm horgász hetijegy tiszatarján nambradi to FENEKEZÕ HARCSAHORGÁSZAT mikor eszik Hypophthalmichthys molitrix ohat-to ráskeveikisduna Horgászengedély 2009-re braz horgász napijegy békésszentandrás kék tó keszegezõ botok kősüllőző módszerek szentlászlói-tó kínai hal