Fogas molnárné módra

Hozzávalók

1 szép fogas, 10 dkg vaj, olaj, 1 kg burgonya, só, fokhagymasó, petrezselyemzöld

Elkészítés

A fogast lebőrözöm, filézem és felszeletelem. A halszeleteket sózom, megszórom fokhagymasóval, lisztbe forgatom. Bő olajban mindkét oldalon szép aranysárgára sütöm. Egy nagyobb tálra teszem a szeleteket, mellé a petrezselymes burgonyát, majd az egészet leöntöm erősen felhevített vajjal.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ingolafélék kvíz pont colmic Tápiószecsõi horgásztó határréti tározó mihálygergi õshonos halaink folyoban tribal esõruha fenekezõszerelékkek balaton lelle horgászverseny Sárvizi tó gerlaji holtág bulldog csalihalfogás Silstar Yokozuna Twister, Jig magyar ország vizei remcsik halászat neszmély horgász hetijegy solt Bundás apróhal fonyódliget mechbot tordasi tó Spro Super Long Cast