Pontyrolád ecetes hagymával

Hozzávalók

1,6 kgh pontyfilé, 50 dkg pontyikra, 3 adag besamell mártás, só, törött bors, paprika, 5 tojásfehérje, 10 adag hagymasaláta

Elkészítés

A pontyot kifilézzük és gyengén besózzuk. Az ikrát a besamellmártással és a fűszerekkel összekeverjük, hozzáadjuk a tojásfehérjét és jól összedolgozzuk. A halszeletekre osztjuk és szeletenként egyenként összegöngyöljük. Celofénba, vagy fóliába csomagolva, átkötve zöldséges lében megfőzzük. Ezután a léből kiszedjük, kihűtjük, kicsomagoljuk és a már előre elkészített hagymasalátában rétegesen lerakjuk. Pár órát hűtőben állni hagyjuk. Tálalásnál felszeleteljük, tálra rakjuk és a hagymasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

soponya amurfogó verseny TOP MIX Eteto kukorica fenekezõ tó horgászat szállással azur termál sporthorgászat horgász szimulátorjáték garda horgászat halásszlé jeges módra horgászat a sión csontvaz bátaszék közgyûlés amberger máté Fenwick HMG-CV pergetőzsineg szappanos-zug Rutilus arcasii lipót BOJÁZÁS Duna-delta térképe napijegy szödöny etetés állóvízen