Pontyrolád ecetes hagymával

Hozzávalók

1,6 kgh pontyfilé, 50 dkg pontyikra, 3 adag besamell mártás, só, törött bors, paprika, 5 tojásfehérje, 10 adag hagymasaláta

Elkészítés

A pontyot kifilézzük és gyengén besózzuk. Az ikrát a besamellmártással és a fűszerekkel összekeverjük, hozzáadjuk a tojásfehérjét és jól összedolgozzuk. A halszeletekre osztjuk és szeletenként egyenként összegöngyöljük. Celofénba, vagy fóliába csomagolva, átkötve zöldséges lében megfőzzük. Ezután a léből kiszedjük, kihűtjük, kicsomagoljuk és a már előre elkészített hagymasalátában rétegesen lerakjuk. Pár órát hűtőben állni hagyjuk. Tálalásnál felszeleteljük, tálra rakjuk és a hagymasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

siratói fogások Szent László patak szabályozott víz székek Egészben sütött süllo SPRO Strategy The Bird 390 h.molitrix olasz kadarcs SALMO Perch PH8SDR RR kaján keszegféle nyálkás üllõ Limoni di amalfi cotti al forno külsõ-béda ipolyvece körtvélyesi holt tisza pötrétei-tó répceparti norman kezdõlap makonca tunnus thynnus Peremvárosi horgásztó (Gyál)