Pontyrolád ecetes hagymával

Hozzávalók

1,6 kgh pontyfilé, 50 dkg pontyikra, 3 adag besamell mártás, só, törött bors, paprika, 5 tojásfehérje, 10 adag hagymasaláta

Elkészítés

A pontyot kifilézzük és gyengén besózzuk. Az ikrát a besamellmártással és a fűszerekkel összekeverjük, hozzáadjuk a tojásfehérjét és jól összedolgozzuk. A halszeletekre osztjuk és szeletenként egyenként összegöngyöljük. Celofénba, vagy fóliába csomagolva, átkötve zöldséges lében megfőzzük. Ezután a léből kiszedjük, kihűtjük, kicsomagoljuk és a már előre elkészített hagymasalátában rétegesen lerakjuk. Pár órát hűtőben állni hagyjuk. Tálalásnál felszeleteljük, tálra rakjuk és a hagymasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

neszmély carissius aurantus BEHR FLEXI Rod pod sproseriensFFWD botok Majonézes garnélarák lejátszás TECHNO Mágnes amurcsali aroma akkuval Mora Comfort 856 horgászkés compó horgászata etetökosár felkötése halcsapat hetijegy stetteni tó balatoni napijegy árak tanki to ABU Workhorse somogyi tavak horgász 2010 naptár SHIMANO Beast Master AX TE 800-300 menyhal a rábába Zsugorcso IN2 Match Ibolya Vizparti Nyaraló hurok vidok