Pontyrolád ecetes hagymával

Hozzávalók

1,6 kgh pontyfilé, 50 dkg pontyikra, 3 adag besamell mártás, só, törött bors, paprika, 5 tojásfehérje, 10 adag hagymasaláta

Elkészítés

A pontyot kifilézzük és gyengén besózzuk. Az ikrát a besamellmártással és a fűszerekkel összekeverjük, hozzáadjuk a tojásfehérjét és jól összedolgozzuk. A halszeletekre osztjuk és szeletenként egyenként összegöngyöljük. Celofénba, vagy fóliába csomagolva, átkötve zöldséges lében megfőzzük. Ezután a léből kiszedjük, kihűtjük, kicsomagoljuk és a már előre elkészített hagymasalátában rétegesen lerakjuk. Pár órát hűtőben állni hagyjuk. Tálalásnál felszeleteljük, tálra rakjuk és a hagymasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

engedejek meccsbot Abu Atom 105 kilós hal CÉRNA ÜTKÖZÕ német folyamihal használt versenyláda sügerező zsinór alasztói spanyol módszer ponytyhorgászat dropshot mámai-gyovai holtág egrszalók bujtosi agyag pergető bot X2 Match láda pilisszántó csalik karaszra heringezés pókhal magyar ponty kisvaci to zalaszentgyörgyi halastó