Pontyrolád ecetes hagymával

Hozzávalók

1,6 kgh pontyfilé, 50 dkg pontyikra, 3 adag besamell mártás, só, törött bors, paprika, 5 tojásfehérje, 10 adag hagymasaláta

Elkészítés

A pontyot kifilézzük és gyengén besózzuk. Az ikrát a besamellmártással és a fűszerekkel összekeverjük, hozzáadjuk a tojásfehérjét és jól összedolgozzuk. A halszeletekre osztjuk és szeletenként egyenként összegöngyöljük. Celofénba, vagy fóliába csomagolva, átkötve zöldséges lében megfőzzük. Ezután a léből kiszedjük, kihűtjük, kicsomagoljuk és a már előre elkészített hagymasalátában rétegesen lerakjuk. Pár órát hűtőben állni hagyjuk. Tálalásnál felszeleteljük, tálra rakjuk és a hagymasalátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hosszú neoprene gumicsizma solti kis duna SHIMANO Catana BX match 420 viva horgászorsó lengyezõ horgász hetijegy füzes tó Mini tó beton tó moricz zsigmond horgászegyesület Alburnus albidus betétes ólom lis jég vastagság horgász hetijegy tiszaluc napijegy simontornya csak napijegy Holt-Marcal fárasztás hansági xl 530 szonuralistabla cumingi horgászvizek csanytelek telepités a fancsikán