Csuka káposztásan

Hozzávalók

2 kg-os csuka, 1 kg savanyú káposzta, 10 dkg vöröshagyma, 6 dkg liszt, 1 dkg paprika, 8 dkg zsír, 3 dl tejföl, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, 6 egyenlő részre vágjuk. A törzsdarabokat mélyen beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával megfőzzük, majd áttörjük. Az így kapott lébe tesszük fel a káposztát főni. A haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. Mikor a káposzta puha, felét kiszedjük, beletesszük a sült haldarabokat, majd rá vissza a kiszedett káposztát. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és a süt?ben 15 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

feküdtünk Soft Hook Pellet Catfood Plus élõ-körös hollandhorgaszhelyek legyezés pisztréngra Lénai Tokhal bodvasilas omszki tó kapási elõrejelzés Grillezett lazac petrezselymes vajjal horgász etetõhajó Purkulány nyeletõ fékes orsó bojlizási módszerek felkapókar kisbalaton halai SPRO Carp Maxx tigrismogyoró használata velence tavi mobid FOX Specialist Carp Series winston legyezőbot úszó felkötése keszeg csali