Csuka káposztásan

Hozzávalók

2 kg-os csuka, 1 kg savanyú káposzta, 10 dkg vöröshagyma, 6 dkg liszt, 1 dkg paprika, 8 dkg zsír, 3 dl tejföl, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, 6 egyenlő részre vágjuk. A törzsdarabokat mélyen beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával megfőzzük, majd áttörjük. Az így kapott lébe tesszük fel a káposztát főni. A haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. Mikor a káposzta puha, felét kiszedjük, beletesszük a sült haldarabokat, majd rá vissza a kiszedett káposztát. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és a süt?ben 15 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Püspökladány VI. halak tomató mintáj Dam Quick SLR Spin fd 6 napijegy soroksári duna mûlégy ponty grillezve nagyerdõi halásztó fekete-erdei-holtág fokozottan védett halak X2 Flash-8 ledes fejlámpa top mix fenekezõ horgászat körmösdpuszta média verseny maconka hogy eszik az amúr hal dorador játék szõnyi horgásztó áttetszőség TIMÁR MIX Küszözo hetijegy kiskunfélegyháza vietnámi hal lájok Angolna paprikásan