Csuka káposztásan

Hozzávalók

2 kg-os csuka, 1 kg savanyú káposzta, 10 dkg vöröshagyma, 6 dkg liszt, 1 dkg paprika, 8 dkg zsír, 3 dl tejföl, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, 6 egyenlő részre vágjuk. A törzsdarabokat mélyen beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával megfőzzük, majd áttörjük. Az így kapott lébe tesszük fel a káposztát főni. A haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. Mikor a káposzta puha, felét kiszedjük, beletesszük a sült haldarabokat, majd rá vissza a kiszedett káposztát. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és a süt?ben 15 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

jelõlt pontyok Szászberek galócázás Tengeri halfilé rizzsel úszórögzítõ balinhorgászat napijegsek hetijegy zebegény tisza alpári horváth jános sülös filmek halastó tata területi engedély bodrog pleizer Lajos ivacs utca horgász területi engedély jonathermal velencetavi telepités felsöcikolapusztai mesterséges tartás pirospaprikát Eurusztár byron botok hálókészítés szolunáris naptár