Csuka káposztásan

Hozzávalók

2 kg-os csuka, 1 kg savanyú káposzta, 10 dkg vöröshagyma, 6 dkg liszt, 1 dkg paprika, 8 dkg zsír, 3 dl tejföl, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, 6 egyenlő részre vágjuk. A törzsdarabokat mélyen beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával megfőzzük, majd áttörjük. Az így kapott lébe tesszük fel a káposztát főni. A haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. Mikor a káposzta puha, felét kiszedjük, beletesszük a sült haldarabokat, majd rá vissza a kiszedett káposztát. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és a süt?ben 15 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ingyen játék nagykunsági öntözõ fõcsatorna hortobágy beretyó területi engedély liget tó jelenetek dam on-liner hlak szélhajtó küz vikar b h.e bot kotes halfogók baráti köre halkvíz csonti tenyésztése Eurostar Medium Picker 270 Devecser-horgásztó nagyölbő hetijegy budapesti szakasz vácszentlászloi éves jegy horgász területi engedély bikazug Inycsiklandozo zoldsegek feher hallal géb táplálkozása kõhal Rapala Shallow Shad Rap SSR07CW sikvolgy