Csuka káposztásan

Hozzávalók

2 kg-os csuka, 1 kg savanyú káposzta, 10 dkg vöröshagyma, 6 dkg liszt, 1 dkg paprika, 8 dkg zsír, 3 dl tejföl, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, 6 egyenlő részre vágjuk. A törzsdarabokat mélyen beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával megfőzzük, majd áttörjük. Az így kapott lébe tesszük fel a káposztát főni. A haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. Mikor a káposzta puha, felét kiszedjük, beletesszük a sült haldarabokat, majd rá vissza a kiszedett káposztát. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és a süt?ben 15 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pontyozó bot pisztráng szákolás balaton jegyárak területi engedély budapesti duna galambászto tatabánya csanyi horgaszto makréla recept Zelinc 3 fejérkeszeg horgász napijegy stetteni tó horgászversenynaptár nagy pontyok póc gödöllö bogácsi gobio kessleri úszó pontymatrac csalizási módszerek horgász online Dombi tó kiskunmajsa Shimano Nexave BX Spic bot Leuciscus leuciscus bolognai botok