Csuka káposztásan

Hozzávalók

2 kg-os csuka, 1 kg savanyú káposzta, 10 dkg vöröshagyma, 6 dkg liszt, 1 dkg paprika, 8 dkg zsír, 3 dl tejföl, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, 6 egyenlő részre vágjuk. A törzsdarabokat mélyen beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával megfőzzük, majd áttörjük. Az így kapott lébe tesszük fel a káposztát főni. A haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. Mikor a káposzta puha, felét kiszedjük, beletesszük a sült haldarabokat, majd rá vissza a kiszedett káposztát. A tetejét meglocsoljuk tejföllel és a süt?ben 15 percig sütjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

búcsúztunk méretkorlát Vörösmalom horgásztó pont homoküzemi garba adácsi horgásztó Ponty tilalom? fenekezés süllőre trepnis gumicsónak öreg csuka horgásztó matrix napijegy kunságin rengeri ordasa merluccius hubbsi SALMO Whitefish SW13JDR YZO öreg csuka Kabai horgásztó Csabrendek-Sümeg nograditavak Szentendrei horgász bolt Rapala Jointed J07HT evezö készitése Gomba alakú kapásjelzo