Harcsa kékre főzve

Hozzávalók

1,5 kg harcsa, 2 dl fehér bor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd besózva állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beletesszük a halat. Ha megpuhult tálra teszzük és sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kakasdi sötéltvõlgytó etõl meddig lehet hogászni területi engedély sárberek feltoltes vizi siklo twitter csukapergetés tiszai vízitérkép HORVÁTH Kapásjelzo duci Karig Horgásztó Bugyi horgász hetijegy viszló finessa 980 FS tábla vadkemping horgász hetijegy tiszadob moby dick spiccbotos horgászat búz Közönséges makréla Templom-zugi holtág horgaszfelszerelesek javitasa záporozó tó kecskemét őnhal pécsvárad Tarany Rinya patak