Harcsa kékre főzve

Hozzávalók

1,5 kg harcsa, 2 dl fehér bor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd besózva állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beletesszük a halat. Ha megpuhult tálra teszzük és sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Patagono tothen ramsayi - nototenia Gyöngyös-Sástó DRENNAN Specimen Sweetcorn dunai keszeg kosárlabdapörgetés layac bodrogkeresztur kunsági fõ csatorna olmok hal sóágyban hrsz 0652/42 teveli Abu Garcia Diamond Crest 562 UL BIG CARP Vörös magmix Bánhidai-tó akasztóitó szajki guttmanto ponytyozo szet mercury csónakmotor Vidrapark Csepeli horgásztavak neszmelyi halasto OWNER lándzsahegyu füles