Harcsa kékre főzve

Hozzávalók

1,5 kg harcsa, 2 dl fehér bor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd besózva állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beletesszük a halat. Ha megpuhult tálra teszzük és sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

alsópáhoki tuskevar petőfibányai sóderbánya-tó dunakeszi to alaszkai horgászto fejeshal Ázsiai vörösfarkú harcsa rodpodok kishalak napijegy a desedára legközelebbi telepités látóképi halastó veroce laserfish alukeretes ülõláda majk 2 tó Sajtos busa, ahogy apu szereti fundi to szabolcs szatmar bereg megye menyisegi korlatozas Berkley BUZZ BAITS horgászhelyek bokrosi víztározó TOP MIX Magic Pellet Méz torpeharcsa Apartmanok a tó környékén karics