Harcsa kékre főzve

Hozzávalók

1,5 kg harcsa, 2 dl fehér bor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd besózva állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beletesszük a halat. Ha megpuhult tálra teszzük és sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

GAMAKATSU G-carp specimen velencei tó kijelölt horgászhely Gémvári-tavak pangamius hypothalamus kunsági fõcsatorna Halas spagetti SPRO Seria Walter Silver Carp Float 390 magyar bucó SPRO Passion Impulse Specialist Spin 45 Mézeshegyitó horgász hetijegy tiszadob pleko veszprém megyei horgásztavak gazsi móri ezerjó major TUBERTINI Gorilla végolmos szerelék Batéi tó réti durbincs lévér el sûllö végszerelékek hütõtó FOX Series 2 Mono 6 elokötött bojlis eloke