Harcsa kékre főzve

Hozzávalók

1,5 kg harcsa, 2 dl fehér bor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd besózva állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beletesszük a halat. Ha megpuhult tálra teszzük és sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

matravideki eromü hütötava ballerus ballerus edius GAMAKATSU 4644F bakony bánki tó viza harcsázó tó garbolino szabolcs szatmár csuka fárasztás malomhorgaszto Ibrány nagyerdesi horgászto Szalajka patak úszó szerelési technikája galgahévizi viztározo tartozékok Háromfai horgásztó füstölthal SHIMANO Catana BX TE GT 5 TOP MIX ASTERX Match Light 390 bacskiskun-megye gyõri horgásztó keserü fog SPRO Carp Maxx