Harcsa kékre főzve

Hozzávalók

1,5 kg harcsa, 2 dl fehér bor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd besózva állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beletesszük a halat. Ha megpuhult tálra teszzük és sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

szék Mitchell Avocet II. Gold területi verpeléti erőmű-tó Yo-Zuri Pin''s Magnet wobbler halfajtás könyv spro botok fekesvarcurgo horváthkimle csukázó iszapos Yellowfin Chelidonichthys lucernus eladó botok kecsegézés hetijegy körös harcsa rantva fenék halfauna sziki tó vörösmalom-to somogyhatvan horgász területi engedély hárságy