Harcsa kékre főzve

Hozzávalók

1,5 kg harcsa, 2 dl fehér bor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd besózva állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beletesszük a halat. Ha megpuhult tálra teszzük és sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fagyasztott küsz Hoórvölgye csukaharapás GAMAKATSU G-carp specimen bojlis szerelék viloagitas SHIMANO Force Master Spin 240MH nagykun halképek úszós orsó svéd horgászat nagypatko he jásztelek senki tava Mátravíz-horgásztó moskalik ohat carat z orsó rögzítés ménesek FOX Doodlebug sátoraljaújehely rober-to kárászra vonatkozó tilalom a 2010 timár holtág