Harcsa kékre főzve

Hozzávalók

1,5 kg harcsa, 2 dl fehér bor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd besózva állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beletesszük a halat. Ha megpuhult tálra teszzük és sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kissurda majosháza lisokczki székesfehérvárról Pinnacle VISION XL balatonakarattya horgászegyesület blue fish TUBERTINI Gorilla trollingozás Szabadkikötõ rakaca-tó zemplén nomádok QUANTUM Wobblerszabadító Kis-Balatoni horgászat ára iszikszai csorba -tó Nick dunai menyhalazás minden szállás pontyozó úszók idõjárási térkép FÉJDER csukarekord dévécsé