Halpaprikás pontyból

Hozzávalók

60 dkg filézett ponty, egy fej vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, pirosparika, só, zöldpaprika, paradicsom, 15 dkg gomba, tejföl, egy halászlékocka, erőspaprika ízlés szerint

Elkészítés

A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre főzzük. Végül ízlés szerint erős paprikával ízesítjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hetijegy bokod macskacápa Budapest és környéke kifogott halak mûgiliszta barrakuda horgasz to hek nograd horgaszto sárgás feférhúsú csuka nílusi gát menyhal receptek borsosgyör hal eladás erõmüi horgásztavak milo napijegy neszmély ráckeve horgaszbolt pergető horgászmódszer pergetõ versenyre tiszai kikötők MULTI FISH Mini görgo embriok