Halpaprikás pontyból

Hozzávalók

60 dkg filézett ponty, egy fej vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, pirosparika, só, zöldpaprika, paradicsom, 15 dkg gomba, tejföl, egy halászlékocka, erőspaprika ízlés szerint

Elkészítés

A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre főzzük. Végül ízlés szerint erős paprikával ízesítjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Megbukott egy gereblyés a Dráván TOP MIX Magic Pellet Halas Szarvasgomba kamatsu bényatavak eladó stég, paptetü horgasz telek gumihalas technika Trachinotus hármosi carrusso mûlegyes campona abdai to sügér fogás gold star arno kék whinting csalihal fogás õsszel hetijegy csepel kadarcs karácsonyfok csatorna czompókhal édesvízi halak fajlistája balatonalmádi fundy