Halpaprikás pontyból

Hozzávalók

60 dkg filézett ponty, egy fej vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, pirosparika, só, zöldpaprika, paradicsom, 15 dkg gomba, tejföl, egy halászlékocka, erőspaprika ízlés szerint

Elkészítés

A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre főzzük. Végül ízlés szerint erős paprikával ízesítjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

nagyhalas tó vadvíz 2009 dicsöségtábla tatai derítõtó nagybi danio SPRO HS1210 Super Shad hajósbolt hetijegy stetteni tó kagyló gyors bot horgászkvíz Byron Grey Mammoth gálos tó Kovács legjobb harcsás Rapala Shad Rap SR07CW Szenke tó Farmer-horgásztó, Dunavarsány nagykanizsa csónakázó-tó pest megye horgász vizei Premium Power X Bolognese 700 tisza folyo ordasi tó