Halpaprikás pontyból

Hozzávalók

60 dkg filézett ponty, egy fej vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, pirosparika, só, zöldpaprika, paradicsom, 15 dkg gomba, tejföl, egy halászlékocka, erőspaprika ízlés szerint

Elkészítés

A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre főzzük. Végül ízlés szerint erős paprikával ízesítjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Rapala Count Down CD07RFSM halfilézés búzaszem szolunálistábla balatonakaratya musztáng horog balaton szárszo cZXvkuJzfkkB horgászhelyek a vágon shimano 40 es orso Okuma Alumina Low Profile 200LX kinizsi úszós balin legyezve FOX Mágneses horogtartó doboz Bujtosi-tó kuku Sander vitreus tõzeg gulper eel KAMASAKI Elektromos kapásjelzo MULTI FISH Moduláris alapláda RIVE modulokkal borsodmegye dunújvárosi he