Halpaprikás pontyból

Hozzávalók

60 dkg filézett ponty, egy fej vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, pirosparika, só, zöldpaprika, paradicsom, 15 dkg gomba, tejföl, egy halászlékocka, erőspaprika ízlés szerint

Elkészítés

A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre főzzük. Végül ízlés szerint erős paprikával ízesítjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Centroscymnus cryptacanthus karbonszálas csõ Berkly pergetõbot somogy hatvan hal gps szállás a fekete Kõrös Magyar szakaszán pala to tarka gép SPRO Dyno Force Feeder 360 H házi készitésü etetöanyag pontyhoz Mitchell GiTa SW Miskolctapolca vizek mikolikhorgásztó kiadó vendégház gyomaendrõd drót elõke készités rózsás márna SHIMANO Catana Specimen Mono Surf Steel Power folyóvízi orsóhal füzesgyarmit bojlis jegy Roston sütött hal busázás