Halpaprikás pontyból

Hozzávalók

60 dkg filézett ponty, egy fej vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, pirosparika, só, zöldpaprika, paradicsom, 15 dkg gomba, tejföl, egy halászlékocka, erőspaprika ízlés szerint

Elkészítés

A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre főzzük. Végül ízlés szerint erős paprikával ízesítjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

busa ikra nagy andrás béla kabaréti-tó EUROSTAR SL20 horgász évijegy árak ilona féder botos horgászat 3.ker tavak ENERGOTEAM HSM270 gumicsónak pér fárasztás sajó folyó amur etetőanyag napijegy kiseger letoltheto horgászos játékok szállás Balatonnál hantos bojlis verseny Pagellus bogaraveo média verseny maconka hidegvízi horgászat A csuka villantó készítése házilag amur felkantározása süllõs receptek FOX Predator Micro Jerkbait Traces dróteloke