Halpaprikás pontyból

Hozzávalók

60 dkg filézett ponty, egy fej vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, pirosparika, só, zöldpaprika, paradicsom, 15 dkg gomba, tejföl, egy halászlékocka, erőspaprika ízlés szerint

Elkészítés

A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre főzzük. Végül ízlés szerint erős paprikával ízesítjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

botszervíz Komravölgyi fejfeletti dobás 2részes HORVÁTH Kapásjelzo csiptetos tiszadadai holtág Tassi Delta Eagle Claw Twisterfej sanger ultra tec big runner ultimate motoros etetocsonak haltelepítés a nyírádi tón JVS No Limit Feeder XX-heavy dunai süllőzés Shakespeare Mach 1 feeder pöröly cápa csali recept Tó hotel tápioszelei to SALMO Butcher BR5F BR blinkerek pungus az oldal szerkesztöje Berkley STRAWBERRY HIT Shimano Stradic FB