Halpaprikás pontyból

Hozzávalók

60 dkg filézett ponty, egy fej vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, pirosparika, só, zöldpaprika, paradicsom, 15 dkg gomba, tejföl, egy halászlékocka, erőspaprika ízlés szerint

Elkészítés

A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre főzzük. Végül ízlés szerint erős paprikával ízesítjük.

0 hozzászólás

Hozzászólások

SHIMANO Aspire Spinning Dyneema tunyogmtolcsi holt szamos Berkley Phazer spinning napijegy tiszaalpár tiszai holtág húslégy gumizási baleno mentőruha chub grass carp multimix veresszárnyú keszeg tûskei tó horgászto ahol lehet pisztrángotfogni hucho hucho szerszámok TOP MIX Red Carp napijegy Baranya szervezet harsányi tó verseny csuka elkészítése bolyki tó SPRO Körforgó villantó halmintás kanállal üzletek zalagyömörõi horgászat