Amur paprikásan

Hozzávalók

1,5 kg hal, 8 dkg zsír, 5 dl tejföl, 12 dkg vöröshagyma, 3 gr bors, 2 dkg paprika, 3 dkg liszt, zöldpaprika, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, beirdaljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítjuk, meghintjük a pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és felforraljuk. A halszeleteket egy tűzálló tálba rakjuk, majd ráöntjük a vöröshagymás levet és a liszttel elkevert tejfölt. Forró sütőben 30 percig pároljuk. Sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kaprot dunatetétleni csatorna horgász tó köröstarcsa táska Párolt tokehal spenótágyon hólyag FOX Micron RX Digital rádiós kapásjelzo készlet vörös malom Halas grillnyársak mûcsali olommal ámbráscet tápláléka szerencsi horgászegyesületek zichy horgászbot horgászvizek nyékládháza sajtos sült lazac hazi etetoanyagok Acipenser naccarii müanyag csónakok Portugál koncér pöttyi vértesacsa boldva adácsi viztározo