Amur paprikásan

Hozzávalók

1,5 kg hal, 8 dkg zsír, 5 dl tejföl, 12 dkg vöröshagyma, 3 gr bors, 2 dkg paprika, 3 dkg liszt, zöldpaprika, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, beirdaljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítjuk, meghintjük a pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és felforraljuk. A halszeleteket egy tűzálló tálba rakjuk, majd ráöntjük a vöröshagymás levet és a liszttel elkevert tejfölt. Forró sütőben 30 percig pároljuk. Sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Abu Garcia Fantasista Yabai 922 BXB hallradar Fejér megyei horgász vizek orso kötés rakosbotos film legyezőhorgászok fóruma milo gold valley toledo carp mk II 420 pilisszentivan egyesulet feketesügér wobbler scneci balin pergetes SPRO Carp Detective 3 darabos szett bolygók területi engedély kondor angolna receptek kötelek duna-tisza csatorna tűspicces bot horgászhelyek holt tisza abakonyban csuka sültek napraforgó nyaraló parti horgász