Amur paprikásan

Hozzávalók

1,5 kg hal, 8 dkg zsír, 5 dl tejföl, 12 dkg vöröshagyma, 3 gr bors, 2 dkg paprika, 3 dkg liszt, zöldpaprika, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, beirdaljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítjuk, meghintjük a pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és felforraljuk. A halszeleteket egy tűzálló tálba rakjuk, majd ráöntjük a vöröshagymás levet és a liszttel elkevert tejfölt. Forró sütőben 30 percig pároljuk. Sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

fancsikai tavak 1-2-3 tisza luc horgászjegy árak gosztola Radutad tó hársas tó busacsali pseudorasbora prava óriásantennás úszó Gombás harcsapaprikás rózsa márna harcsás természet filmek velencei SPRO Vision csub balatoni horgásztatás kubik rodpodok tisza kanyar canelle előkék pergetõorsók Sipos horgászrend éves jegy ghyczy to