Amur paprikásan

Hozzávalók

1,5 kg hal, 8 dkg zsír, 5 dl tejföl, 12 dkg vöröshagyma, 3 gr bors, 2 dkg paprika, 3 dkg liszt, zöldpaprika, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, beirdaljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítjuk, meghintjük a pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és felforraljuk. A halszeleteket egy tűzálló tálba rakjuk, majd ráöntjük a vöröshagymás levet és a liszttel elkevert tejfölt. Forró sütőben 30 percig pároljuk. Sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

pergetõ verseny zánka pogányvölgyi víztározó peresi holtág Mi az a csalitû? díszsügér fótfürdõ hal-ász feketesügér wobbler túrkeve horgászat a murán power táymen bajai ferenc csatorna Diana tó Bogácsi horgász tó Rapala Shad Rap SR07HS Dunakeszi-kavicsbányató csádés tó poroszlo képek üzenet küldés hortobágy-beretyó fõcsatorna négyütemű csónakmotor süllõ szerelék Holt-Marcal