Amur paprikásan

Hozzávalók

1,5 kg hal, 8 dkg zsír, 5 dl tejföl, 12 dkg vöröshagyma, 3 gr bors, 2 dkg paprika, 3 dkg liszt, zöldpaprika, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, beirdaljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítjuk, meghintjük a pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és felforraljuk. A halszeleteket egy tűzálló tálba rakjuk, majd ráöntjük a vöröshagymás levet és a liszttel elkevert tejfölt. Forró sütőben 30 percig pároljuk. Sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csopak kiskamazi-tározó mártogatós raja batis carbon eagle SALMO Minnow M7SDR PH barna sügér horgász napijegy magyarkeszi mûlégy készítés engedély a Tiszára 30csatorna horgász sátor lápi bodvasilas feketesügér ívása TOP MIX MCS Tigrismogyorós etetoanyag horgászvizek a budai oldalon behuzoólom felsõpetény horgaszeszközök árai yo-zuri wobbler bojli receptek süllö pergetés tavon kösely