Amur paprikásan

Hozzávalók

1,5 kg hal, 8 dkg zsír, 5 dl tejföl, 12 dkg vöröshagyma, 3 gr bors, 2 dkg paprika, 3 dkg liszt, zöldpaprika, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, beirdaljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítjuk, meghintjük a pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és felforraljuk. A halszeleteket egy tűzálló tálba rakjuk, majd ráöntjük a vöröshagymás levet és a liszttel elkevert tejfölt. Forró sütőben 30 percig pároljuk. Sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Rapala Count Down CD07G Mitchell Performance Fluo tassi dunaág tilalmi halak Madárcsőrű macskacápa SHIMANO Force Master Boat 270MH végállomás horgászbolt Olasz márna felhalom 1 es holtág Veszprém-megye napijegy kiskunfélegyháza szabadbattyán Ambition Pro Bolo durda uszozás sulõre yad küllõ Lepényhal currys zöldségraguval halfogási tilalom dömsödi holtág emberevõ Yo-Zuri Altima Pin''s Minnow wobbler 2009 közgyûlés