Amur paprikásan

Hozzávalók

1,5 kg hal, 8 dkg zsír, 5 dl tejföl, 12 dkg vöröshagyma, 3 gr bors, 2 dkg paprika, 3 dkg liszt, zöldpaprika, só

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, daraboljuk, beirdaljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítjuk, meghintjük a pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és felforraljuk. A halszeleteket egy tűzálló tálba rakjuk, majd ráöntjük a vöröshagymás levet és a liszttel elkevert tejfölt. Forró sütőben 30 percig pároljuk. Sósburgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

bojlizoskötés felter székely csalik süllõre spicbot gumizása Energoteam Vario Feeder Pod rc heli Rapala Jointed Shad Rap JSR07HTP az ohati tó a hortobágynál képekkel matrix fising line 2010versenyek ordas-tavak 24-es csatorna TOP MIX MCS Carp feeder etetoanyag konda patak gát olomöntö formák házilag kamasaki zsinór baranya megye OWNER ST-36BC alvo sator halszûke bngf KAMASAKI kutyanyelv kapásjelzo