Tejben párolt hal

Hozzávalók

1 kecsege, csuka, vagy fogas, 0,5 l tej 8 dkg vaj, 4 evőkanál liszt, só

Elkészítés

A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntöm a mártást. Körítésnek rizst használok.

0 hozzászólás

Hozzászólások

alivio amur szezon spiccbot begumirozasa Raja circularis legkényesebb élõhely a halaknál bojlis állvány adószám SBS Bojli block M2 effzett búza keszeg malomaszony kert szeged fisch Dam Imperial heavy feeder mézes horgász tó szájbilincs pumpálás Kövicses patak dévér halétel Öregsori-víztározó horgász kötés ohat tó halász nadrág algyõi horgásztanya Mepps Giant Killer