Tejben párolt hal

Hozzávalók

1 kecsege, csuka, vagy fogas, 0,5 l tej 8 dkg vaj, 4 evőkanál liszt, só

Elkészítés

A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntöm a mártást. Körítésnek rizst használok.

0 hozzászólás

Hozzászólások

ingola szirt harcsa félék pangasius hal receptek védett halfajok multisbot csalizás bojlival KISVÁRDAI AGYAGGÖDRÖK halászati tilalom csánigi kavicsbányato vörösszínû kele budapesti horgásztó Koós Ferenc Harcsázó úszója minden szállás király harcsa jofogás Rapala Original Floater F07GFR örbottyánibarátság Balzer Colonel Gold võcseji tó 3 nyaras ponyt telerpítésre trevally hernád ezüstõs