Tejben párolt hal

Hozzávalók

1 kecsege, csuka, vagy fogas, 0,5 l tej 8 dkg vaj, 4 evőkanál liszt, só

Elkészítés

A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntöm a mártást. Körítésnek rizst használok.

0 hozzászólás

Hozzászólások

babatvõlgyi-tó regisztrácio megszüntetése horgász társ kaukazusi kefir területi engedély tass volgensis horgász területi engedély dráva tisza hossza halastó Nagykálló Dynamite Baits XL Carp pellet spiccbot felszerelés Dagály strand napijegy sárvár sirató mirsa zrt. angolna szaporulat storm wobblerek sanger specitec runner II TOP MIX Téli Ponty KRYSTON Quick Silver amurok videói óriás harcsák black molly Fokhagymás tengeri halfilé