Tejben párolt hal

Hozzávalók

1 kecsege, csuka, vagy fogas, 0,5 l tej 8 dkg vaj, 4 evőkanál liszt, só

Elkészítés

A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntöm a mártást. Körítésnek rizst használok.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Sellõ.egyesulet Balmazujvároson besózzuk bajkál tó baging almamelék kukorica hajszálon éjszaka holtkoros pölöskeio damil és a csomó hetijegy hársasberki tó busa ikra horog egyágú rablóhalakhoz pest megyei horgásztók ZANDER dunafalva pelecus Halvagdalt hajdu bihar megye horgász napijegy kenézlő szikrai holdtisza horgász eszköz szamosszeg alati