Tejben párolt hal

Hozzávalók

1 kecsege, csuka, vagy fogas, 0,5 l tej 8 dkg vaj, 4 evőkanál liszt, só

Elkészítés

A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntöm a mártást. Körítésnek rizst használok.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászvizek zemplén pontyka vendéglõ lónyay föcsatorna süllõre farkashegy keszeg sútése veszprémi úszós süllőzés Sima rombuszhal ragadozó küsz pellet horgászvizek stetteni tó galga hivizi telepités piroska-tó kiadó horgásztanyák kuttyogtatás a dunán fenekezés kukoricával napijegy a kõrösön Rapala Count Down CD07RFSM tápiószecsõ 20385 Fogasszeletek keszthelyi módra expanda pilismaróti felső kék-öböl