Tejben párolt hal

Hozzávalók

1 kecsege, csuka, vagy fogas, 0,5 l tej 8 dkg vaj, 4 evőkanál liszt, só

Elkészítés

A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntöm a mártást. Körítésnek rizst használok.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Toszkán saláta uszóshorgász játék hol fogták a legnagyobb lesõharcsát pörköltalapot káli etetett kősüllőző módszerek SHIMANO Alivio BX Specimen 360 kecsege a dunán horgász napijegy tisza tó sári szajki cegléd horgász vizek lápi zámoly tiroli-fa porolycapa Heavy Core paprikás keszeg olajba Felgyõ horgásztó ajoka Gyomaedrödi horgász tó kenézlõi holtág Maver Moby Dick