Tejfölös ponty

Hozzávalók

1 kg-nyi pontyszelet, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, 2 dl fehérbor, 1 pohár tejföl, 1 ek. liszt, só, Vegeta

Elkészítés

A halat besózom, Vegetával megszórom és lerakom egy római tálban. Ráteszem a borban elkevert szeletelt gombát és a sütőt begyújtom. Mikor már puha, rákenem a liszttel elkevert tejfölt és még öt percre visszatolom a sütőbe.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kapitális halak domolygo márok hetijegy duna pocsmegyer X2 Emotion rod pod Récilas látotthal elado horgazfelszerelések tuti csali czibakházi holttisza kárász csali abu cardinal 44 boylisagy draskovics módszer SPRO Prion Power Surf 390 duna tékép horgászvizek csanytelek péteri major 2008as kord fogások legnagyobb amur 1240 dekával 12-14 es horog halászjegy sporthorgász erzsébet-tó