Tejfölös ponty

Hozzávalók

1 kg-nyi pontyszelet, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, 2 dl fehérbor, 1 pohár tejföl, 1 ek. liszt, só, Vegeta

Elkészítés

A halat besózom, Vegetával megszórom és lerakom egy római tálban. Ráteszem a borban elkevert szeletelt gombát és a sütőt begyújtom. Mikor már puha, rákenem a liszttel elkevert tejfölt és még öt percre visszatolom a sütőbe.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dávod klágyai-tó kivárda csorba tó miskolc Csánigi bányató MOSELLA Inox U botvilla feederbotos horgászat kajászó Foltos tőkehal szabadbattyán SPRO Explorer Match Carp 390 loligo pover pro apró hal Dél-georgiai jéghal csõmõri to SPRO Up Grader Carp werne sólyázás hetijegy nagykanizsa Dynamite Baits Amino Original algyoto paptû horgászok himnusza Szolnoki horgászbál