Tejfölös ponty

Hozzávalók

1 kg-nyi pontyszelet, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, 2 dl fehérbor, 1 pohár tejföl, 1 ek. liszt, só, Vegeta

Elkészítés

A halat besózom, Vegetával megszórom és lerakom egy római tálban. Ráteszem a borban elkevert szeletelt gombát és a sütőt begyújtom. Mikor már puha, rákenem a liszttel elkevert tejfölt és még öt percre visszatolom a sütőbe.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Ambassadeur REVO S-L LH8+1 amur fogás az alcsi holttiszán pflueger legyezőorsó KODOLFALU Dynamite Baits Amino Original ányás szücsitó tsza-folyo Mitchell Premium Feeder Quiver horgok kötése horgászvizek stetteni tó fém szál Magyaros pontykocsonya horgászhelyek kiseger fűzvölgyicsatorna bojlis víz örvényes vizpartisz õszi telepités galgahévizi viztározo whiplash rábacsécsény Horgász botok árai Rokas to