Tejfölös ponty

Hozzávalók

1 kg-nyi pontyszelet, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, 2 dl fehérbor, 1 pohár tejföl, 1 ek. liszt, só, Vegeta

Elkészítés

A halat besózom, Vegetával megszórom és lerakom egy római tálban. Ráteszem a borban elkevert szeletelt gombát és a sütőt begyújtom. Mikor már puha, rákenem a liszttel elkevert tejfölt és még öt percre visszatolom a sütőbe.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kaposvár tókaj kapocskotes göbölyárás nyilkeszeg Gyirmóti horgászverseny finomszerelék vízisport bolt belevágunk Rapala Count Down CD07BHO halfogási rekord Hány gramos úszó megy a felszereléshez fluoro damil szalashej gimmo sügér rablás területi engedély háromfa amur fogás diósjenői horgásztó csapo Csaba hetesi horgászto õntõzõ tó tagsági dily Pinnacle PEAK BAITCAST carp expert kapásjelzõ