Tejfölös ponty

Hozzávalók

1 kg-nyi pontyszelet, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, 2 dl fehérbor, 1 pohár tejföl, 1 ek. liszt, só, Vegeta

Elkészítés

A halat besózom, Vegetával megszórom és lerakom egy római tálban. Ráteszem a borban elkevert szeletelt gombát és a sütőt begyújtom. Mikor már puha, rákenem a liszttel elkevert tejfölt és még öt percre visszatolom a sütőbe.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászom horgászhálózsákok keszeg halászás jegyek Sás-sziget amur 10kg hetijegy fűzvölgyi csatorna világrekorder halak Black Label Baits Bojli Razor Blade kecskeruta mmx kupa 2009 önetetõ rakétával területi engedély tata kilós kuusamo villantó holt-rába csukahorgászat tiszai balinozás foltos tõkehal féderezés jellemzõi bojli kõtések evinrude dévérkeszeg recept lisokczki