Tejfölös ponty

Hozzávalók

1 kg-nyi pontyszelet, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, 2 dl fehérbor, 1 pohár tejföl, 1 ek. liszt, só, Vegeta

Elkészítés

A halat besózom, Vegetával megszórom és lerakom egy római tálban. Ráteszem a borban elkevert szeletelt gombát és a sütőt begyújtom. Mikor már puha, rákenem a liszttel elkevert tejfölt és még öt percre visszatolom a sütőbe.

0 hozzászólás

Hozzászólások

hal dorador játék energoteam bot cmpo gyöngy horgászat napijegy zala taki0741 Polyprion americanus hetijegy füzes tó csonti nevelés koy tó pelet Paksi-tó Csepeli torendszer hetijegy csepel fenekezõ bolylis kötés anarchicas lupus Szombathelyi Csónakázó- és Horgásztó kutyogtatás bull fighter catfish vizsgakérdések kisoroszi cseres tó vizek halak waxon