Tejfölös ponty

Hozzávalók

1 kg-nyi pontyszelet, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, 2 dl fehérbor, 1 pohár tejföl, 1 ek. liszt, só, Vegeta

Elkészítés

A halat besózom, Vegetával megszórom és lerakom egy római tálban. Ráteszem a borban elkevert szeletelt gombát és a sütőt begyújtom. Mikor már puha, rákenem a liszttel elkevert tejfölt és még öt percre visszatolom a sütőbe.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Ráckeve Soroksár csalik fel horgász napijegy jósva patak hazai halaink teknoplancton Patkányos Puszta harcsa horog méret Istiophorus Lacép kapás nylonkotes gyilkosharcsák ozorai horgásztó nagyvisnyo harcsarekord mohosz elveszett horgászvizsga pontyzo botok SilentKris harcsázás finomszerelékkel gávavencsellõ gyulai tó csukázo villantok sügéralakúak evezolapat