Tejfölös ponty

Hozzávalók

1 kg-nyi pontyszelet, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, 2 dl fehérbor, 1 pohár tejföl, 1 ek. liszt, só, Vegeta

Elkészítés

A halat besózom, Vegetával megszórom és lerakom egy római tálban. Ráteszem a borban elkevert szeletelt gombát és a sütőt begyújtom. Mikor már puha, rákenem a liszttel elkevert tejfölt és még öt percre visszatolom a sütőbe.

0 hozzászólás

Hozzászólások

dunai szállások Csongrád megye magántó lógató dorog mivel foghato a pisztráng SPRO Sensitive Carp Feeder 390 H balatoni engedélyek árai akasztoi szálás KANÁLIS SPRO Special merítofej bot szerviz Horgászengedély 2009 makádi öbõl kéthelyi rakaca napijegy BEHR Match Master mágneses horogtartó doboz szórói maver minn kota elektromos csónakmotor tetra Dögös dobás lanthal kukorica hajszálon sajószögedi tolnai tó