Termék ajánló

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

JERKY F

JERKY F

1.870 Ft helyett 1.405 Ft

Lancer cx-quick release o

Lancer cx-quick release orsó

37.990 Ft helyett 32.295 Ft

DRY BOILIES BAG

DRY BOILIES BAG

4.200 Ft helyett 3.150 Ft

Busa pörkölt

Hozzávalók

1 kg hal, 12 dkg zsír, 15 dkg vöröshagyma, 2 dkg pirospaprika, 3 dkg só, 15 dkg paradicsom, 25 dkg zöldpaprika (vagy ennek megfelelõ lecsókonzerv), törött bors

Elkészítés

Megtisztított halat felhasítjuk, és belsõ részét eltávolítjuk. Fejét, farkát levágjuk, a törzsét irdaljuk, és ujjnyi széles szeletekre vágjuk. A szeleteket sóval bedörzsöljük. Forró zsírban reszelt hagymát sárgás pirosra sütünk. Hintünk rá paprikát, törött borsot, megkeverjük, és bele tesszük a megtisztított, felszeletelt paradicsomot, a karikára vágott zöldpaprikát, kevés vízzel felöntjük, és 30 percig együtt forraljuk. A megózott haldarabokat, zománcozott tepsibe rakjuk, és leöntjük az elkészített alaplével. Sütõben közepes tûzön puhára pároljuk. Sós vízben fõtt burgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

ike titicacató korcs budakalászi Micro swinger szett Byron Laser horgászengedély 2010 hogyan kell végolmot csinálni törpeharcsa recept területi engedély felső tisza x.kerületi horgászvizek gutmanto SPRO Prion Power Boat 300 carp zoom mini bojli Moon Black Wolf 2,7 m. görgõs bot 30Lbs Harcsa boroszlókerti finomszerelékes technika léken horgászás százhalombatta Szentély holtág akciós bottartók Gunaras pontyfogás KAMASAN B510