Parmezános sült süllõ

Hozzávalók

600 g halfilé, 1 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, néhány bazsalikomlevél, 1 dl parmezán, vaj a sütéshez

Elkészítés

Porciózd ki a halat és sózd meg. Verd fel a tojást egy mély tányérban. Keverd össze a zsemlemorzsát a parmezánnal. Panírozd a halszeleteket elõbb a tojásban majd a zsemlemorzsában, majd süsd meg a vajon. Addig süsd amíg szép aranysárga színe nem lesz. Ha kész szórd meg felaprított bazsalikommal. Szervírozd sült burgonyával és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

leső harcsa schimano alsobélatelep heinz-blinker atkai holt-tisza verseny naptá háromfa halakvizek blinker bodrog folyó Abu Garcia Conolon Classic 6ft 12/27 sz.david02@freemail.hu DAM Quick HPN fs 4m spiccbot Alsó körös orbottyani-to TRABUCCO S-Force XPS Surf Cast 40 hárosi yacht club top tavak ozora engdély lityo EUROHOLD Capital Carp 360 horgász területi engedély gyoma horgász nóta