Parmezános sült süllõ

Hozzávalók

600 g halfilé, 1 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, néhány bazsalikomlevél, 1 dl parmezán, vaj a sütéshez

Elkészítés

Porciózd ki a halat és sózd meg. Verd fel a tojást egy mély tányérban. Keverd össze a zsemlemorzsát a parmezánnal. Panírozd a halszeleteket elõbb a tojásban majd a zsemlemorzsában, majd süsd meg a vajon. Addig süsd amíg szép aranysárga színe nem lesz. Ha kész szórd meg felaprított bazsalikommal. Szervírozd sült burgonyával és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

drávai halak füzes-tó Mitchell Basic Tele Match Sárban sült kárász lépakut SALMO Whitefish SW13JDR RH zabató aszatalok csont horgászboltok kiskunhalas Erkel-Rákóczi Tó kapas elojelzes holnapra piroslókeszeg Aklitavak Tassi Delta óriási ebihal napraforgó nyaraló KAMASAN B512 DRENNAN Specimen Sweetcorn napijegy deseda tározók barrakuda horgasz to Horgászat télen felgyö