Parmezános sült süllõ

Hozzávalók

600 g halfilé, 1 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, néhány bazsalikomlevél, 1 dl parmezán, vaj a sütéshez

Elkészítés

Porciózd ki a halat és sózd meg. Verd fel a tojást egy mély tányérban. Keverd össze a zsemlemorzsát a parmezánnal. Panírozd a halszeleteket elõbb a tojásban majd a zsemlemorzsában, majd süsd meg a vajon. Addig süsd amíg szép aranysárga színe nem lesz. Ha kész szórd meg felaprított bazsalikommal. Szervírozd sült burgonyával és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

R.C.8 horgász napijegy csanytelek békésszentandrás lucifer gumi troat solunaris HÉVIZ KÕRNYÉKE süllõ piaci ára scott legyezőbot váckisújfalu szikrai holdtisza Zoom feeder sugovica holtág engedély vizpartí ház kiadó vasmacska kárász ételek rakaca tó horgászbolt XIX.ker. területi engedély budapesti duna bihar félm Dam Quick Stick picker ulaan belsöbáránd