Parmezános sült süllõ

Hozzávalók

600 g halfilé, 1 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, néhány bazsalikomlevél, 1 dl parmezán, vaj a sütéshez

Elkészítés

Porciózd ki a halat és sózd meg. Verd fel a tojást egy mély tányérban. Keverd össze a zsemlemorzsát a parmezánnal. Panírozd a halszeleteket elõbb a tojásban majd a zsemlemorzsában, majd süsd meg a vajon. Addig süsd amíg szép aranysárga színe nem lesz. Ha kész szórd meg felaprított bazsalikommal. Szervírozd sült burgonyával és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

arany kárász Balzer Diabolo IV Sbiro cze harcsázo botok X21 Classic Bream majláthpusztai-tó afrikai halcsa eceteshal csukázo szerelék keszeg csali amurozó orsó baranyai horgász szezon kezdete területi engedély pécsvárad DEÁKY Drótos feederkosár cered súger kisszerszámos Rapala Jointed J05SFC horgászdoboz délpesti horgásztó Fekete ferenc sajopetri trabuccó úszó waltner tamas