Parmezános sült süllõ

Hozzávalók

600 g halfilé, 1 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, néhány bazsalikomlevél, 1 dl parmezán, vaj a sütéshez

Elkészítés

Porciózd ki a halat és sózd meg. Verd fel a tojást egy mély tányérban. Keverd össze a zsemlemorzsát a parmezánnal. Panírozd a halszeleteket elõbb a tojásban majd a zsemlemorzsában, majd süsd meg a vajon. Addig süsd amíg szép aranysárga színe nem lesz. Ha kész szórd meg felaprított bazsalikommal. Szervírozd sült burgonyával és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

horgászvizek olajbányász tó grass carp multimix Szenke tó Thunnus alalunga bolognai módszer belsõdobos oncorhynchus mykiss twisterező orsó nk 2 bolognai úszó büki fox rx digital horgász területi engedély jásztelek szegély DAM Quick Power Champion LD Multi gus szolaris naptar hotedra-tó SPRO Classix Tele Allround 60 fóti harcsázóuszók stupek oriás antennás szerelés wobblerezés pisztrángsügérre szilikon harcsa