Parmezános sült süllõ

Hozzávalók

600 g halfilé, 1 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, néhány bazsalikomlevél, 1 dl parmezán, vaj a sütéshez

Elkészítés

Porciózd ki a halat és sózd meg. Verd fel a tojást egy mély tányérban. Keverd össze a zsemlemorzsát a parmezánnal. Panírozd a halszeleteket elõbb a tojásban majd a zsemlemorzsában, majd süsd meg a vajon. Addig süsd amíg szép aranysárga színe nem lesz. Ha kész szórd meg felaprított bazsalikommal. Szervírozd sült burgonyával és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kösej feeder filmek állóvíz Balzer Cyber Pod Silver hatvani vizek dóbár kvíz horgász bizományi blinker Közönséges kutyacápa TOP MIX Magic Pellet Eper erõs horgászzsinor kiskörei tavak börgönd etetõkosár felszerelése területi engedély szank hol körös socó-zug EUROHOLD Sector Carp 360 EXNER Bream Dream 6 g hunter siófok-sóstó szigetcsep tokhal videó