Parmezános sült süllõ

Hozzávalók

600 g halfilé, 1 teáskanál só, 1 tojás, 1 dl zsemlemorzsa, néhány bazsalikomlevél, 1 dl parmezán, vaj a sütéshez

Elkészítés

Porciózd ki a halat és sózd meg. Verd fel a tojást egy mély tányérban. Keverd össze a zsemlemorzsát a parmezánnal. Panírozd a halszeleteket elõbb a tojásban majd a zsemlemorzsában, majd süsd meg a vajon. Addig süsd amíg szép aranysárga színe nem lesz. Ha kész szórd meg felaprított bazsalikommal. Szervírozd sült burgonyával és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

csuka leves twistert kötni Match Eurostar Cougar maconkai víztározó PELZER Matrix Chunks bodracs tápjoszecsõ vario feder rod pod Budapesti tavakú Bugyi horgász eggyesület 2005 velencetavi h. e. gõcze élövizcsatorna ryobi applaus DRENNAN Univerzális pontyos topset Balzer Magna MX-5 Spin pontytelepités Triaenodon obesus pogányi-tó szél lékfúró nova lis rekord fogások