Paradicsomos tõkehal

Hozzávalók

600 g tõkehal, 1 teáskanál só, 1/4 teáskanál õrölt fehér bors, 2 dl tejszín, 2 evõkanál paradicsompüré, 1 teáskanál oregánó, 1 dl reszelt sajt

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 225 fokra. Tedd a halszeleteket egy tûzálló tálba, sózd és borsozd. Keverd össze a tejszínt, a paradicsompürét és az oregánót. Öntsd a keveréket a halra és szórd meg a reszelt sajttal. Süsd a halat a sütõ alsó részén 20-25 percig. Tálald fõtt burgonyával és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

sült uszony duna delta harmas corosz rémaito marna étele horgászat mindenkinek mikor volt haltelepítés miért érdemes bojlizas ajanlasok horgász GPS fáraszto ser ABU Reflex H-Tiger napijegy zalaszentmihály feküdtünk horgászvizek dunaújváros csónak horgászat multiplikátoros a csuka horgászata MÜHOLDAS KAPCSOLAT területi engedély gyoma pontsos filmek sirató SHIMANO TC BX 10-600