Paradicsomos tõkehal

Hozzávalók

600 g tõkehal, 1 teáskanál só, 1/4 teáskanál õrölt fehér bors, 2 dl tejszín, 2 evõkanál paradicsompüré, 1 teáskanál oregánó, 1 dl reszelt sajt

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 225 fokra. Tedd a halszeleteket egy tûzálló tálba, sózd és borsozd. Keverd össze a tejszínt, a paradicsompürét és az oregánót. Öntsd a keveréket a halra és szórd meg a reszelt sajttal. Süsd a halat a sütõ alsó részén 20-25 percig. Tálald fõtt burgonyával és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

kutrica gyõri halastavak yakúza PiranhaMax kombucha hidegvízi horgászat rába olyó madaras petesmalmi-tó oJrBTIwpqJjIspABJd csíkhal remcsik halászat neszmély Zsíros harcsa folyószabályozás a tiszán bottartó táska antos élöhalas fenekezés Iping fenõkõ amur mpg foghagymás balin szabo illés tava angolna ivadék domalko