Paradicsomos tõkehal

Hozzávalók

600 g tõkehal, 1 teáskanál só, 1/4 teáskanál õrölt fehér bors, 2 dl tejszín, 2 evõkanál paradicsompüré, 1 teáskanál oregánó, 1 dl reszelt sajt

Elkészítés

Kapcsold be a sütõt 225 fokra. Tedd a halszeleteket egy tûzálló tálba, sózd és borsozd. Keverd össze a tejszínt, a paradicsompürét és az oregánót. Öntsd a keveréket a halra és szórd meg a reszelt sajttal. Süsd a halat a sütõ alsó részén 20-25 percig. Tálald fõtt burgonyával és salátával.

0 hozzászólás

Hozzászólások

orlac villantó szeptember békazár bolo pontykapások Abu C 301 FR kárász-félék Mocsai strand alsópahoki tó frankó tanya Park tó balzer black jack szíkraíholtág hatlábu gyûrûk angol halfaj elnevezések TIMÁR MIX Ponty Epres csomó kötések Galeus melastomus kecsege-tok Bojli Eurostar Sea Monster Carp területi engedély szigliget horgászvizek kis balaton Balkáni csík salomto