Termék ajánló

Black Knight horgászbot

Black Knight horgászbot

27.130 Ft helyett  18.995 Ft

RYOKO CRANK S wobbler

RYOKO CRANK S wobbler

1.870 Ft helyett  1500 Ft

Carpstone kavics

Carpstone kavics

220 Ft helyett  155 Ft

TOTAL AIR pontyzsák

TOTAL AIR pontyzsák

6.490 Ft helyett  5.195 Ft

MONO

MONO

3.050 Ft helyett 2.135 Ft

PELLET kosár

PELLET kosár

790 Ft helyett 635 Ft

Dióval töltött csuka II.

Hozzávalók

1 kg csuka, 2 db briós, 2 db tojás, 15 dkg dió, só, õrölt fehér bors, 3-4 evõkanál olaj

Elkészítés

A csukát megtisztítjuk és a fejét-uszonyát levágjuk majd a hal törzsét megmossuk. A gerincét és a szálkákat úgy kell eltávolítani, hogy a két egyforma vastagságú filé egybe maradjon és így könnyen tölthetõ legyen. A halcsontokról a maradék húst lefaragjuk és mixerrel felaprítjuk. A briósokat vízben áztatás után kifacsarva a felaprított halhoz adjuk majd a tojásokkal, borssal és sóval összekeverjük. A diót le kell forrázni, hogy a barna héja könnyen eltávolítható legyen. Apróra vágva hozzáadjuk a töltelékhez majd beletöltjük a csukába egyenletesen. Összehajtás után tûzálló zsineggel összekötjük és a megolajozott tepsibe rakjuk. Öntünk alá 1-2 dl vizet, olajjal meglocsoljuk és 180 fokon (légkeveréses sütõben 160 fok) 35 percig sütjük. Fölszeletelve és a levével meglocsolva tálaljuk.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kedvezményes horgászcikkek

legnagyobb harcsa füzítõ Csukás halastavak háromrészes matchbot helyileg hol van angolnázni kecskeméti halastó mustang horog Sárviz tó Gersekarát melegvizes horgászvizek zengő tó Háros öböl hajszal b... napijegy horgászszaktanácsadás gyûrû szervíz tiszai vízállás red gurnard menyere Hosszúorrú bohóchal bodorkás vágóhal tiszaalpári holtág