Lazacsaláta

Hozzávalók

1 fej jéghegysaláta, 8 levél más saláta (lollo rosso, endivia saláta stb), 20 db friss spenótlevél, 2 db répa, 8 db retek, 8 szelet füstölt lazac

Dresszing: 1 1/2 dl tejföl, 3-4 teáskanál citromlé, finomra vágott kapor, só, fehér bors, néhány csepp tabasco

Elkészítés

Mosd meg a saláta leveleket. Tépd össze a leveleket és rendezd 4 tányérra. Mosd meg és szeleteld fel a répát gyufaszál nagyságúakra. Mosd meg és szeleteld fel a retket is, majd helyezd a salátalevelekre a répával együtt. A lazacszeleteket is rakd a salátára. Készítsd el az öntetet és öntsd a salátára. Szervírozd bagettel!

0 hozzászólás

Hozzászólások

Cegléd laskó patak daru-réti telepítés végső hal békazár rugalmas elõke vizigolyós szerelék napijegy szank fekete amur Anguilla dédai-tó tószegi haltársulat MARUTO Hosoji-Mutsu Hook kis Balatoni napi jegy ára mocskos-duna singér vörösszárnyúkeszeg nádorcsatorna pontyózoórso hal recept küsz fonottzsinór kulcskarika zéli halastó