Lazacsaláta

Hozzávalók

1 fej jéghegysaláta, 8 levél más saláta (lollo rosso, endivia saláta stb), 20 db friss spenótlevél, 2 db répa, 8 db retek, 8 szelet füstölt lazac

Dresszing: 1 1/2 dl tejföl, 3-4 teáskanál citromlé, finomra vágott kapor, só, fehér bors, néhány csepp tabasco

Elkészítés

Mosd meg a saláta leveleket. Tépd össze a leveleket és rendezd 4 tányérra. Mosd meg és szeleteld fel a répát gyufaszál nagyságúakra. Mosd meg és szeleteld fel a retket is, majd helyezd a salátalevelekre a répával együtt. A lazacszeleteket is rakd a salátára. Készítsd el az öntetet és öntsd a salátára. Szervírozd bagettel!

0 hozzászólás

Hozzászólások

gyálon pogányi tó baranya méretek hal telepités lörincin fárasztások Rapala Shallow Shad Rap SSR05SFC etetõrakéta stettni tó mernyei tó õn hal SHIMANO Force Master Boat 240MH hlaszle dios jenõ horgásztó isaszegi horgászegyesület CB06 260 Rattlin Chug Bug Storm wobbler KAMASAKI U alakú bottartó fej tűspicces bot haltartó tilalmak BEHR Mulégy készlet területi engedély nagyduna nagyhörcsög nagykálló kórógy