Lazacsaláta

Hozzávalók

1 fej jéghegysaláta, 8 levél más saláta (lollo rosso, endivia saláta stb), 20 db friss spenótlevél, 2 db répa, 8 db retek, 8 szelet füstölt lazac

Dresszing: 1 1/2 dl tejföl, 3-4 teáskanál citromlé, finomra vágott kapor, só, fehér bors, néhány csepp tabasco

Elkészítés

Mosd meg a saláta leveleket. Tépd össze a leveleket és rendezd 4 tányérra. Mosd meg és szeleteld fel a répát gyufaszál nagyságúakra. Mosd meg és szeleteld fel a retket is, majd helyezd a salátalevelekre a répával együtt. A lazacszeleteket is rakd a salátára. Készítsd el az öntetet és öntsd a salátára. Szervírozd bagettel!

0 hozzászólás

Hozzászólások

márnahorgászata alaskai koreai horgok Batéi horgásztó szolarianos naptar 2009 Vállaji-tó Sziámi óriás ponty területi engedély tiszaalpár agostyán horgászat nyitvatartás millér tó lisoczky tó csuka receptek encsem halõrzés fékes horgász hetijegy viszló nagypénteki hal nánási lak pérezés Szardíniás metélt hetijegy balaton Rekord méretû hal halas naptár horogkötözõ