Lazacsaláta

Hozzávalók

1 fej jéghegysaláta, 8 levél más saláta (lollo rosso, endivia saláta stb), 20 db friss spenótlevél, 2 db répa, 8 db retek, 8 szelet füstölt lazac

Dresszing: 1 1/2 dl tejföl, 3-4 teáskanál citromlé, finomra vágott kapor, só, fehér bors, néhány csepp tabasco

Elkészítés

Mosd meg a saláta leveleket. Tépd össze a leveleket és rendezd 4 tányérra. Mosd meg és szeleteld fel a répát gyufaszál nagyságúakra. Mosd meg és szeleteld fel a retket is, majd helyezd a salátalevelekre a répával együtt. A lazacszeleteket is rakd a salátára. Készítsd el az öntetet és öntsd a salátára. Szervírozd bagettel!

0 hozzászólás

Hozzászólások

szunyoglárva paducz Merluccius merluccius kacsóta Spin Bade létavértes pötrétei tőzegtó Salvelinus alpinus kárász csalik horgászbolt XIX.ker. horgászás jatekok pergetõ modszer felkötés Puskin tér SPRO Damilos suru merítofej ács nyeletõféket GÖDÖLLÕI SILVER CLUB sörét ólom halfej kikészítés kentucky spotted tökrõs ponty TÁCI HORGÁSZTÓ göböl puszta