Lazacsaláta

Hozzávalók

1 fej jéghegysaláta, 8 levél más saláta (lollo rosso, endivia saláta stb), 20 db friss spenótlevél, 2 db répa, 8 db retek, 8 szelet füstölt lazac

Dresszing: 1 1/2 dl tejföl, 3-4 teáskanál citromlé, finomra vágott kapor, só, fehér bors, néhány csepp tabasco

Elkészítés

Mosd meg a saláta leveleket. Tépd össze a leveleket és rendezd 4 tányérra. Mosd meg és szeleteld fel a répát gyufaszál nagyságúakra. Mosd meg és szeleteld fel a retket is, majd helyezd a salátalevelekre a répával együtt. A lazacszeleteket is rakd a salátára. Készítsd el az öntetet és öntsd a salátára. Szervírozd bagettel!

0 hozzászólás

Hozzászólások

Shimano Alivio területi engedély rakaca hosszurétivztáozo mecsezés Okuma lb50 kandaöböl Gecse hetijegy galgahévíz elõkézni az emberevõ harcsaképe bojli recepzek Neogobius syrman kunsági rekord nagykálló Rapala Blue Fox Piker BFPKR2 GFR hajdú nyúldomolykó horgász könyv klapka tó baloton erõmûvi tó vörösmalmi horgásztó vértesszölõs Rainbov